• actualkey: donderdag
  • currentnieuwsbrief: 120128
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Acht mythes over warehouse automatisering

Acht mythes over warehouse automatisering

In vrijwel alle sectoren maakt robottechnologie steeds meer haar opgang en wordt ze steeds vaker toegepast om ondernemingen te helpen groeien. Een toenemend aantal bedrijven overweegt tegenwoordig hun warehouse te automatiseren om in hun respectieve markt concurrentieel te blijven en hun concurrentiepositie te versterken.
 
Als onderneming die al meer dan dertig jaar met automatisering werkt, hebben wij een verschuiving in de markt meegemaakt: waar het concept van robots in het warehouse ooit ongehoord was, is er nu over alle sectoren heen een toenemende bereidheid om in magazijnautomatisering te investeren.
 
Maar hoewel de markt meer en meer matuur aan het worden is en industrie-experten al decennialang praten over robotisering als de toekomst van de industrie, wordt automatisering in de directiekamers nog vaak op terughoudendheid onthaald.
Aangezien het om een grote investering gaat – misschien wel de grootste investering ooit voor de onderneming – zijn enige terughoudendheid en angst voor mogelijke risico’s meer dan normaal. Maar het scepticisme is vaak gestoeld op mythes die totaal geen steek houden.
 
Met dit whitepaper willen we enkele van de meest voorkomende mythes over magazijnautomatisering ontkrachten en u inzicht bieden zodat u beslissingen kunt nemen die gebaseerd zijn op feiten.
 
U kunt de whitepaper hier lezen/downloaden
 
X