Supply Chain Innovations ยป Partners

Concept     Registreren/praktische info    Partners    Programma    Info_eventmanager 

Supply Chain Innovations is in de eerste plaats een innovatief kennis- en netwerkevent. Alle onderwerpen komen aan bod die leven binnen het brede veld van Supply Chain Management. Naast het uitgebreide programma op zeer hoog niveau is er ook heel wat informatie te halen bij een toenemend aantal geselecteerde partners die stuk voor stuk deleiders zijn binnen hun sector of nichespelers met zeer waardevolle specifieke oplossingen. 

De partners beschikken over een contactpunt in Hal 3 zodat u met hen kunt bijpraten, netwerken en kennis maken met hun laatste ontwikkelingen en oplossingen. 

In Hal 3 kunt u naast het nuttigen van een hapje en een drankje - allemaal gratis - ook met uw collega's netwerken in de Value Chain Lounge. Zie hiervoor zeker de info over de  datingmogelijkheden.

Dat alles werd mogelijk gemaakt door de volgende partners:

Diamond partners

Aon 

Een onderbreking van uw supply chain kan grote financiële gevolgen hebben voor uw onderneming.
Als verzekeringsadviseur en -makelaar werkt Aon voor u de geschikte oplossing op maat uit.
Deze vergoedt uw financiële verlies ten gevolge van een gehele of gedeeltelijke supply chain onderbreking, veroorzaakt door:
- materiële schade events bv. aardbeving, storm, overstroming, terreuraanval
- niet-materiële schade events bv. staking, terroristische dreiging, politiek risico, cyber

www.aon.be
lees meerterug
Bluecrux

Met zijn 40 consultants start BLUECRUX vanuit de strategie, de processen en de organisatie om samen met de klant verbeteringen te realiseren op het vlak van supply chain en business operations. Bluecrux’s unieke klantgerichtheid beoogt de operationele vraagstukken multi-disciplinair en innovatief te benaderen. Dat heeft onder andere geresulteerd in producten zoals BINOCS (resource planning), MOUNTK (veranderingsbeheer) en LIGHTSOUTPLANNING (digitale supply chain transformatie).
 
www.bluecrux.com
lees meerterug
Consafe Logistics 

Consafe Logistics is een Europese WMS-specialist. Het bedrijf ontwikkelt, implementeert en ondersteunt een zelf ontwikkelde best-of-breed WMS-oplossing. Organisaties in meer dan 35 landen maken gebruik van de standaard WMS-software van Consafe Logistics en beschouwen het bedrijf, mede door de expertise van de medewerkers, als een strategische partner. Astro WMS is een slim, flexibel en schaalbaar systeem dat bij veel toonaangevende bedrijven uit allerlei sectoren zorgt voor een geoptimaliseerde logistieke operatie.
 
www.consafelogistics.nl  
www.consafelogistics.nl/astrowms
lees meerterug
Credon

Credon is marktleider in de Benelux met een totaalpakket van Qlik Business Intelligence (BI) oplossingen. Credon levert oplossingen voor organisaties die data op een snelle en eenvoudige manier toegankelijk willen maken. We bieden inzicht en kennis waar vroeger alleen data beschikbaar was. We onderscheiden ons door gefocust met onze klanten mee te denken en engageren ons om op een snelle en eerlijke manier onze klant de best mogelijke oplossing te bieden voor zijn specifieke situatie.

credon.eu
lees meerterug
C&W Logistics 
 
C&W is een centre of excellence wat betreft implementaties van Warehouse Management Systemen (WMS) en daarbij horende logistieke integraties van EDI communicatie (web en full), Voice operaties, ERP interfacing (SAP, MS Dynamics/NAV/AX, Sage, Enterprise, Maatwerk) en magazijnautomatisering van de verschillende integratoren (Schäfer - Kardex / MLOG - Egemin - Ceratec - Dematic - ABM - …) aan de hand van door C&W eigen ontwikkelde tools (Supply Connector, Vendor Portal, Voice en MHE connector).
 
