• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 100754
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Storopack introduceert papieren buffersysteem PAPERplus Track

Storopack introduceert papieren buffersysteem PAPERplus Track

De nieuwe machine van de verpakkingsspecialist uit het Duitse Metzingen produceert papieren buffers in slechts enkele seconden ter plaatse aan het verpakkingsstation en biedt een doeltreffende opvulling met minder materiaal. Het systeem is geschikt voor middelgrote tot grote pakketten die tussen 5kg en 50kg wegen, bijvoorbeeld reserveonderdelen, elektronische componenten of keramische voorwerpen. De compacte PAPERplus Track kan, net als alle andere buffersystemen van Storopack, in bestaande verpakkingslijnen worden geïntegreerd.
 
Met de papieren buffers kunnen goederen worden gefixeerd om ze tijdens het transport tegen schokken te beschermen. Voor een nog betere bescherming kan het volume van de papieren buffers specifiek aan elk product worden aangepast. Bovendien wordt er bij deze technologie niet gesneden. Het papier van de PAPERplus Track is geperforeerd zodat elke buffer gemakkelijk mechanisch kan worden afgescheurd en tegelijk wordt het snijafval beperkt.
De PAPERplus Track is ontworpen om snel te kunnen werken: dankzij de on-demand functie produceert het systeem automatisch een volgende papieren buffer wanneer de vorige wordt afgescheurd. Verder beschikt het toestel over een touchscreen en kan het op wifi worden aangesloten. Zo kan het papieren buffersysteem ook vanop afstand via een smartphone of tablet worden bediend.
 
Foto: Storopack
 
X