• actualkey: donderdag
  • currentnieuwsbrief: 99129
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Jungheinrich introduceert nieuwe orderpicker voor kleine goederen

Jungheinrich introduceert nieuwe orderpicker voor kleine goederen

Jungheinrich stelt met de EKM 202 de nieuwste generatie van zijn orderpicker voor kleine goederen voor. De laadcapaciteit van het toestel is verdubbeld in vergelijking met het vorige model, wat het erg geschikt maakt voor het orderpicken van eender welk type kleine goederen zonder pallets. Naast de laadcapaciteit van 100kg op de bovenste plank beschikt de EKM nu over een tweede bergruimte met een capaciteit van nog eens 115kg. Extra opbergcompartimenten op de mast bieden de nodige opbergruimte voor werkmaterieel.
 
Dankzij de nieuwe AC-aandrijving haalt de truck een maximale rijsnelheid van 8km/u. De 120 Ah lithium-ion batterij biedt voldoende energie voor lange en intensieve toepassingen. De truck is uitgerust met waarschuwingslichten die de potentiële gevarenzone markeren. De lichten worden automatisch geactiveerd wanneer het staplatform de hoogte in gaat en verlichten zo een zone rond de truck. De EKM garandeert veilig op- en afstappen dankzij de automatische deurvergrendeling.
 
Jungheinrich biedt deze truck ook aan met geleidingswielen voor gebruik in smalle
gangen of modulaire reksystemen. Dankzij de uitschuifbare mast kan de EKM 202 een pickhoogte tot 5,3 meter bereiken. Dat moet van de EKM een veilig en efficiënt alternatief voor klassieke ladders maken, in het bijzonder in kleinhandelszaken. Jungheinrich heeft het chassis van de EKM voorzien van een robuust metalen aandrijfframe. Aan de buitenkant is er met opzet geen plastic verwerkt zodat de truck optimaal beschermd is tegen beschadiging. Dat geldt in het bijzonder voor de aandrijfwielen die binnen de contouren van de truck geplaatst zijn.
Foto: Jungheinrich
X