Supply Chain Innovations ยป Partners

Concept     Registreren/praktische info    Partners    Programma    Info_eventmanager 

Supply Chain Innovations is in de eerste plaats een innovatief kennis- en netwerkevent. Alle onderwerpen komen aan bod die leven binnen het brede veld van Supply Chain Management. Naast het uitgebreide programma op zeer hoog niveau is er ook heel wat informatie te halen bij een toenemend aantal geselecteerde partners die stuk voor stuk deleiders zijn binnen hun sector of nichespelers met zeer waardevolle specifieke oplossingen. 

De partners beschikken over een contactpunt in Hal 1 zodat u met hen kunt bijpraten, netwerken en kennis maken met hun laatste ontwikkelingen en oplossingen. 

In Hal 1 kunt u naast het nuttigen van een hapje en een drankje - allemaal gratis - ook met uw collega's netwerken in de Value Chain Lounge. Zie hiervoor zeker de info over de  datingmogelijkheden.

Dat alles werd mogelijk gemaakt door de volgende partners:

Diamond partners

Bluecrux

Bluecrux is a team of talented business experts with a passion for supply chain and operations. They all share the same drive and ambition to improve processes and optimize performance. From concept to implementation and beyond, the aim is always to get durable change and sustainable business transformation. Their desire to co-create with their customers resulted in innovative technologies like Binocs and #lightsoutplanning. Bluecrux works for leading companies and can be proud of a strong client base. 
 
www.bluecrux.com
lees meerterug
C&W Logistics 
 
C&W zijn experts wat betreft het leveren en implementeren van warehouse management systemen (WMS) en daarbij horende logistieke integraties van EDI communicatie (web en full), voice operaties, ERP interfacing (SAP, MS Dynamics/NAV/AX, Sage, Enterprise, maatwerk) en magazijnautomatisering van de verschillende integratoren (Schäfer - Kardex / MLOG - Egemin - Ceratec - Dematic - ABM …) aan de hand van door C&W eigen ontwikkelde tools (Supply Connector, Vendor Portal, Voice en MHE connector).
 
www.cwlogistics.be
lees meerterug
CIMCIL & Moore Stephens 

Moore Stephens & CIMCIL focussen op consultancy en opleidingen inzake Supply Chain en lean management. Steeds vaker zullen organisaties genoodzaakt zijn om continu te verbeteren: toenemende complexiteit, snelheid en specialisatie creëren de nood aan specialisten in deze vakgebieden. Wij zorgen voor opleiding en begeleiding op al die vlakken en staan klaar voor theoretische beschouwingen, vertaling naar de klantspecifieke situaties én praktische begeleiding bij implementatie van veranderingen.

www.moorestephens.be

www.cimcil.com
lees meerterug
Groenewout
 
Groenewout, opgericht in 1966, is een internationaal logistiek adviesbureau gericht op advies, implementatie en optimalisering van logistieke en supply chain netwerken en processen in alle branches. Groenewouts specialisten adviseren over: 
 •  (her)inrichting, uitbreiding of nieuwbouw van magazijnen;
 •  optimalisering voorraadbeheer en -planning;
 •  ontwerp e-fulfilment concepten;
 •  (her)ontwerp distributienetwerk;
 •  begeleiding transport- en magazijntenders;
 •  locatie adviezen, gebouwdefinitie en -implementatie.
lees meerterug
Optimact 

Optimact wenst bedrijven te helpen bij het verbeteren van hun voorraadbeheer en op het vlak van forecasting. Optimact heeft kennis en jaren ervaring in voorraadbeheer en forecasting en stelt die ter beschikking van bedrijven. Deze kennis en ervaring is vertaald naar de Optimact tool waar de gebruiker de expertise automatisch krijgt aangereikt. Wij beschouwen Optimact maar als een hulpmiddel om een bedrijfsdoel te halen: resultaten boeken in voorraadbeheer en forecasting. 

www.optimact.com
lees meerterug
Reflex Logistics Solutions 

Reflex WMS is al 25 jaar een toonaangevende oplossing voor het beheer van alle magazijn- en logistieke processen, inclusief elektronische handel en omnichannel modellen, en voor projecten van elke omvang: eenvoudig of complex.
De oplossing, die aanvankelijk werd gebouwd voor en met 3PL’s, is uiterst robuust, heeft een brede functionaliteit en is toch voldoende flexibel om u de exacte oplossing te leveren die u voor uw bedrijf nodig heeft.
 
