• actualkey: donderdag
  • currentnieuwsbrief: 118401
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
IPP breidt uit naar Polen

IPP breidt uit naar Polen

Na Spanje en Duitsland breidt IPP, aanbieder van pallet pooling-diensten voor de FMCG- en retailsector, zijn activiteiten nu ook uit naar Polen. Met de uitbreiding wil IPP zijn internationaal opererende klanten ook in Polen kunnen ondersteunen en nieuwe, Poolse klanten een full service palletpooling oplossing bieden.
 
De Poolse markt is volgens IPP overtuigd geraakt van de voordelen van pallet pooling. Bovendien raken Poolse ondernemingen steeds meer doordrongen van het belang van terugdringing van CO2-uitstoot. Daarnaast is er ook een duidelijke trend zichtbaar naar het mechaniseren van logistieke processen binnen FMCG-ketens, wat de behoefte aan een kwalitatief goede pallet doet toenemen.
 
De Poolse operatie van IPP wordt geleid door Tomasz Sączek (foto), met ruim twintig jaar ervaring in de logistiek en retail.
 
De uitbreiding naar Polen is een eerste stap richting verdere groei in Europa en een nieuwe stap in de richting van het einddoel van IPP: een pan-Europees pallet pooling-netwerk. Ondertussen kijkt de onderneming ook naar uitbreiding dieper Oost-Europa in, maar ook zuidwaarts, richting Italië en verder.
X