• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 97390
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Merlin® bevochtigingssystemen voor een gezond bedrijf

Merlin® bevochtigingssystemen voor een gezond bedrijf

(advertorial) Relatieve luchtvochtigheid in binnenruimtes zoals kantoren, productiehallen en stockageruimtes is een belangrijke succesfactor voor een economisch gezond bedrijf. Wanneer de luchtkwaliteit te droog is kan dit leiden tot ongewenste veranderingen in de vorm en afmetingen van goederen en producten, of tot problemen die veroorzaakt worden door elektrostatische ladingen. Een slecht klimaat vertraagt niet alleen de productie, maar zorgt ook voor een hoger verbruik van materialen en een lagere productiviteit van werknemers en zelfs ziekteverzuim.

De bevochtigingssystemen van Merlin® bieden hier de oplossing : Geavanceerde technologieën in verschillende designs voor een gegarandeerde efficiëntie. De geperfectioneerde en wereldwijd erkende oplossingen van Merlin® hebben meestal een ROI van minder dan 1 jaar. Kosten met betrekking tot afval, claims, ziekte en energie worden immers gereduceerd terwijl de productiviteit toeneemt.

De luchtbevochtigingssystemen van Merlin® kunnen geïntegreerd worden in bestaande klimaatsystemen of kunnen als standalone oplossing geïmplementeerd worden. Lees meer

Voor meer info, neem contact met ons op.
X