• actualkey: business-software-mobile
  • currentnieuwsbrief: 0
  • currentteamplate:
Virtual Supply Chain Innovations 2020 opent vandaag de deuren

Virtual Supply Chain Innovations 2020 opent vandaag de deuren

Na alle commotie rond de organisatie van fysieke evenementen hebben we dit jaar gekozen voor een virtuele editie van Supply Chain Innovations. Vandaag is het eindelijk zover en werden  om 09.00u de deuren van Virtual Supply Chain Innovations 2020 geopend.
 
Gezien het hoge aantal registraties – meer dan 800 – kunnen we nu al besluiten dat er in de bedrijfswereld een grote behoefte is om up-to-date te blijven en de kennis op peil te houden.
In deze, voor iedereen toch, nieuwe formule hebben we heel wat partners bereid gevonden om deel te nemen en deze nieuwe wereld samen met ons én met u te ontdekken. De partners nodigen u graag uit op hun stand, die u virtueel kunt bezoeken en waar u hun info zo kunt meenemen in uw goodiebag. Uiteraard behoort ook een live chat tot de mogelijkheden.
 
Zoals u van ons gewend bent, hebt u ook toegang tot het seminarprogramma. Dat telt vijftien uiteenzettingen, waarvan er twaalf in een professionele opnamestudio werden opgenomen.
 
Het mag duidelijk zijn dat wij samen met de partners en bezoekers veel van deze opzet verwachten. U kunt nog altijd gratis registreren. Teken dus snel in en steek uw licht op bij Virtual Supply Chain Innovations 2020!

Al geregistreerd en klaar om te bezoeken? Klik hier en deuren openen zich.
 
X