• actualkey: donderdag
  • currentnieuwsbrief: 92546
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Mattex kiest Infor CloudSuite voor digitale transformatie

Mattex kiest Infor CloudSuite voor digitale transformatie

Aanbieder van cloudoplossingen Infor maakt bekend dat de Mattex Group de oplossingen Infor CloudSuite Fashion, Infor CloudSuite HCM en de business intelligence-oplossing Birst heeft gekozen als onderdeel van zijn digitale transformatie. Als die is voltooid, zal het nieuwe cloudplatform Mattex helpen zijn activiteiten op te opschalen voor toekomstige groei.
 
Mattex, dat tapijtrugsystemen, geotextiel en kunstgras produceert, zal Infor CloudSuite gebruiken om complexe processen, workflows en systemen te vereenvoudigen met geavanceerde maar intuïtieve technologie. Mattex koos voor Birst om de kwaliteit van zijn rapportage te verbeteren en te profiteren van een modern, rijk, end-to-end business intelligence-pakket in de cloud. Met de implementatie van Infor CloudSuite HCM in het Midden-Oosten en Noord-Amerika wil Mattex de operationele efficiëntie en zijn talentmanagementproces verbeteren – van werving tot pensionering – terwijl lokale compliance in hun wereldwijde activiteiten wordt gegarandeerd.

De nieuwe oplossingen draaien op Infor OS-technologie, inclusief ION, die de integratie van software van derden mogelijk maakt, en de Infor Ming.le gebruikerservaring, die analyses, waarschuwingen, bedrijfsdocumenten incorporeert en samenwerking tussen gebruikers ondersteunt om de efficiëntie en productiviteit te verhogen.
X