www.reflex-logistics.com/nl

 
lees meerterug
Slimstock 
 
Slimstock is uw kennispartner in forecasting en voorraadoptimalisering. Ons klantenbestand bestaat uit meer dan 650 bedrijven wereldwijd, actief in vrijwel alle sectoren en gaande van grote, over middelgrote tot kleine ondernemingen. Naast softwareoplossingen bieden we projectmatige ondersteuning en professional services als coaching, analyse en interim-professionals. We delen onze kennis en ervaring op internationale evenementen, maar ook door onze eigen opleidingen aan te bieden.


www.slimstock.be
lees meerterug
TGW Benelux

TGW Logistics Group ontwerpt, ontwikkelt en biedt kant-en-klare intralogistieke oplossingen voor magazijnen en distributiecentra. Wij denken proactief na over de toekomst van de klanten, een toekomst die vandaag al begonnen is. Dat betekent een one-stop-shop oplossing met lage operationele kosten. TGW Systems is onderdeel van deze Internationale organisatie met meer dan 3.000 zeer gemotiveerde medewerkers in meer dan 14 landen. Met het hoofdkantoor gevestigd in Wels, Oostenrijk. 
 
www.tgw-group.com
lees meerterug

Gold partners

Böwe Systec 

Onze voornaamste taak is om een toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten door hen innovatieve oplossingen op gebied van documentbehandeling, informatiemanagement, automatisering en sortering aan te bieden. Door het verwerven van 70% van de aandelen van Optimus Sorter Holding breiden we ons bedrijfsmodel uit met nieuwe revolutionaire sorteermogelijkheden. Het design en de implementatie van de behandeling door onze sorteermachines is ruimtebesparend en zorgt voor een efficiënte sortering. Bovendien zijn deze systemen heel flexibel, met verschillende mogelijke configuraties aanpasbaar aan alle operaties en locaties en in staat om een groot assortiment van items te verwerken. Dit door gebruik te maken van de meest geavanceerde OCR en barcode leestechnologie in volgende takken: kleinhandel, groothandel, 3PL, e-commerce/e-fulfilment en pakjesdiensten/post. Dankzij onze innovatieve producten, onze toewijding, kennis, flexibiliteit, eenvoud en onze focus op uiterst voordelige sorteeroplossingen, zijn we de specialist in het middensegment en wensen wij dit in de toekomst ook te blijven. Wij streven naar een nauwe relatie tussen onze klanten en ons hoog gekwalificeerd personeel, zodat we een hoge klantentevredenheid bereiken en hierdoor ook globaal succes op lange termijn kunnen waarborgen.

www.boewe-systec.com

 
lees meerterug
Centric

Locus WMS versnelt uw logistieke workflow. Het warehouse management systeem van Centric biedt altijd en overal inzicht in uw magazijnprocessen. De oplossing creëert efficiëntie, flexibiliteit en nauwkeurigheid in uw warehouse. Het biedt real-time KPI-overzichten, advanced shipping, integratie met transportmanagement, dashboards en geïntegreerde voice-applicatie.
Locus WMS formuleert duidelijke, enkelvoudige opdrachten op basis van eigen business rules. Kies voor de duurzame oplossing van Centric.


www.centric.eu
lees meerterug
Consafe Logistics 

Consafe Logistics is een Europese WMS-specialist. Het bedrijf ontwikkelt, implementeert en ondersteunt een zelf ontwikkelde best-of-breed WMS-oplossing. Organisaties in meer dan 35 landen maken gebruik van de standaard WMS-software van Consafe Logistics en beschouwen het bedrijf, mede door de expertise van de medewerkers, als een strategische partner. Astro WMS is een slim, flexibel en schaalbaar systeem dat bij veel toonaangevende bedrijven uit allerlei sectoren zorgt voor een geoptimaliseerde logistieke operatie.
 
