Supply Chain Innovations ยป Concept


 SUPPLY CHAIN INNOVATIONS 2023

16 maart 2023, Antwerp Expo

 
 

Concept

Tijdens Supply Chain Innovations presenteren we een gigantisch aanbod van kennis inzake innovatieve toepassingen binnen het ruime domein van Supply Chain Management zodat u in 1 dag tijd weer volledig op de hoogte bent en gefundeerd de beste beslissingen kunt nemen.

Hiervoor ontwikkelden we drie pijlers. Een high level seminarprogramma met tientallen kwalitatieve uiteenzettingen.
Een beperkte groep ontwikkelaars van uiteenlopende oplossingen, leiders in hun sector, die u graag tonen wat vandaag én morgen kan.
Een nieuw innovatief netwerkplatform waardoor iedereen in staat is om met iedereen te netwerken via ons speciaal ontwikkelde online datingsysteem.

Uitgebreid top seminarprogramma

De meer dan 30 uiteenzettingen - in parallelle sessies  - over zeer uiteenlopende specifieke onderwerpen goten we in een intelligente matrix waardoor u samenhang in de verscheidenheid zult ontdekken. Zo vormen enkele uiteenlopende uiteenzettingen samen het thema 'Digitalisering', 'Business Performance Management', 'Omni-channel management', enzoverder.
De benadering van de verschillende thema's kan zowel conceptueel, academisch dan wel een cases zijn.
Er is overigens veel aandacht voor de praktijkervaringen van uw collega's.

Management, Operations & Technology

Eveneens tijdens de middag organiseren we opnieuw onze MTO-conference waarbij we via korte interviews van maximaal 6 minuten innovatieve concepten, producten en realisaties voorstellen.

Netwerken blijft super belangrijk maar soms ook zo moeilijk. Ga daarom eens kijken naar onze  'eventmanager' waardoor u niet alleen makkelijker contact kunt leggen met de aanbieders van oplossingen maar ook met uw collega's. Collega’s waartegen u anders nooit had gepraat. Verneem waar zij mee bezig zijn en hoe zij zaken oplossen in een face-to-face gesprek. We hebben allemaal uitdagingen. Verneem hoe anderen er tegenaan kijken en krijg nieuwe ideeën.

Supply Chain Innovations wordt bezocht door managers die allen gemeen hebben dat ze verantwoordelijkheid dragen voor het optimaliseren van de goederen-, informatie- en kostenstromen.  CEO’s, CFO’s, COO’s, CIO’s, Supply Chain Managers, Logistics Managers, Procurement, Planning, Demand, projectleaders, warehouse managers, transport & distribution managers,… .

Graad van tevredenheid

In 2022 bezochten 759 managers uit de industrie, groothandel en retail Supply Chain Innovations. Zij waren laaiend enthousiast en meer dan 90% antwoordde zeker opnieuw aanwezig te zijn op de volgende editie.
Zie hier enkele reacties:
 
Leuke opzet waar het gemakkelijk is om te netwerken. Danny Gotink, supply chain director Region 2 Eriks

SC Innovations is een niet te missen event voor elke supply chain professional. Het geeft je de mogelijkheid op de hoogte te blijven van trends en interessante ontwikkelingen. 
Ivo Vermeiren, operations director Lotus Bakeries

SC Innovations  wekt interesse in nieuwe domeinen van logistiek.  De sessies waren in mijn ogen een zeer grote meerwaarde voor het event! Koen Breems, Supply & Logistics Manager bij De Witte Lietaer Industries

Breed georiënteerd, maar toch specifiek. Elwin Bos, Planning & Logistics Manager bij CSM Benelux

Een goede georganiseerd event dat je de kans laat te netwerken en dingen bij te leren, maar niet te strak in het pak. Chris Schols, Logistics manager bij Terumo Europe
 

Registreren

Extra informatie vindt u natuurlijk op de andere tabs in het navigatiesysteem (klik Menu) van deze site. Om de deelnemerlijs te raadplegen of/en uw eigen Event te managen moet u wel zijn ingelogd en ingeschreven. Ook hierover meer info op de andere pagina's.

Als u online inschrijft, kunt u geheel gratis op Supply Chain Innovations 2023 aanwezig zijn. Dat bespaart u niet alleen 100 euro, maar ook wachttijd bij de ingang.
Elke inschrijving wordt door ons goedgekeurd. Als u niet behoort tot de industrie, groothandel, retail transport & distributie, kunt u niet gratis aanwezig zijn op Supply Chain Innovations. 

Enkel consultants die abonnee zijn op het Value Chain informatiepakket kunnen gratis binnen (voor grote kantoren is dit op naam, voor kleinere kantoren is een abonnee in het bedrijf voldoende).

Aanbieders van oplossingen die geen partner van Supply Chain Innovations zijn, betalen een toegangsfee van €900/persoon.

Wanneer u niet zeker bent in welke groep we u categoriseren, kunt u altijd vrijblijvend de vraag stellen via email (info@valuechain.be).

REGISTREER NU ! 

Registreer nu als Partner

Waarom partners telkens opnieuw voor Supply Chain Innovations kiezen:
  • De bezoekers van hoog niveau zijn;
  • Er interesse is van de bezoekers voor het aanbod aan oplossingen die partners er voorstellen;
  • De mogelijkhed bestaat om als partner een klant een uiteenzetting te laten brengen over zijn ervaringen;
  • Innovatie centraal staat tijdens dit Event
  • De laagdrempeligheid van de contactpunten bijdraagt tot de uitwisseling van kennis met de professionals;
  • Er een grote kans bestaat om interessante leads te ontmoeten waardoor de beperkte investering helemaal een winsituatie wordt.

Wenst u aanwezig te zijn als partner op Supply Chain Innovations 2023? Contacteer ons via valerie@valuechain.be en vraag naar de partnerbrochure. 
X