• actualkey: donderdag
  • currentnieuwsbrief: 110865
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Fretlink opent eerste kantoor in België

Fretlink opent eerste kantoor in België

Fretlink, een start-up die met een nieuwe samenwerkingsstandaard de grote Europese verladers dichter bij de regionale transporteurs wil brengen, opent zijn eerste internationale kantoor in België (Brussel). Daarmee wil Fretlink, dat al in 22 landen op Europees grondgebied actief is, nog dichter bij zijn lokale partners staan en op die manier een grondig inzicht in hun activiteiten en behoeften krijgen om samen met hen de juiste ontwikkelingsassen te bepalen.
 
Het vertrekpunt van Fretlink bestaat in de data van zijn klanten, de verladers. Het platform van de start-up centraliseert geautomatiseerd de data van de transportplannen van zijn klanten en deelt ze transparant en in realtime met transporteurs, ook met lokale kmo’s. Dankzij die aanpak kunnen zowel verladers als transporteurs hun activiteiten aan de hand van o.a. diepgaande data-analysefunctionaliteit optimaliseren.
 
De opening van het Belgische kantoor is slechts de eerste stap in de Europese uitrol van Fretlink. De uitbreiding wordt binnenkort verdergezet met de opening van twee andere Europese kantoren. Het eerste daarvan is begin 2020 voorzien in Duitsland.  In het kader van de opening van zijn Belgische kantoor werft Fretlink nu zijn toekomstige verantwoordelijken voor de partnerships met transporteurs aan.
 
X