www.consafelogistics.com
lees meerterug
Ctac

As a Business & Cloud integrator, Ctac helps customers realize their ambitions and creates the required business value through constant innovation.
Ctac has a broad portfolio with solutions from SAP and Microsoft on any cloud and provides services in the fields of consultancy, managed services, projects, learning and secondment.
Ctac also has a number of its own products, including the XV Retail Suite, which consists of an omni-channel-driven Point-of-Sale & Loyalty platform.
Ctac celebrated its 25th anniversary in 2017 and over the past 25 years has built up extensive experience and material know-how in the retail, wholesale, manufacturing and real estate sectors.


www.ctac.be
lees meerterug
Dalosy
 
Meer efficiëntie, minder fouten en real-time inzicht? Dan moet u bij Dalosy zijn! Wij zijn al meer dan 40 jaar expert op het gebied van Enterprise Mobility voor het automatiseren en optimaliseren van uw supply chain. Wij bieden u:
 • Mobiele Apparatuur
Barcode scanners, label printers, RFID en voice picking apparatuur
 • Wireless
Altijd en overal een snelle en betrouwbare internetverbinding
 • Apps
Apps op maat en volledig geïntegreerd met uw ERP/WMS systeem
 • Services
Onderhoud, support en beheer van al uw hardware en apps
 
www.dalosy.com

 
lees meerterug
Easy Systems 

Als leverancier van het totaalpakket aan interne transportsystemen en aluminium componenten & constructies, staan wij garant voor uw procesoptimalisering. Onze expertise omtrent de integratie van standaardoplossingen in een productie- of assemblageomgeving, sorteer- of distributiecentrum, maakt het mogelijk om uw productflow te vereenvoudigen, te optimaliseren en goedkoper te maken. Het gebruik van standaardcomponenten zorgt voor maximale vrijheid en flexibiliteit in het ontwerp.


www.easy-systems.be
lees meerterug
Eutronix

Eutronix is een onderneming actief in de ICT-sector sinds 1991 en gespecialiseerd in de distributie en dienstlevering van elektronische oplossingen voor automatisering van verschillende sectoren zoals point of sales, logistiek, toegangscontrole, industrie, openbaar vervoer, betalingssystemen en brandsignalisatie. We werken met een netwerk van gespecialiseerde resellers en zijn aanwezig in de Benelux en Frankrijk.
 
http://www.eutronix.eu/nl/ 
lees meerterug
Fujitsu Glovia

Fujitsu Glovia is met 35 jaar ervaring in de productiebranche een unieke ERP-leverancier die zich uitsluitend richt op de discrete maakindustrie.
-          Grenzeloos werken, meerdere afdelingen, vestigingen, regio’s, bedrijven en landen.
-          Eén geïntegreerd realtime informatiesysteem, integrale processtromen en exception driven werken.
-          Glovia pusht informatie, alerts, sneller reageren op veranderingen van diverse gebeurtenissen.
-          Factory planning: diverse realtime planningsmodellen binnen één organisatie; naast elkaar en papierloos werken. Het afstemmen van uw engineering-, productie-, kwaliteit- en materiaalteams – en uw leveranciers – op steeds veranderende productgegevens.
-          Integratiemogelijkheden met uw klanten en leveranciers.
-          BI, een 360 graden inzicht en sturen op de juiste KPI’s.
 
GLOVIA G2 biedt brancheoplossingen voor:
 • Machine- & apparatenbouw;
 • Elektronica & elektrotechniek;
 • Industriële producten & toeleveranciers;
 • Projectmatige productiebedrijven;
 • Oil supplies & industries;
 • Luchtvaart & Defensie;
 • Automotive. 
www.glovia.nl
lees meerterug
Generix Group

Generix Group is uitgever van SaaS-oplossingen, expert in Supply Chain Collaborative. Het collaborative platform, Generix Supply Chain Hub, helpt bedrijven om de belofte die ze aan hun klanten doen, na te komen. Het combineert de capaciteit van de uitvoering van fysieke stromen, dematerialisatie van informatie en de verbinding van bedrijfsprocessen met al hun partners in real time. Dit voor alle spelers binnen de supply chain: fabrikanten, externe logistieke dienstverleners (3PL) en retailers.