www.cwlogistics.be
lees meerterug
Generix Group

Als uitgever van collaborative software helpt Generix Group zijn klanten de hedendaagse uitdagingen in de digitale wereld aan te gaan: het aankoopproces vereenvoudigen, een digitale supply chain opbouwen, alle stromen dematerialiseren.
Onze missie bestaat erin de algemene prestaties van de onderneming en haar ecosysteem te optimaliseren om aan nieuwe klantenverwachtingen te voldoen door onderscheidende diensten te bouwen.

 
www.generixgroup.com/nl
lees meerterug
Groenewout
 
Groenewout is een logistiek adviesbureau gericht op advies, implementatie en optimalisering van logistieke en supply chain operaties. 
Groenewouts experts adviseren u graag over: 
 • (her)inrichting, uitbreiding of nieuwbouw van magazijnen;
 • optimalisering voorraadbeheer en -planning;
 • ontwerp e-fulfilment concepten;
 • (her)ontwerp distributienetwerk;
 • begeleiding transport- en magazijntenders;
 • locatie adviezen, gebouwdefinitie en -implementatie.
www.groenewout.com
lees meerterug
Kardex Remstar

Kardex Remstar ontwikkelt, produceert en onderhoudt dynamische opslag- en ophaalsystemen. De onderneming is een toonaangevende leverancier van opslagliften, verticale carrousels, orderpicking-software en life-cycle-services. Klanten uit alle takken van de industrie maken gebruik van oplossingen van Kardex Remstar om hun intralogistiek op een eenvoudiger en meer transparante wijze te organiseren en om ruimte en proceskosten te besparen. Deze klanten van Kardex Remstar komen uit een breed scala aan bedrijfstakken, zoals de automobiel-, elektronica- en chemische/farmaceutische sector en de detailhandel, machinebouw en gezondheidszorg.
 
Kardex Remstar heeft twee productielocaties in Duitsland (Bellheim en Neuburg). Het bedrijf heeft tot nu toe over de hele wereld zo’n 140.000 dynamische opslagsystemen geïnstalleerd. Kardex Remstar heeft een uitgebreid verkoop- en dealernetwerk, is actief in meer dan 30 landen en heeft wereldwijd ongeveer 1.200 mensen in dienst.

www.kardex-remstar.be

 
lees meerterug
Objective International
 
Objective International, opgericht in 1996, biedt standaard softwareoplossingen voor de optimalisering van productie (Manufacturing Execution System), logistieke operaties (Warehouse Management System) en personeelsmanagement (WorkForce Management). Objective International is vandaag een vooraanstaande Europese Supply Chain Execution aanbieder binnen de maak-, de semiprocesindustrie, in groothandel en distributie.

Meer dan 250 referenties wereldwijd doen een beroep op de Objective-softwaresuite om hun productie en logistiek efficiënter aan te sturen. 
 
www.objt.com
lees meerterug
Optimact 

Optimact wenst bedrijven te helpen bij het verbeteren van hun voorraadbeheer en op het vlak van forecasting. Optimact heeft kennis en jaren ervaring in voorraadbeheer en forecasting en stelt die ter beschikking van bedrijven. Deze kennis en ervaring is vertaald naar de Optimact tool waar de gebruiker de expertise automatisch krijgt aangereikt. Wij beschouwen Optimact maar als een hulpmiddel om een bedrijfsdoel te halen: resultaten boeken in voorraadbeheer en forecasting. 

www.optimact.com
lees meerterug
SAP

As the market leader in enterprise application software, SAP is at the center of today’s business and technology revolution. SAP helps you streamline your processes, giving you the ability to use live data to predict customer trends – live and in the moment. Across your entire business. When you run live, you run simple with SAP.
 
