• actualkey: donderdag
  • currentnieuwsbrief: 93882
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Parfums Christian Dior zet OSR Shuttle en robottechnologie in

Parfums Christian Dior zet OSR Shuttle en robottechnologie in

In zijn internationale distributiecenter (IDC) in Saint Jean de Braye, nabij Parijs, verzorgt Parfums Christian Dior leveringen aan zowel retailers als e-commerce klanten, B2C. Omdat het bedrijf zijn IDC wilde automatiseren, werd Knapp in de arm genomen. Knapp installeerde er de OSR Shuttle in combinatie met robottechnologie. 
Dankzij de compacte opslag die de shuttletechnologie mogelijk maakt, kan Parfums Christian Dior zijn oplagruimte verkleinen en de logistieke processen vereenvoudigen. De OSR Shuttle zorgt ervoor dat 90% van de artikelen optimaal in de beschikbare ruimte worden opgeslagen. Naast omni-channel picking van volle dozen voor de B2B en individuele items voor B2C-orders, voorziet het shuttlesysteem ook voorlopige opslag en zorgt het voor het sequencen van de orders voordat ze het magazijn verlaten.
 
Ook zorgt het OSR Shuttle systeem ervoor dat de werklast evenredig wordt verdeeld over de acht Pick-it-Easy werkstations. Daar kunnen diverse taken zoals picking, opslag, merging en andere value-added services op een ergonomische manier worden uitgevoerd. Verder krijgt Parfums Christian Dior een compleet overzicht van en toegang tot zijn volledige artikelgamma via de geïntegreerde softwareoplossing KiSoft.
 
Robots staan in voor de picking en labelling van volle dozen. Ook stapelen robots de verschillende types dozen op pallets. Daarbij wordt het meest optimale stapelpatroon berekend door de KiSoft Pack Master software.
X