Supply Chain Innovations ยป Concept

VIRTUAL SUPPLY CHAIN INNOVATIONS 2020

26 NOVEMBER 2020

 

Preview en conceptConcept

De klassieke succesformule van Supply Chain Innovations moeten we noodgedwongen even opbergen en kunnen we hopelijk in 2021 opnieuw uitrollen. Maar in deze digitale wereld zijn er geen grenzen en kunnen we u de eerste editie van Virtual Supply Chain Innovations voorstellen.

Op 26 november heet onze host Cynthia u vanaf 09:00u welkom in de virtuele wereld van Value Chain. U wandelt binnen en aan de informatiebalie maakt Cynthia u meteen wegwijs. U kunt ervoor kiezen om in het seminarprogramma één of meerdere sessies mee te pikken. Het programma belicht zoals altijd de innovaties in de verschillende domeinen van supply chain management. Digitalizering, forecasting, planning, voorraadbeheer, warehouse management, e-commerce en transport optimalisering, komen aan bod tijdens de uiteenzettingen. Hiervoor doen we beroep op academici en visionaire managers maar ook ervaringsdeskundigen die dagelijks met de voeten in het slijk staan.

Host Cynthia maakt u ook wegwijs op de beursvloer waar uw partners hun contactpunt hebben. U alle contactpunten bezoeken zoals in real life, een video met een oplossing bekijken, enkele folders met extra info downloaden en een chat opzetten met de vrouw of man achter de balie. Moet u proberen. De gecreërde omgeving is bijzonder aantrekkelijk en intuïtief. Het resultaat is wel dat u opnieuw helemaal geïnformeerd bent.

Om aanwezig te kunnen zijn bij de uiteenzettingen en om de contactpunten te kunnen bezoeken moet u zich vooraf registreren.Iedereen kan zich 'gratis' inschrijven.
U ontvangt vervolgens bevestigingsmails, login's en wordt natuurlijk verder op de hoogte gehouden van de virtuele toeters en bellen.

Hebt u nog vragen of wenst u ook een booth op Virtual Supply Chain Innovations? Contacteer valerie@valuechain.be.

REGISTREER NU !! 
X