Our Supply Chain solutions cover everything from demand planning to inventory management – and use technologies such as the Internet of Things, RFID, and advanced analytics to help you run a real-time supply chain.
 
www.sap.com/belgie
lees meerterug
Slimstock 
 
Slimstock is uw kennispartner in forecasting en voorraadoptimalisering. Ons klantenbestand bestaat uit meer dan 650 bedrijven wereldwijd, actief in vrijwel alle sectoren en gaande van grote, over middelgrote tot kleine ondernemingen. Naast softwareoplossingen bieden we projectmatige ondersteuning en professional services als coaching, analyse en interim-professionals. We delen onze kennis en ervaring op internationale evenementen, maar ook door onze eigen opleidingen aan te bieden.


www.slimstock.be
lees meerterug
Zetes

Zetes oplossingen optimaliseren de processen voor verpakking, opslag, aflevering, verkoop, directe diensten aan winkels, en winkelbeheer en zijn allemaal gekoppeld aan de ZetesOlympus ‘repository’. Dit laat toe aan end-to-end tracking en tracing te doen.
We integreren de nieuwste platformen met technologieën zoals imaging, spraakherkenning, RFID, codering en mobiele terminals. Zetes garandeert een optimaal beheer van al zijn oplossingen via de Zetes TotalCare- en Zetes TotalFinance-diensten.


 nl.zetes.be
lees meerterug

Gold partners

Anaplan

Anaplan is het toonaangevende planning & performance management platform voor slimme organisaties. Wij combineren een krachtige planning en modelling engine, predictive analytics en samenwerking in de cloud in één eenvoudige interface voor zakelijke gebruikers. Klanten van Anaplan krijgen via de App Hub de beschikking over honderd kant-en-klare planning-apps of kunnen eenvoudig hun eigen apps maken. Anaplan is een niet-beursgenoteerde onderneming die naast het hoofdkantoor in San Francisco (VS), ook wereldwijde vestigingen heeft op vier continenten met klanten als Tata Steel, AXA, P&G, Unilever, NS, Bridgestone, Janssen Pharma, PwC en Brussels Airlines.
 
www.anaplan.com 

 
lees meerterug
Ackinas

Ackinas levert gepersonaliseerde oplossingen op vlak van Proces en Performance Management, BI en Project- & Portfolio Management. Vanuit onze ruimer ervaring in Logistiek, Supply Chain, Finance,... brengen we uw processen in kaart. Op basis van de juiste data, analyseren we deze en pakken we bottlenecks aan. We ondersteunen onze methodieken met de beste tools, koppelen die aan uw bestaande systement en coachen u in het gebruik en het onderhoud ervan. Hierdoor leveren onze projecten een blijvende meerwaarde en ondersteunen ze u in uw verdere groei!

www.ackinas.com
lees meerterug
Boa Concept 
 
Boa Concept, specialist in smart modular conveyors, provides innovative solutions for order picking, packaging and production in light and heavy loads. The company focuses on customer relationship by being initiator of new ideas and proposing innovative solutions. Its new slogan: ‘Smart Solution for Smart Handling’, illustrates its skills as integrator of global solutions.
 
www.boa-concept.com
lees meerterug
Centric

Locus WMS versnelt uw logistieke workflow. Het warehouse management systeem van Centric biedt altijd en overal inzicht in uw magazijnprocessen. De oplossing creëert efficiëntie, flexibiliteit en nauwkeurigheid in uw warehouse. Het biedt real-time KPI-overzichten, advanced shipping, integratie met transportmanagement, dashboards en geïntegreerde voice-applicatie.
Locus WMS formuleert duidelijke, enkelvoudige opdrachten op basis van eigen business rules. Kies voor de duurzame oplossing van Centric.


www.centric.eu
lees meerterug
CIMCIL

CIMCIL: training in Production Management, Lean Management and Supply Chain Management is our core business. As an independent knowledge center, CIMCIL wants to contribute to the knowledge base of companies who want to become more productive. We offer a variety of training activities: workshops, in depth trainings and educational games. In order to validate your knowledge, we also offer international certification opportunities. Do you have a passion for operations management and does your career need a boost? CIMCIL is your partner for international certification. As the certification associate for APICS, IIBLC, we organize the certification exams, distribute the educational materials and organize preparation courses. Our professional staff will give you personalized advice during your certification process.

