• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 138200
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Geek+ en Reesink Logistic Solutions gaan partnership aan

Geek+ en Reesink Logistic Solutions gaan partnership aan

Geek+, wereldwijd aanbieder van AMR-technologie, heeft een partnership gesloten met de Europese systeemintegrator Reesink Logistic Solutions. De ondernemingen gaan een niet-exclusieve samenwerking aan die het volledige gamma Geek+-producten omvat en in de eerste plaats gericht is op Noord-Europa, met een focus op Nederland, Duitsland en Polen.
Geek+ werd in 2015 opgericht en beschikt ondertussen over kantoren in zeven landen over de hele wereld. Het bedrijf is een wereldwijde AMR-producent, met zes productlijnen die een oplossing bieden voor magazijntaken zoals picking, moving, sorting, vorkheftruck-, shuttle- en collaboratieve robots. Geek+ is vooral sterk op het gebied van goederen-naar-persoon picking, met als vlaggenschip de P-800 robot. Recent ontwikkelde het bedrijf nog PopPick, naar eigen zeggen het toppunt van goederen-naar-persoon AMR-technologie.
 
Reesink Logistic Solutions (RLS) is de Europese divisie magazijnautomatisering van Koninklijke Reesink, een wereldwijde groep van bedrijven met hoofdkantoor in Nederland. Het aanbod van de systeemintegrator omvat oplossingen gaande van magazijnkranen, hoogbouwmagazijnen, transportbanden en shuttlesystemen, tot aansluitende software-integratie en nieuwe technologieën zoals AutoStore en AMR’s.

Foto: Ondertekening contract door Jackson Zhang, president Geek+ Europa, en Gert Bossink, vice president Royal Reesink en divisiedirecteur Reesink Logistic Solutions.
X