• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 117243
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Pcdata Logistics Automation levert wereldwijd pick-to-light-systemen aan Marley Spoon

Pcdata Logistics Automation levert wereldwijd pick-to-light-systemen aan Marley Spoon

Marley Spoon bezorgt recepten en bijbehorende verse ingrediënten bij klanten thuis in drie continenten: de VS, Australië en Europa (Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Zweden, België en Nederland). De leverancier van maaltijdboxen heeft al zijn fulfilment centers wereldwijd uitgerust met pick-to-light-systemen. Voor die wereldwijde uitrol ging het bedrijf een partnership aan met Pcdata Logistics Automation, een Nederlandse systeemintegrator en aanbieder van pick en put-to-light-systemen. De eerste systemen gingen live in Texas, New Jersey en Californië in de VS, kort daarop gevolgd door Nieuwegein in Nederland en ten slotte Sydney en Melbourne in Australië.
 
Pcdata en Marley Spoon hebben de innovatieve concepten gezamenlijk ontwikkeld, op maat gemaakt voor de specifieke marktbehoefte in een regio, waarbij alle ingrediënten direct in de maaltijdboxen of maaltijdzakken worden gepickt.
De picking vindt plaats middels Pcdata Pick to Light Hardware en Software. Daarbij verloopt het intern transport van de dozen en zakken via een intelligent banensysteem en ander gerelateerd material handling equipment, als totaaloplossing geleverd door Pcdata als systeemintegrator.
 
Mede vanwege het Covid-19 virus is de business van maaltijdboxen momenteel booming. Onmiddellijk na de uitrol zijn de volumes voor Marley Spoon wereldwijd gigantisch gestegen. Pcdata is momenteel dan ook druk bezig die volumegroei bij Marley Spoon wereldwijd te ondersteunen en waar nodig met systeemuitbreidingen, etc. te faciliteren.
 
X