www.cimcil.com
lees meerterug
Ctac

Ondervindt uw business een toenemende druk om sneller, beter en slimmer te leveren? Ctac helpt als innovatieve Total Solution Provider bij het realiseren van uw uitdagingen. 
Met een passie voor technologie en een scherp oog voor bedrijfsprocessen werken we dagelijks op het snijvlak van business en ICT. De Sectorspecifieke totaaloplossingen voor onder meer retail, wholesale, manufacturing, real estate zijn samen met klanten ontwikkeld. 
We vervolledigen onze oplossingen met een volwaardig pakket van diensten, variërend van business consultancy tot cloud services, IoT, e-commerce, Industry 4.0, …


www.ctac.be
lees meerterug
Dalosy
 
Meer efficiëntie, productiviteit en kostenbesparing? Dan moet u bij Dalosy zijn! Dalosy is al 40 jaar expert op het gebied van het automatiseren en optimaliseren van de supply chain. Wij bieden u:
 • Mobiele Apparatuur
Barcode scanners, labelprinters, RFID en Voice apparatuur van topkwaliteit.
 • Wireless
Altijd en overal een snelle en betrouwbare internetverbinding
 • Apps
Maatwerk apps en volledig geïntegreerd met uw ERP/WMS systeem
 • Services
Volledige ontzorging met onze support en onderhoudsdiensten
 
www.dalosy.com

 
lees meerterug
De Roeve

De Roeve, ruim 25 jaar succesvol actief, heeft een gemotiveerd team van 80 experts die zorgen voor een professionele klantenondersteuning. Zij zorgen voor oplossingen die te maken hebben met productieplanning, OEE, track & trace, quality control en operational intelligence.
 
De Roeve slaat de brug tussen administratie en productie. Dat resulteert in een verbetering van de efficiëntie wat kosten en tijd bespaart, meer winst oplevert, maar ook het comfort en de zekerheid van uw organisatie verhoogt.


www.deroeve.com
lees meerterug
Easy Systems 

Bent u opzoek naar een standaard transportband, afscherming, sorteertafel,…? Of bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw magazijn, productieafdeling,…? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
 
Easy Systems levert interne transportsystemen in aluminium en RVS, aluminium profielen en aluminium constructies. 
Door jaren ervaring en verworven kennis hebben wij ons klantenbestand ruim kunnen uitbreiden in verschillende bedrijfssectoren.
Uw intern transport in één totaaloplossing dat is wat wij aanbieden!
 
www.easy-systems.be
lees meerterug
Eutronix

Eutronix is een onderneming actief in de ICT-sector sinds1991 en gespecialiseerd in de distributie en dienstlevering van elektronische oplossingen voor automatisering van verschillende sectoren zoals point of sales, logistiek, toegangscontrole, industrie, openbaar vervoer, betalingssystemen en brand signalisatie. We werken met een netwerk van gespecialiseerde resellers en zijn aanwezig in de Benelux en Frankrijk.
 
http://www.eutronix.eu/nl/ 
lees meerterug
Fujitsu Glovia

Fujitsu Glovia is met meer dan 40 jaar ervaring in de maakindustrie uniek onder alle ERP-leveranciers. Onze ERP-oplossing is nog steeds het enige pakket dat van meet af aan werd ontwikkeld door fabrikanten voor fabrikanten.
Deze rolgebaseerde, exceptiegedreven en real-time oplossing is in combinatie met een bijzonder rijke, sectorspecifieke functionaliteit de moderne oplossing voor de maakindustrie.
Kom langs op onze stand en ontdek zelf hoe wij kunnen bijdragen aan de voortdurende verbetering van de efficiëntie en rentabiliteit van uw onderneming.

 
www.glovia.be 
lees meerterug
IDS

IDS is an independent, neutral provider of fourth-party logistics (4PL), Managed Transportation Service solutions, carrier management, Logistics Control Towers and Cross Chain Control Center (4C) services. At IDS, we don’t have our own truck fleet, nor do we own any warehouses. But what we do have is a wealth of know-how and experience to completely manage and optimize your transportation activities.

