• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 138444
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Active Ants vergroot capaciteit van Autostore in Roosendaal

Active Ants vergroot capaciteit van Autostore in Roosendaal

Active Ants, dochteronderneming van de Bpost Group, heeft de capaciteit van de Autostore in haar fulfilment center in Roosendaal vergroot naar ruim 98.000 opslagbakken. Bij de opening van dit warehouse eind december 2020 bestond de Autostore nog uit 51.000 opslagbakken.

Begin dit jaar dit jaar is Dematic gestart met de installatie van deze aanzienlijke uitbreiding. Begin maart kon de eerste batch met 22.000 opslagbakken worden geladen. Vanaf de tweede helft van april is de tweede batch met 25.000 opslagbakken geladen in de Autostore. Daarna konden de eerste nieuwe bakken worden gevuld. Inmiddels is het nieuwe deel in gebruik genomen.

De 47.000 nieuwe opslagbakken zijn hard nodig om de verwachte groei de komende tijd goed te kunnen faciliteren.  Het e-fulfilment center in Roosendaal meet 20.000 m2. Het is een state-of-the-art center, met de inzet van 100 opslagrobots en 65 draagrobots die de medewerkers assisteren. In dit ultramoderne warehouse met Autostore worden duizenden producten ingepakt voor webwinkels. De opslag, orderpicking, verpakking en sortering van goederen zijn volledig geautomatiseerd. 
X