• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 117511
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Descartes neemt Kontainers over

Descartes neemt Kontainers over

Descartes, aanbieder van softwareoplossingen voor de supply chain en logistiek, neemt voor 12 miljoen euro Kontainers over, leverancier van digitale transportplatformen. De overname sluit aan bij de strategische doelstelling van Descartes om een compleet en wereldwijd toegankelijk Logistics Technology Platform te bouwen en te exploiteren.

 
 De SaaS-oplossing van Kontainers biedt vervoerders, expediteurs, 3PL’s en logistiek dienstverleners een centraal platform van waaruit ze offertes kunnen maken, transporten kunnen boeken en documenten kunnen uitwisselen. Met het digitale transportplatform van Kontainers zal Descartes logistiek dienstverleners beter kunnen helpen bij het digitaliseren van hun klantervaring, met name door de realtime connectie met andere systemen. Klanten van Kontainers worden lid van het Global Logistics Network van Descartes. Daaroor kan Kontainers zijn vrachtplatform geïntegreerd aanbieden met de systemen van Descartes voor tariefmanagement en expeditie.
 
De twee bedrijven zijn begonnen aan een integratieperiode om de bedrijfsvoering op een efficiënte en effectieve manier te combineren.
 
X