• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 143325
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Webfleet en Ford bieden geïntegreerde telematicaoplossing via OEM.connect

Webfleet en Ford bieden geïntegreerde telematicaoplossing via OEM.connect

Webfleet, de oplossing voor wagenparkbeheer van Bridgestone, kondigt aan dat Ford is toegetreden tot het OEM.connect-partnerprogramma. Dat houdt in dat personen- en bestelauto’s van Ford met ingebouwde connectiviteit
rechtstreeks voertuiggegevens kunnen doorsturen naar Webfleet. Daarop gebruikt Webfleet de OEM-gegevens om praktische inzichten te bieden die wagenparkbeheerders moeten helpen om de prestaties van het wagenpark te optimaliseren, de bedrijfskosten te verlagen en groen en veilig rijden te stimuleren.
 
Met OEM.connect hebben klanten met voertuigen van Ford toegang tot de standaardtoepassingen van Webfleet, zoals rapportage over de prestaties van het wagenpark, ritgegevens, GPS-tracking en brandstofverbruik, waarmee ze hun activiteiten kunnen stroomlijnen. Meldingen over voertuigdiagnostiek, zoals waarschuwingen over de bandenspanning, zorgen ervoor dat de status van het wagenpark in real time kan worden gecontroleerd, zodat wagenparkbeheerders bestuurders veilig kunnen houden en de tijd dat voertuigen ongebruikt blijven tot een minimum kunnen beperken. Alle voertuiggegevens worden weergegeven in de interface van Webfleet en zijn ook overal toegankelijk via de mobiele app van Webfleet.
 
OEM.connect voor voertuigen van Ford is per direct beschikbaar in België en Nederland, evenals in Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Oostenrijk, Polen, Spanje, Tsjechië, het VK, Zweden en Zwitserland. Het programma zal in de toekomst in nog meer landen en regio’s beschikbaar zijn.
Foto: Webfleet Fleet Manager
X