• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 132315
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Symphony Industrial AI neemt Proceedix over

Symphony Industrial AI neemt Proceedix over

Symphony Industrial AI heeft de overname aangekondigd van de Connected Frontline Worker (CFW) platformontwikkelaar Proceedix. De combinatie van de CFW-oplossing van Proceedix en de applicaties en technologieën van Symphony Industrial AI moet klanten in de proces- en discrete industrie helpen hun processen te verbeteren. CEO Peter Verstraeten, die Proceedix bijna zeven jaar geleden oprichtte, zal het bedrijf als een onafhankelijke eenheid van Symphony Industrial AI blijven leiden. Ook het team blijft aan boord.
 
Proceedix maakt gebruik van cloudcomputing, mobiele en ‘wearable’ technologie om mensgestuurde ondersteuning te bieden bij procedures, instructies en inspecties. Het CFW-platform van Proceedix helpt medewerkers te mobiliseren met een combinatie van smartphones, tablets, pc’s en smart glasses om ook de meest complexe processen weg van hun bureau af te handelen.
 
Met het digitale platform voor werkinstructies en inspecties van Proceedix kunnen gebruikers eenvoudig workflows in het bedrijf creëren en beheren in een ‘no code’-omgeving. Werkinstructies, inspectiechecklists en SOP’s (standard operating procedures) kunnen met stapsgewijze visuele begeleiding worden uitgevoerd. ‘Audit trails’ en ‘alerts’ moeten ervoor zorgen dat het werk correct en op tijd wordt uitgevoerd. Bijgevolg kunnen bedrijven papier elimineren, de kwaliteit van hun producten en processen verbeteren, de arbeidsuren verminderen die nodig zijn om operationele en trainingstaken uit te voeren en de transparantie vergroten terwijl ze 100% compliance garanderen.
 
Net als Proceedix legt Symphony Industrial AI sterk de focus op fabrieksprestaties en digitale productieoplossingen. Hun EurekaAI Industrial Platform en oplossingen voor industriële optimalisering verbinden tienduizenden activa en workflows in productiesites wereldwijd en verwerken dagelijks miljarden datapunten, wat leidt tot nieuwe plateaus in operationele intelligentie.
 
Foto: Peter Verstraeten, CEO van Proceedix (links), en Dominic Gallello, CEO van Symphony Industrial AI
 
X