• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 128575
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Veelzijdig.Betrouwbaar.Rendabel

Veelzijdig.Betrouwbaar.Rendabel

Daifuku’s intralogistieke concepten kunnen ook uw logistieke processen optimaliseren. Als wereldleider in zijn domein, begeleidt Daifuku ondernemingen bij het automatiseren van goederenstromen binnen productie en distributie. Daifuku’s all-in dienstverlening start reeds vanaf de initiële planning en omvat analyse, voorstel, ontwerp, fabricage, opbouw, integratie, aftersales en modernisering.
 
Daifuku werd opgericht in 1937 met hoofdkantoor in Osaka, Japan, en is uitgegroeid tot een  toonaangevende speler op het vlak van intralogistiek. Wereldwijd werden reeds meer dan 30000 systemen gerealiseerd ter verbetering van opslag, goederenstroom en orderverzamelen. Daifuku’s vestiging ‘Shiga-Works’ in Japan beslaat niet minder dan 1,2 miljoen m² in de centraal gelegen Shiga prefectuur en is daarmee één van ’s werelds grootste ontwikkelings- en productiecentra in de branche. Als internationale onderneming is Daifuku reeds sinds 1989 actief in Europa en heeft inmiddels een netwerk uitgebouwd met  onafhankelijke dochterondernemingen in UK, Duitsland, Tsjechië, Rusland en partnerondernemingen in de overige Europese landen.
Producten en diensten
Daifuku biedt automatische oplossingen voor goederenbehandling in de meest verscheidene intralogistieke toepassingen. Naast opslag- en orderverzamelen van gepalletiseerde goederen  en kleingoedartikelen omvat het productportfolio ook sorteertechnologie met o.a. het unieke en performante palletsorteersysteem Sorting Transfer Vehicle (STV). Als wereldwijd toonaangevende fabrikant en all-in systeemintegrator biedt Daifuku ook snelle installatie en inbedrijfstelling, uitgebreide aftersalesservices alsook een 24-uurs hotline ter ondersteuning van onderhoud en service. Producten worden voortdurend verder ontwikkeld en aangepast om aan de specifieke vereisten van de klant te voldoen.
Referenties :
Tot de lijst van Daifuku’s referenties behoren bekende namen uit alle sectoren, zoals BELIMO, Dagab, DELL, Hammesfahr, ICA, Lever Fabergé, Levi Strauss, Netto, Opel, Riverford, Supergros en TFS. Meer informatie over Daifuku Co., Ltd. vindt u online
 
X