 
www.generixgroup.com/nl
lees meerterug
Intrion

Intrion nv is een industrieel automatiseringsbedrijf, Europees actief in Food en Pharma, alsook in Warehouse & Distribution incl. express parcels en aircargo handling.
Onze activiteiten: inline checks, pick & place (robotica), packing, palletising, conveying, storage, sorting & sequencing, orderpicking.
We integreren bestaande technologieën alsook eigen ontwerpen tot creatieve oplossingen. Die combineren we met slimme en efficiënte stuur- en beheerssystemen op basis van PLC, robotics en pc’s .
Intrion streeft naar langetermijn samenwerking. We zijn ervan overtuigd dat oplossingen pas waarde hebben als ze bijdragen tot de duurzame ontwikkeling van uw bedrijf en zich binnen een bepaalde termijn terugverdienen .
 
intrion.com 
lees meerterug
KNAPP

KNAPP is internationaal actief op het gebied van geautomatiseerde totaaloplossingen binnen de magazijnlogistiek. De focus ligt daarbij op doelmatige, compacte en hoog dynamische systemen voor opslag en orderafhandeling. De deskundigheid van KNAPP ligt in innovatie en productontwikkeling, het projectmatig denken en doen, en een allesomvattende dienstverlening na inbedrijfstelling.
KNAPP concentreert zich op zijn kernmarkten, voornamelijk de pharma & cosmetics, fashion, retail (food en non-food), (spare) parts & tools en industry solutions, met een bijzondere expertise in omnichannel binnen die branches.


www.knapp.com/nl/knapp_benelux
lees meerterug
Manhattan

Manhattan Associates is een technologieleider op het gebied van supply chain en omnichannel commerce. We brengen informatie van de hele organisatie samen, van sales aan de voorkant tot supply chain executie aan de achterkant. Onze software, platformtechnologie en ervaring zorgen ervoor dat onze klanten op een winstgevende manier kunnen groeien.
Manhattan Associates ontwerpt, bouwt en levert geavanceerde cloud en on-premise oplossingen zodat u zowel in de winkel als via het netwerk of fulfilmentcenter de vruchten van de omnichannelmarktplaats kunt plukken. 


www.manh.nl
www.manh.com/en-nl
lees meerterug
Oracle
 
Oracle SCM in the Cloud
 
Oracle Supply Chain Management (SCM) Cloud is the most comprehensive SCM suite on the market today. Oracle SCM Cloud allows you to deploy functionality incrementally, with minimal risk, lower cost, and maximum flexibility – all with the benefit of ongoing functional innovation.
 
Learn how Oracle SCM Cloud will empower your supply chain in the following areas:
 • In-Memory Cost Management Cloud
 • Inventory Management Cloud
 • Logistics Cloud
 • Maintenance Cloud
 • Manufacturing Cloud
 • Order Management Cloud
 • Procurement Cloud
 • Product Lifecycle Management Cloud
 • Product Master Data Management Cloud
 • Supply Chain Collaboration and Visibility Cloud
www.oracle.com/be/applications/supply-chain-management/index.html
lees meerterug
QRM University

Via QRM University verzorgt 3rd Wave training en begeleiding bij de invoering van Quick Response Manufacturing. Bedrijven kunnen de invoering verankeren via het visualiseren van doorlooptijd (MCT), Real time capacity planning en digitale aansturing van Polca.
Waves QRM Tools zijn de nieuwe instrumenten die 3rd Wave heeft ontwikkeld voor de invoering en ondersteuning van QRM in productiebedrijven. Deze methode, die door professor Rajan Suri werd ontwikkeld, geeft de bedrijven hun concurrentiekracht terug door het reduceren van de leadtime in een ‘High Mix, Low Volume’ markt.

 
http://www.qrmuniversity.com/
lees meerterug
Savoye

 De SAVOYE DIVISIE, onderdeel van Groupe Legris Industries, ontwikkelt en levert logistieke systemen en diensten op maat waarmee de processen in de supply chain aangestuurd kunnen worden. De DIVISIE biedt 3 sterke, gespecialiseerde merken die elkaar versterken en zowel op de thuismarkt als internationaal een stevige reputatie hebben opgebouwd.

