• actualkey: donderdag
  • currentnieuwsbrief: 113928
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Pallet handling op zijn best

Pallet handling op zijn best

(Advertorial) Betrouwbare en efficiënte handling van pallets speelt een belangrijke rol in de intralogistiek. Dit gaat niet alleen over een ruimtebesparende opslag. Minstens zo belangrijk is het, om de transporttijden tussen goederenontvangst en verzendafdeling of magazijn, productie en orderverzamelgebieden in de bedrijven zo kort mogelijk te houden en ze door automatisering op een zeer efficiënte manier te organiseren. En dit alles met slanke planningsprocessen, lage montage-inspanning en flexibele ontwerpmogelijkheden.
Optimale oplossingen bieden nauwkeurig afgestemde combinaties van Flow Storage, pallettransportbanden, stacker cranes en transfer cars.
De nieuwe Interroll Stacker Crane is de perfecte aanvulling op de Modular Pallet Conveyor Platform (MPP) en Pallet Flow oplossingen van Interroll.
De nieuwe Interroll Transfer Car is de perfecte oplossing voor het laden en lossen van volle of lege pallets in picking zones en Interroll Dynamic Storage installaties. Er kunnen transportsnelheden tot 5 m/s worden bereikt, waardoor nog grotere afstanden snel en veilig kunnen worden overbrugd, bijvoorbeeld op het gebied van de order picking of de verbinding tussen magazijn en productie. 

Klik hier voor meer info. 
X