• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 117511
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
De Rocker Logistics stapt over op TMS van Elevate-IT

De Rocker Logistics stapt over op TMS van Elevate-IT

In de zomer van 2020 ruilt De Rocker Logistics, een logistieke partner van voedingsbedrijven onder geleide temperatuur, zijn thuisbasis in Kwatrecht-Wetteren in voor een nieuwe site van drie hectare in Zele. De nieuwe site in de industriezone Wijnveld bestaat uit een duurzaam magazijn met voorraadbeheersysteem, een crossdock platform met transportbeheersysteem en een kantorencomplex.
Samen met de verhuizing heeft De Rocker ook gekozen voor een nieuw toekomstbestendig transport management systeem om zijn bedrijfsprocessen verder te automatiseren, namelijk het TMS van Elevate-IT.
 
De implementatie van het TMS omvat onder andere modules gericht op de integratie van boordcomputers, planning en andere bedrijfsprocessen zoals tracking, facturering en orders. En het blijft wellicht niet bij het nieuwe TMS (dat in het begin van het tweede kwartaal live is gegaan), want De Rocker Logistics heeft ook interesse in de WMS- en Crossdock-oplossing van Elevate-IT. Zo gaat de logistiek dienstverlener voor een overkoepelende oplossing die TMS en WMS koppelt.
 
X