www.savoye.com/nl
lees meerterug
Storopack

Wilt u uw verpak- en verzendproces efficiënter maken? Elke onnodige handeling kost tijd en energie. Storopack zorgt voor een snelle, flexibele en ergonomische verpakkingslogistiek. Vraag een kostenbesparende audit aan voor een vooruitstrevend verpakkingsproces met Working Comfort en perfecte beschermende verpakking op maat dankzij onze eigen verpakkingssystemen en paktafels. Wij bieden advies, planning, plaatsing en ingebruikname uit één hand. Innovaties en info op storopack.be

www.storopack.be
lees meerterug
Transporeon Group

De TRANSPOREON Group biedt logistieke platformen aan. Via Software-as-a-Service (SaaS) wordt een link gelegd tussen verladers uit de handel en industrie en hun vervoerders om de communicatie tussen deze partijen te optimaliseren. De platformen verminderen transportkosten en creëren transparantie in de keten.
Er zijn 3 platformen die tot de TRANSPOREON Group behoren. Het TRANSPOREON-platform voor automatische transporttoewijzing, time slot management en het opvolgen van de levering. Het TICONTRACT-platform voor het tenderen van logistieke contracten, tariefbeheer en (self-)billing en het MERCAREON-platform is een specifiek time slot managementsysteem voor de planning van inkomende goederen in de retail industrie. 


www.transporeon.com/nl
lees meerterug
UVO Technologies

Sneller en ergomischer laden en lossen van niet gepalletiseerde goederen. Uw bezorgdheid inzake goederenafhandeling is onze zorg. Zo zult u merken dat de tijd, nodig om uw logistieke operaties tot een goed einde te brengen, gevoelig zal dalen. UVO Technologies bvba is uw bevoorrechte partner om de productiviteit bij uw laad- en losproces te optimaliseren.

www.uvotec.eu

 
lees meerterug
Vanas Engineering

Vanas Engineering is uw partner voor efficiënte inrichting van uw magazijn. De combinatie van bijvoorbeeld Modula verticale stockageliften met het innovatieve opslagsysteem StoreGanizer optimaliseert de wisselwerking tussen onze klassieke (rekken)oplossingen, geautomatiseerde systemen en eigen ontwikkelde software. Beide systemen zorgen voor enorme plaatsbesparing, reductie van loopafstanden van het magazijnpersoneel, hogere pick-efficiëntie, ergonomisch én sneller werken! Een win-winsituatie!
 
www.vanasengineering.be
lees meerterug
Van Looy Group

Van Looy Group is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau voor logistiek, speciale technieken en bouwkunde.
Van Looy Group stelt de optimalisering van de logistieke processen centraal, echter zonder de bouwkundige en technische implicaties uit het oog te verliezen.
Onze diensten in een notendop:
Consulting:
 • logistieke data analyse
 • master plan studie
 • haalbaarheidsstudie
 • conceptueel ontwerp
Engineering:
 • programma van eisen
 • gedetailleerd ontwerp (CAD, BIM)
 • omgevingsvergunning
 • aanbesteding en evaluatie
Implementatie:
 • algemene aanneming
 • construction management
 • projectmanagement
 • acceptatietesten en validatie
 • go-live assistentie 
www.vanlooy.com
lees meerterug
Zetes

“Zetes is supply chain technologiebedrijf en een betrouwbare partner om end-to-end supply chain visibiliteit te bereiken. Het optimaliseren van processen voor verpakking, opslag, aflevering, verkoop, directe diensten aan winkels, en winkelbeheer zijn allemaal gekoppeld aan een ‘repository’. Dit laat toe aan end-to-end tracking te doen. Zetes integreert de nieuwste platformen met technologieën zoals imaging, spraakherkenning, RFID, codering en mobiele terminals.”

 nl.zetes.be
lees meerterug

Silver partners

Ackinas

Ackinas levert gepersonaliseerde oplossingen op vlak van Proces en Performance Management, BI en Project- & Portfolio Management. Vanuit onze ruimer ervaring in Logistiek, Supply Chain, Finance,... brengen we uw processen in kaart. Op basis van de juiste data, analyseren we deze en pakken we bottlenecks aan. We ondersteunen onze methodieken met de beste tools, koppelen die aan uw bestaande systement en coachen u in het gebruik en het onderhoud ervan. Hierdoor leveren onze projecten een blijvende meerwaarde en ondersteunen ze u in uw verdere groei!

www.ackinas.com
lees meerterug
Incore

SupplyChainPortal, een product van Incore, is een webapplicatie voor de supply chain processen van retailers en groothandel.
 
