• actualkey: donderdag
  • currentnieuwsbrief: 111401
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Pcdata voorziet voedselfabrikant van Pick- & Put to Light systeem

Pcdata voorziet voedselfabrikant van Pick- & Put to Light systeem

Voedselfabrikant Castaño heeft de Nederlandse systeemintegrator Pcdata Logistics Automation in de arm genomen voor de installatie van een Pick to Light en een Put to Light systeem. De Pick to Light werd geïnstalleerd voor de orderpicking van verpakte, lang houdbare producten, de Put to Light doet dienst bij de verdeling van dagverse producten en andere levensmiddelen. De systemen vervangen een jarenlang handmatig en arbeidsintensief proces, waarvan de accuraatheid vaak te wensen overliet.
 
Het belangrijkste voordeel van Pick to Light noemt Castaño de toegenomen orderverwerkingscapaciteit met 50%. Bij Put to Light springt de toegenomen accuraatheid in het oog. Niet alleen is het aantal pickfouten aanzienlijk afgenomen, ook is de capaciteit toegenomen.
 
Het Chileense familiebedrijf Castaño telt honderd eigen winkels in de hoofdstad Santiago en omstreken. Daarnaast levert het verse deegwaren en banket aan de vestigingen van Starbucks in Chili en produceert het verschillende broodproducten voor vijf grote supermarktketens in Chili, waaronder die van Walmart.
X