• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 117738
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Exact brengt app voor voorraadtellingen op de markt

Exact brengt app voor voorraadtellingen op de markt

De nieuwe app voorkomt dat voorraadtellingen veel tijd en handmatige, foutgevoelige inspanning kosten. Handmatig worden de aantallen eerst geteld op papieren lijsten en later manueel ingevoerd in het systeem, waardoor verschillen kunnen ontstaan. Met deze app wordt dat soort verschillen uitgesloten omdat de telling in real time wordt verwerkt in de administratie.

Nu kan het inventariseren van voorraden ook via de smartphone (iOS of Android). De app ondersteunt zowel geplande als ongeplande voorraadtellingen. Bij een ongeplande inventarisatie worden artikelen op locatie gescand, geteld en ingevoerd. Bij een geplande telling wordt een lijst van de te tellen items aan de gebruiker aangeboden, waarna die kunnen worden ingevoerd of aangepast.

Het digitaliseren en automatiseren van processen via de Exact Voorraad app brengt diverse voordelen met zich mee, zoals tijdswinst, minder fouten en een beter, realtime inzicht in de voorraad. De app is ook eenvoudig te koppelen aan de systemen van leveranciers. Als de voorraad een kritisch punt bereikt, dan wordt automatisch een waarschuwing uitgestuurd en kan zelfs automatisch een nieuwe bestelling worden geplaatst. ‘Exact Voorraadbeheer’ wordt momenteel enkel gebruikt voor voorraadtellingen, maar er zijn plannen om nog meer relevante functionaliteit toe te voegen.

 
X