De applicatie biedt functionaliteit voor orders, zendingen, facturen en de logistieke planningen. Er is een inrichting voor de inbound, outbound, reverse logistics en voor collaboration processen.
 
SupplyChainPortal klanten zijn Bol.com, Carrefour, Jumbo Supermarkten, Zeeman, Foot Locker, Blokker…
Voor die retailers zijn er ongeveer 4000 suppliers en 800 carriers aangesloten op SupplyChainPortal.
 
www.incore.nl
www.incore.be


 
lees meerterug
Logflow NV 
 
Logistiek advies: ontwerp tot go-live
Manuele & automatische oplossingen
 
Kerncompetenties:
 • Harde automatisering
 • IT-automatisering
 • Logistiek 
LT-visie voor uw bedrijfsplant
Productie & logistiek
Belangrijke efficiëntiewinst
Totaal onafhankelijk advies 

 
www.logflow.be
lees meerterug
PICS Belgium

Door opleidingen, seminars, bedrijfsbezoeken en netwerkevenementen te organiseren, biedt PICS Belgium iedere supply chain professional de mogelijkheid zijn kennis te verbreden en zijn ervaringen te delen. Een brede waaier van verschillende activiteiten, samengesteld uit academisch onderbouwde sessies en praktische cases, afgewisseld met talrijke netwerkmomenten, helpt om in de constant veranderende maatschappij op de hoogte te blijven en geeft de nodige inzichten om op professioneel vlak de toekomst vol vertrouwen tegemoet te treden.
PICS Belgium is eveneens de officiële internationale partner van de gerenommeerde Amerikaanse organisatie APICS. Wie lid is van PICS Belgium krijgt eveneens toegang tot het wereldwijde APICS netwerk.


www.picsbelgium.be
lees meerterug
PwC 

PwC’s Management Consulting practice connects strategy with execution. We consider supply chain as a strategic asset, and we bring our operations expertise, both from a functional and technological perspective, to rapidly close the gap between ideas and results. Whether it’s about driving profitable growth, strategically reducing costs, improving operational flexibility, managing risk, improving capital efficiency or digitization of your assets, we have what it takes to be your partner of choice.

www.pwc.be/nl
lees meerterug
Transsmart

Optimaliseer uw verzendproces
Transsmart koppelt uw ERP, WMS en webshop eenvoudig aan al uw vervoerders. Met de geïntegreerde verzendsoftware wordt uw gehele logistieke proces van aankoop tot en met aflevering geoptimaliseerd. Zo kunt u heel gemakkelijk de verwachtingen van uw klanten waarmaken. Samen met u zorgen we voor een sneller, inzichtelijker én voordeliger verzendproces. Dat doen we onder andere met de integratie van verzendopties en afhaalpunten in de checkout van uw webshop, automatisering van uw boek-, print- en verzendproces & geautomatiseerde en gepersonaliseerde e-mailnotificatie om uw klanten constant op de hoogte te houden. Uw orders gaan snel en gemakkelijk de deur uit én uw klanttevredenheid gaat omhoog doordat u aan de verwachtingen van uw klanten voldoet.
Transsmart makes you deliver!


www.transsmart.com
lees meerterug
valueXstream

valueXstream is supporting companies in achieving strategic goals, operational excellence and cost optimization. Our customers appreciate our independent experts because of our result driven concepts and achievements. Our key areas:
 • execute feasibility assessments on in- and outsourcing decisions, mergers & acquisitions, supporting management decisions;
 • improve logistics performance by challenging distribution, warehouse and inventory levels and (re-)designing your logistical infrastructure and planning principles;
 • sales and operations planning, setting up the process and decomposing your long term planning into short term scheduling requirements;
 • resource system optimization, providing ERP/WMS selection and (re-)implementation support;
 • project and interim management, coaching customers in creating responsive supply chains via project, program and operational management expertise.
www.valuexstream.be
lees meerterug
Vlerick

Vlerick is an international business school at the heart of Europe – ranked No. 1 in the Benelux for executive education and 17 in Europe. We are a place of transformation where people and organisations come to challenge themselves and the world around. They are inspired by the unique Vlerick spirit: passion, openness, vitality and entrepreneurship. Our faculty and Vlerick’s specific expertise in various domains, including Supply Chain contribute to impactful learning experience of our participants.

www.vlerick.com
lees meerterug
X