Supply Chain Innovations ยป Concept

SUPPLY CHAIN INNOVATIONS 2020  WORDT VERPLAATST NAAR CORONA VEILIG MOMENT IN HET NAJAAR
DATUM WORDT MEEGEDEELD ZODRA ER LICHT SCHIJNT AAN HET EINDE VAN DE TUNNEL

 
U wenst persoonlijk op de hoogte te worden gebracht over onze verdere planning en datum van Supply Chain Innovations?
Registreer dan toch uw deelname.


Concept

Tijdens Supply Chain Innovations presenteren we een gigantisch aanbod van kennis inzake innovatieve toepassingen binnen het ruime domein van Supply Chain Management zodat u in 1 dag tijd weer volledig op de hoogte bent en gefundeerd de beste beslissingen kunt nemen.

Hiervoor ontwikkelden we drie pijlers. Een high level seminarprogramma met tientallen kwalitatieve uiteenzettingen.
Een beperkte groep ontwikkelaars van uiteenlopende oplossingen, leiders in hun sector, die u graag tonen wat vandaag én morgen kan.
Een nieuw innovatief netwerkplatform waardoor iedereen in staat is om met iedereen te netwerken via ons speciaal ontwikkelde online datingsysteem.

Uitgebreid top seminarprogramma

Dit jaar wordt Supply Chain Innovations verplaatst naar een onbepaalde datum in het najaar. Zodra er duidelijkheid en enige zekerheid is vanwege de veiligheid enerzijds en de overheid anderzijds mailen we in eerste instantie alle geregistreerde bezoekers. Zij kunnen dan laten weten of ze al dan niet aanwezig kunnen zijn.  Locatie blijft Hal 1van Antwerp Expo in Antwerpen. Het concept blijft ongewijzigd. U kunt er netwerken met onze partners die er een contactpunt hebben. Centraal staat de bar waar we gratis catering aanbieden gedurende de gehele dag.

Voor het volgen van enkele sessies uit het seminarprogramma kunt u terecht in de verschillende seminarruimtes.

Het programma start met een keynote presentatie. 
Er zijn overigens doorheen de dag nog plenaire sessies gepland.
Opgelet, het programma kan nog worden aangepast. Zodra alle sprekers hebben bevestigd dat ze ook op 04 juni hun uiteenzetting kunnen geven wordt het definitief.

Bekijk hier het programma 

De meer dan 30 uiteenzettingen - in parallelle sessies  - over zeer uiteenlopende specifieke onderwerpen goten we in een intelligente matrix waardoor u samenhang in de verscheidenheid zult ontdekken. Zo vormen enkele uiteenlopende uiteenzettingen samen het thema 'Digitalisering', 'Business Performance Management', 'Omni-channel management', enzoverder.
De benadering van de verschillende thema's kan zowel conceptueel, academisch dan wel een cases zijn.
Er is overigens veel aandacht voor de praktijkervaringen van uw collega's.

Registreer NU gratis als bezoeker!

Management, Operations & Technology

Eveneens tijdens de middag organiseren we opnieuw onze MTO-conference waarbij we via korte interviews van maximaal 6 minuten innovatieve concepten, producten en realisaties voorstellen.

Netwerken blijft super belangrijk maar soms ook zo moeilijk. Ga daarom eens kijken naar onze  'eventmanager' waardoor u niet alleen makkelijker contact kunt leggen met de aanbieders van oplossingen maar ook met uw collega's. Collega’s waartegen u anders nooit had gepraat. Verneem waar zij mee bezig zijn en hoe zij zaken oplossen in een face-to-face gesprek. We hebben allemaal uitdagingen. Verneem hoe anderen er tegenaan kijken en krijg nieuwe ideeën.

Supply Chain Innovations wordt bezocht door managers die allen gemeen hebben dat ze verantwoordelijkheid dragen voor het optimaliseren van de goederen-, informatie- en kostenstromen.  CEO’s, CFO’s, COO’s, CIO’s, Supply Chain Managers, Logistics Managers, Procurement, Planning, Demand, projectleaders, warehouse managers, transport & distribution managers,… .

Graad van tevredenheid

In 2019 bezochten 871 managers uit de industrie, groothandel en retail Supply Chain Innovations. Zij waren laaiend enthousiast en meer dan 90% antwoordde zeker opnieuw aanwezig te zijn in 2020.
Zie hier enkele reacties:
 
Leuke opzet waar het gemakkelijk is om te netwerken. Danny Gotink, supply chain director Region 2 Eriks

SC Innovations is een niet te missen event voor elke supply chain professional. Het geeft je de mogelijkheid op de hoogte te blijven van trends en interessante ontwikkelingen. 
Ivo Vermeiren, operations director Lotus Bakeries

SC Innovations  wekt interesse in nieuwe domeinen van logistiek.  De sessies waren in mijn ogen een zeer grote meerwaarde voor het event! Koen Breems, Supply & Logistics Manager bij De Witte Lietaer Industries

Breed georiënteerd, maar toch specifiek. Elwin Bos, Planning & Logistics Manager bij CSM Benelux

Een goede georganiseerd event dat je de kans laat te netwerken en dingen bij te leren, maar niet te strak in het pak. Chris Schols, Logistics manager bij Terumo Europe
 

Registreren

Extra informatie vindt u natuurlijk op de andere tabs in het navigatiesysteem (klik Menu) van deze site. Om afspraken te maken of/en uw eigen Event te managen moet u wel zijn ingelogd en ingeschreven. Ook hierover meer info op de andere pagina's.

Als u online inschrijft, kunt u geheel gratis op Supply Chain Innovations 2020 aanwezig zijn. Dat bespaart u niet alleen 100 euro, maar ook wachttijd bij de ingang.
Elke inschrijving wordt door ons goedgekeurd. Als u niet behoort tot de industrie, groothandel, retail transport & distributie, kunt u niet gratis aanwezig zijn op Supply Chain Innovations. 

Enkel consultants die abonnee zijn op het Value Chain informatiepakket kunnen gratis binnen (voor grote kantoren is dit op naam, voor kleinere kantoren is een abonnee in het bedrijf voldoende).

Velen onder u waren al ingeschreven voor SC Innovations dat zou doorgaan op 19 maart 2020. Deze inschrijving blijft en kunt u kort voor de nieuwe datum herbevestigen door een reply te sturen op de mail die we u zullen sturen.

Aanbieders van oplossingen die geen partner van Supply Chain Innovations zijn, betalen een toegangsfee van €900/persoon.

Wanneer u niet zeker bent in welke groep we u categoriseren, kunt u altijd vrijblijvend de vraag stellen via email (info@valuechain.be).

Partner

Wenst u aanwezig te zijn als partner op Supply Chain Innovations? Contacteer ons via valerie@valuechain.be en vraag naar de partnerbrochure. 
X