Presentaties

Anaplan

Anaplan presenteert een nieuw tijdperk van connected planning. Grote en snelgroeiende organisaties gebruiken Anaplan’s cloudplatform door de gehele organisatie om weloverwogen beslissingen te nemen aan de hand van snellere en effectievere planningsprocessen. Anaplan biedt tevens support, training en advies op het gebied van planning en transformatie. Anaplan is een niet-beursgenoteerde onderneming in San Francisco (VS) met zestien kantoren en meer dan 150 expertpartners wereldwijd. Voor meer informatie, bezoek www.anaplan.com.  


Bekijk Anaplan in de logindex
Bekijk de presentaties

UVO Technologies

UVO Technologies richt zich op het leveren van material handling systemen voor toepassingen in diverse sectoren binnen de transportmiddelen industrie. Binnen ons werkgebied vertegenwoordigen wij FMH Conveyors voor de Benelux en Frankrijk, Rulmeca producten voor de Benelux, evenals Interroll Automation en Gebhardt Fördertechnik voor de Belgische markt.

Bekijk UVO Technologies in de logindex
Bekijk de presentaties

Intrion

Intrion NV is een industrieel automatiseringsbedrijf dat projecten uitvoert in heel Europa. We zijn vooral actief in de sectoren Food, Pharma en Warehouse & Distribution (inclusief express parcel sorting en air cargo handling).
 
Meer dan 150 toegewijde medewerkers bedenken en realiseren dagelijks maatoplossingen voor de automatisatie van zowel end-of-line productie en verpakking als interne logistiek. We integreren bestaande technologie en eigen ontwerpen tot een creatieve oplossing. Die combineren we met slimme en efficiënte stuur- en beheerssystemen op basis van PLC, robotics en PC’s.
 
Support en service leveren we 24/7. En dat vinden we belangrijk, want we streven naar langetermijnsamenwerkingen met onze klanten. We zijn er van overtuigd dat oplossingen pas waarde hebben als ze bijdragen tot de duurzame ontwikkeling van uw bedrijf en zichzelf binnen afzienbare termijn terugverdienen.

Bekijk Intrion in de logindex
Bekijk de presentaties

Bito Systems NV

Uw allround servicepakket voor magazijninrichting! BITO realiseert totaalprojecten gaande van een complexe magazijninrichting met verschillende opslagsystemen tot automatisch bediende installaties. Héél uw project wordt door ons gecoördineerd om u te ontzorgen. Van advies en ontwerp tot productie, van levering en montage tot ingebruikname en keuringen. Uw voordeel, één gesprekspartner met ervaring! Onze medewerkers kunnen bij u ter plaatse de volgende stap helpen zetten om u te ontzorgen bij uw pijnpunten in uw magazijn. 

Bekijk Bito in de logindex
Bekijk de presentaties

Phidan

Phidan is een unieke groep van experts in supply chain management en supply chain consultants, logistiek en procesoptimalisatie. Onze knowhow vertaalt zich in advies, interim management en innovatieve producten en concepten voor organisaties actief in de productie, distributie of dienstverlening.

Bekijk Phidan in de logindex
Bekijk de presentaties

Slimstock

Slimstock biedt bedrijven een complete oplossing voor het structureel verbeteren van hun voorraadpositie: Slim4 forecasting en voorraadoptimalisering. 
Slimstock is continu bezig met het verbeteren van de supply chain van zijn klanten en het uitbouwen van hun producten en dienstverlening. Naast forecasting & demand planning en inventory management hebben ze oplossingen voor promotiemanagement, lifecycle management en orderoptimalisering en winkelreplenishment.

Bekijk Slimstock in de logindex
Bekijk de presentaties

Optimact

Optimact wenst bedrijven te helpen in het verbeteren van hun voorraadbeheer en op het vlak van forecasting. Optimact heeft kennis en jaren ervaring in voorraadbeheer
en forecasting vastgelegd en stelt deze ter beschikking van bedrijven. Deze kennis en ervaring is vertaald naar de Optimact tool waar de gebruiker de expertise automatisch krijgt aangereikt.

Bekijk Optimact in de logindex
Bekijk de presentaties

Transsmart

Wij maken het u en uw klanten graag gemakkelijk. Dit doen we door met onze ‘out of the box’ verzendsoftware, uw gehele logistieke proces van aankoop tot en met aflevering sneller, inzichtelijker, flexibeler én goedkoper te maken. In deze video laten we u zien hoe en op welke momenten in het gehele aankoop- en uitleverproces de verzendsoftware van Transsmart u ondersteunt.

Bekijk Transsmart in de logindex
Bekijk de presentaties

Ordina

Ordina ontwikkelde samen met Value Chain een video met als thema 'Optimization as a Service'.
In deze video zien we hoe optimalisering van complexe business processen kan worden aangepakt. Ervaringsdeskundige Kris Van Marcke, verantwoordelijk voor de oplossingen inzake advanced planning & scheduling en optimalisering bij Ordina, gaat er dieper in op 'optimaliseren'.

Wat is Optimalisering? Hoe en wanneer maken we er gebruik van? Optimalisering bekeken vanuit verschillende functies.  Een CEO zal optimalisering nu eenmaal anders definiëren en invullen dan een Supply Chain Manager
Vanuit de probleemstelling beschouwt Kris Van Marcke verschillende optimaliseringstechnieken. Hij geeft antwoord op de vragen: "Wat kun je ermee doen en wat niet? Welke problemen kan je ermee oplossen en hoe ga je ermee aan de slag?".Wat zijn de valkuilen? Hoe maken we onze doelstelling bereikbaar, haalbaar en meetbaar?

Van Marcke toetst de theorie uitgebreid aan een case en sluit tenslotte af met nog enkele andere korte praktijkvoorbeelden uit zijn praktijkervaring.

Bekijk Ordina in de logindex
Bekijk de presentaties
X