• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 119734
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Collect&Go City levert boodschappen per cargofiets tot in stadscentrum

Collect&Go City levert boodschappen per cargofiets tot in stadscentrum

Collect&Go, de online boodschappendienst van Colruyt Group, test onder de naam ‘Collect&Go City’ een nieuw concept in het centrum van Brussel, waarbij gebruik wordt gemaakt van een cargofiets. Met een aanbod van 500 verse producten en bereide gerechten voor het avondeten mikt de nieuwe dienst op milieubewuste stedelingen voor wie tijdswinst, nabijheid en duurzaamheid primeren.
Concreet plaatsen klanten hun bestelling via de website citycollect.be. Daar vinden ze niet alleen de kant-en-klare maaltijden uit de traiteurafdeling van de Colruyt-winkel, maar ook de verse maaltijden van Rose Mary, het jongste foodconcept van Colruyt Group. Ook een selectie verse producten is verkrijgbaar. Als klanten hun bestelling hebben afgerond, kunnen ze die drie uur later oppikken bij de ‘pop-up bike’ op het Heilig-Kruisplein, naast het Flageygebouw in Elsene. De pop-up bike staat negen weken lang van 15.30 tot 19.45 uur op het plein en wordt bevoorraad door een andere cargofiets die pendelt tussen het plein en de Colruyt-winkel in Etterbeek, waar de boodschappen worden rondgehaald.
 
De servicekosten voor Collect&Go City bedragen 2,5 euro per bestelling, al zullen die kosten tijdens de lanceringsperiode niet worden aangerekend. De betaling verloopt uitsluitend online via Bancontact (Payconic) of kredietkaart.
 
De test loopt tot donderdag 10 december en zal achteraf worden geëvalueerd.

Foto: Colruyt Group
X