• actualkey: donderdag
  • currentnieuwsbrief: 118623
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Transporeon biedt vrachtaudit en -betaling aan na overname ControlPay

Transporeon biedt vrachtaudit en -betaling aan na overname ControlPay

Transporeon breidt zijn digitale dienstenaanbod verder uit nu het ControlPay heeft overgenomen, een Europese aanbieder van vrachtaudit- en betalingsdiensten. Dankzij de overname zal Transporeon end-to-end-oplossingen kunnen aanbieden, waarbij de laatste stappen in de supply chain rond factuurautomatisering en analyse van betalingsgerelateerde gegevens worden vastgelegd.
De dienst ControlPay is volgens Transporeon een natuurlijke aanvulling op zijn bestaande portefeuille van market intelligence, transporttoewijzing, -executie en -afrekening.
 
ControlPay is opgericht in 2002 en bedient klanten wereldwijd in verschillende sectoren, waaronder de auto-industrie, retail, FMCG-industrie, farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. Het stroomlijnt het vrachtaudit- en financieringsproces voor zowel verladers als vervoerders. Het platform van ControlPay is in staat kritische gegevens vast te leggen voor alle transportmodaliteiten, zodat de deelnemers een goed beeld krijgen van hun logistieke operaties, volledig gebaseerd op één enkele bron van geauditeerde en onbetwistbare gegevens. De band tussen Transporeon en ControlPay zorgt voor bijkomende synergieën: meer dan een derde van alle ControlPay-klanten maakt al deel uit van het klantenbestand van Transporeon.

Op de foto: Stephan Sieber, CEO Transporeon
X