• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 123044
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
BT Tyro Stacker-familie verwelkomt nieuwe telg

BT Tyro Stacker-familie verwelkomt nieuwe telg

Toyota Material Handling heeft zijn BT Tyro-gamma uitgebreid met de BT Tyro SHE 100. Deze robuuste stapelaar wordt gekenmerkt door stevige mastprofielen, steunpoten en vorken en heeft een 1,5 mm dikke stalen cover. De BT Tyro Stacker is geschikt voor het stapelen van pallets, het transport van lichte goederen en voor ergonomisch orderpicken.
 
Volgens TMH is de SHE 100 ideaal inzetbaar bij bedrijven of particulieren die een eenvoudige en occasionele logistieke oplossing zoeken voor lichte toepassingen. Door zijn compacte afmetingen en centrale stuurarm leent de stapelaar zich voor beperkte opslagruimtes met stapelmogelijkheden op het eerste niveau, bijvoorbeeld bij kleine doe-het-zelf- of kruidenierszaken. Ook kan de SHE 100, gezien zijn beperkte gewicht, worden ingezet in liften of op mezzanines.
 
De telescopische mast heeft twee verschillende hefhoogtes: 2900mm en 3600mm. Dat maakt een gepersonaliseerd gebruik mogelijk en maakt deze stapelaar geschikt voor EUR-pallets. Verder wordt de pomp automatisch afgeschakeld wanneer het vorkenbord zijn maximale hefhoogte heeft bereikt.
De 24V/60Ah Li-ion batterij kan via de huishoudnetstekker binnen 2,5 uur worden opgeladen door de ingebouwde lader. De Li-ion technologie en het beperkte gewicht van het toestel moeten bijdragen aan een laag energieverbruik en lage CO2 -emissies.
 
Voor de veiligheid van de bestuurder werd de SHE 100 voorzien van een automatische snelheidsbeperking, afhankelijk van de stuurhoek of hefhoogte. De stapelaar werd ook uitgerust met een veiligheids- en noodknop en een claxon die met één hand kunnen worden bediend. Bovendien kan de bestuurder het toestel enkel opstarten door middel van een viercijferige pincode.
 
Tot slot is de stapelaar nog voorzien van verschillende opbergplaatsen voor kleine voorwerpen of documenten. Daarbij kan de bestuurder ook zijn mobiele telefoon of andere apparaten opladen via de 5V USB-poort.
X