• actualkey: donderdag
  • currentnieuwsbrief: 111401
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Still stelt TrolleyMover voor

Still stelt TrolleyMover voor

Routetreinen winnen aan populariteit. Steeds vaker worden ook kleine ladingdragers via een routetreinconcept getransporteerd. Daarom heeft Still het aanbod aan routetrein-oplossingen uitgebreid met een reeks gestandaardiseerde stellingtrolleys met verschillende uitrustingsmogelijkheden. Voor het laden en lossen van de Still LiftRunner frames ontwikkelde Still de 4-weg elektropallettruck TrolleyMover 4W 15.
 
De TrolleyMover 4W 15 is ontworpen voor lasten tot 1,5 ton. De truck is volgens de producent uiterst wendbaar en maakt een ergonomische, ruimtebesparende lasthandling mogelijk in alle rijrichtingen. Still heeft deze innovatie ontwikkeld in nauwe samenwerking met de klant; om het laden en lossen van de LiftRunner B- en E-frames verder te vereenvoudigen en versnellen. Zelfs zwaardere trolleys zouden dankzij deze oplossing probleemloos – en zonder handmatige inspanning – kunnen worden geladen en gelost. Een automatische vergrendeling op de frames moet daarbij de veiligheid voor mens en goederen garanderen. De TrolleyMover 4W 15 is eveneens geschikt voor de handling van overmaatse ladingen in krappe ruimtes. De 4-weg rijmodus maakt het mogelijk op de plek 360 graden te draaien, zodat ook lange lasten eenvoudig over grotere afstanden kunnen worden getransporteerd.
 
Met de nieuwe reeks gestandaardiseerde stellingtrolleys kunnen meerdere kleine ladingdragers gelijktijdig worden getransporteerd, waardoor de materialen in kleinere batchgroottes aan de productielijnen kunnen worden geleverd.
De stellingtrolleys kunnen geheel op de inzetbehoefte worden geleverd. Zo zijn er trolleys leverbaar met in hoogte verstelbare aluminium legborden, maar ook met stalen gaasplanken voorzien van poedercoating. Het draagvermogen van de legborden varieert van 400 tot 800 kg. Voor een optimale toegankelijkheid bij het laden en lossen zijn de legborden altijd aan alle zijden open. Beide modellen zijn standaard voorzien van sterke, 360° zwenkbare polyamide wielen.
X