• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 141958
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Tailormade Logistics huurt 22.000m² groot DC van Montea in Tongeren

Tailormade Logistics huurt 22.000m² groot DC van Montea in Tongeren

Vastgoedgroep Montea verwelkomt met Tailormade Logistics een tweede huurder op zijn site in Tongeren. Het betreffende distributiecentrum van 22.000m² werd het afgelopen jaar ontwikkeld en maakt deel uit van een structurele langetermijnsamenwerking tussen Montea en bouwbedrijf Cordeel.
 
In het nieuwe DC zal Tailormade Logistics o.a. de logistieke activiteiten verzorgen voor een internationale klant actief in Fashion, Sport en Lifestyle.
Montea en Tailormade Logistics sloten een huurovereenkomst voor een periode van 9 jaar, met een eerste opzegmogelijkheid op 6 jaar. De overeenkomst, die een jaarlijks huurinkomen van 1.180.625 euro zal genereren, kwam tot stand onder begeleiding van JLL.
 
Tailormade Logistics is de tweede gebruiker op de site, nadat eerder al een nieuwbouwmagazijn van 20.000m² voor GXO Logistics werd ontwikkeld. Momenteel lopen verschillende gesprekken met potentiële kandidaat-huurders om de overige 140.000m² in Tongeren in te vullen. De site in Tongeren is volgens Montea en Cordeel een van de weinig locaties in België waar nog grootschalige logistiek kan worden gerealiseerd.

Foto: Montea – Site Tailormade Logistics Tongeren - 2023
X