• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 123044
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Exact en Tradecloud lanceren module voor digitale ketenintegratie

Exact en Tradecloud lanceren module voor digitale ketenintegratie

Exact Software en het supply chain platform Tradecloud lanceren samen de ‘Supply Chain Connector’, een module die het Exact-gebruikers eenvoudiger moet maken digitaal gegevens uit te wisselen en samen te werken met hun leveranciers en klanten.
 
Via het Smart Industry initiatief is de industrie in Europa gestart met een vorm van digitale ketensamenwerking waarbij uitsluitend elektronische berichten worden uitgewisseld. Dat biedt als voordelen dat er nog slechts één interface met de buitenwereld is en dat er gebruik kan worden gemaakt van standaardberichten en standaardsoftware en van bestaande standaarden en netwerken.
 
Met de Supply Chain Connector kunnen gebruikers van Exact Globe nu handmatig werk (gegevensuitwisseling per telefoon, e-mail, EDI, …) eenvoudig automatiseren en zodoende vlotter samenwerken met hun leveranciers en klanten. Zo zou een besparing tot 50% op handmatig werk mogelijk zijn. Doordat ze hun keten makkelijker kunnen digitaliseren, kunnen gebruikers niet alleen kosten besparen, maar worden ook hun doorlooptijden korter en kunnen ze hun supply chain sneller en flexibeler aansturen, niet onbelangrijk in geval van uitzonderingen zoals de coronapandemie.
X