• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 131833
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Sacchi Group implementeert Adapto shuttletechnologie van Vanderlande

Sacchi Group implementeert Adapto shuttletechnologie van Vanderlande

De Sacchi Group (onderdeel van Sonepar Group) is in Italië een belangrijke groothandel in elektrische producten. Om de omnichannelactiviteiten van de groothandel te verbeteren en de volumegroei op te vangen, wordt het bestaande distributiecentrum in Desio, ten noorden van Milaan, met 20.000m² uitgebreid. De Sacchi Group nam daarbij aanbieder van intralogistieke oplossingen Vanderlande in de arm om er een Adapto goods-to-person-oplossing te installeren.
 
Met bijna 100 verkooppunten en ongeveer 1.400 medewerkers biedt de Sacchi Group een assortiment van ongeveer 1,5 miljoen producten. Eerder leverde Vanderlande er al een miniloadsysteem, dat nu wordt uitgebreid met de Adapto shuttletechnologie van de aanbieder uit Veghel. De oplossing omvat in eerste instantie handmatige ontvangststations, orderverzamelstations die worden bediend door dedicated orderverzamelliften en clearing stations. Ook de verzendsorteerder wordt uitgebreid. Zo zal het Adapto-systeem over 58 Adapto-shuttles beschikken, verdeeld over 29 niveaus.
 
De installatie van de oplossing gaat in april 2022 van start. In het vierde kwartaal van 2023 zou de oplossing operationeel zijn.
 
Foto: Vanderlande

Value Chain uw informatiekanaal

Seminars, Events & community bijeenkomsten

X