• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 109974
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Biologische groothandel Udea gaat live met Astro WMS

Biologische groothandel Udea gaat live met Astro WMS

De biologische groothandel Udea uit het Nederlandse Veghel heeft recent Astro WMS van Consafe Logistics geïmplementeerd. De WMS- en WCS-software wordt er gefaseerd ingevoerd voor de consolidatie van drie afzonderlijke magazijnen naar een nieuw gebouwd omnichannel distributiecentrum op het Foodpark in Veghel.

Udea levert voornamelijk aan de supermarktketen Ekoplaza, biologische speciaalzaken en boerderijwinkels. De groothandel beschikt momenteel nog over aparte magazijnen voor alle vers- en droogwaren en diepvriesproducten, maar vanaf medio 2020 wordt het volledige aanbod opgeslagen en geleverd vanuit een nieuw omnichannel distributiecentrum.
 
De komende maanden staan voor Udea in het teken van automatiseren en mechaniseren van alle processen in het nieuwe dc. Consafe Logistics zorgt daarbij voor de aansturing van het door Vanderlande ontwikkelde en geleverde geautomatiseerde magazijn. Het Astro WMS wordt daarvoor geïntegreerd met het Vanderlande ADAPTO ‘goods-to-man’ systeem, waarin verschillende temperatuurzones zijn gecreëerd. Met deze oplossing moet Udea de verwachte groei in de komende jaren vanuit het nieuwe distributiecentrum kunnen verwerken.
X