• actualkey: donderdag
  • currentnieuwsbrief: 120988
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
STEF Groep neemt activiteiten Nagel-Group in Italië, België en Nederland over

STEF Groep neemt activiteiten Nagel-Group in Italië, België en Nederland over

De STEF Groep, actief in geconditioneerde (-25°C tot +15°C) transport- en logistieke diensten, neemt de activiteiten over van Nagel-Group in Italië, België en Nederland. De Nagel-Group, met hoofdkantoor in het Duitse Versmold, is gespecialiseerd in food logistics en in heel Europa actief.
 
Onder voorbehoud van de goedkeuring door de Duitse mededingingsautoriteit, zal de STEF Groep op basis van de transactie vijf vestigingen, met een totale omzet van ongeveer 95 miljoen euro en circa 200 medewerkers, in Italië, België en Nederland overnemen.
Aansluitend op de transactie zullen de STEF Groep en de Nagel-Group distributieovereenkomsten aangaan om de Nagel-Group in staat te stellen voor zijn activiteiten in Italië, België en Nederland gebruik te maken van het distributienetwerk van de STEF Groep. Tegelijkertijd zal de STEF Groep zijn aanwezigheid en netwerk in deze drie landen kunnen versterken.
 
In België ligt de vestiging van Nagel-Group in Nazareth, ten zuidwesten van Gent. Het STEF-netwerk telt al vier vestigingen in België: in Saintes, Brussel en Courcelles en een partnerschap in Luik. Met een oppervlakte van 3.100m² voor het vervoer van gekoelde producten zal de site de regionale dekking versterken en de internationale transportdiensten voor de agro-voedingsindustrie en de nationale distributeurs versterken.
Naar verwachting zal de transactie in januari 2021 worden afgerond.
Foto: STEF
X