www.idsnl.com
lees meerterug
KNAPP

KNAPP is internationaal actief op het gebied van geautomatiseerde totaaloplossingen binnen de magazijnlogistiek. De focus ligt daarbij op doelmatige, compacte en hoog dynamische systemen voor opslag en orderafhandeling. De deskundigheid van KNAPP ligt in innovatie en productontwikkeling, het projectmatig denken en doen, en een allesomvattende dienstverlening na inbedrijfstelling.
KNAPP concentreert zich op zijn kernmarkten, voornamelijk de pharma & cosmetics, fashion, retail (food en non-food), (spare) parts & tools en industry solutions, met een bijzondere expertise in omnichannel binnen die branches.


www.knapp.com/nl/knapp_benelux
lees meerterug
Oracle

With more than 400,000 customers – including 100 of the Fortune 100 – and with deployments across a wide variety of industries in more than 145 countries, Oracle (NYSE:ORCL) offers a comprehensive and fully integrated stack of business applications, platform services, and engineered systems.
 
Modern Supply Chain applications
Built from the ground up for the cloud and for the modern supply chain, Oracle SCM Cloud delivers the visibility, insights and capabilities you need to create your own adaptive supply chain. With capabilities that include product innovation, strategic material sourcing, outsourced manufacturing, integrated logistics, omni-channel fulfillment, integrated demand and supply planning and last but not least warehouse management systems. Oracle SCM Cloud is the most comprehensive SCM suite in the cloud and allows you to deploy functionality incrementally, with minimal risk, lower cost and maximum flexibility.
 
How adaptive is your end-to-end supply chain?
Good supply chain management is essential to a company’s operational efficiency, customer centricity, compliance, carbon footprint, and ultimately, its overall success. But, as with many areas of business, the rules of the game are changing. Please join us at the Supply Chain Innovations 2017 event in Antwerp and learn how you can transform your supply chain from functional necessity to competitive advantage!


www.oracle.com/be/applications/supply-chain-management/index.html
lees meerterug
Orbitus
 
De jarenlange ervaring in het implementeren van ICT-optimaliseringsprojecten binnen planning, productie en magazijn geeft Orbitus een groot voordeel naar no-nonsense aanpak en resultaatgerichte gedrevenheid.
De integratie van een MES én WMS is op dit ogenblik hét middel bij uitstek om op een adequate manier de diverse plannings- en productieprocessen te stroomlijnen en op te volgen.
Orbitus helpt om uw operationele processen te optimaliseren en uw productiviteit een boost te geven.

www.orbitus.be


 
lees meerterug
Pcdata

Pcdata is specialist in het implementeren van logistieke automatiseringssystemen, wel bekend als Pick- en Put-to-Light. Onze oplossingen worden veelvuldig toegepast in o.a. de Retail, Food- en E-commerce magazijnen. Met onze eigen ontwikkelde soft- en hardware bieden wij tal van oplossingen om pickprocessen te optimaliseren. Bezoek ons en ontdek wat onze oplossingen voor u kunnen betekenen!

www.pcdata.nl
lees meerterug
QRM University

Via QRM University verzorgt 3rd Wave trainingen in Quick Response Manufacturing. Waves QRM Polca, MES en SCMS zijn de nieuwe instrumenten die 3rd Wave heeft ontwikkeld voor de invoering en ondersteuning van QRM in productiebedrijven. Deze methode, die door professor Rajan Suri werd ontwikkeld, geeft de bedrijven hun concurrentiekracht terug door zich exclusief te focussen op het reduceren van de leadtime. Deze tools zorgen voor real time capacity planning, permanente visualisatie van doorlooptijden en het ongestoord doorstromen van werkorders op de werkvloer. 
 
http://www.qrmuniversity.com/
lees meerterug
Slickss

Slickss biedt een cloud-based transport management systeem aan dat je kunt vergelijken met een verkeerstoren. Maar in plaats van vliegtuigen monitort het de goederenstroom en transportgerelateerde kosten en waarschuwt het tijdig met notificaties wanneer er iets dreigt mis te lopen.

Met functies als geïntegreerde communicatie, real-time track & trace, gratis mobiele app en geavanceerde automatisering stelt het bedrijven in staat hun processen te optimaliseren, vrachtkosten te beperken en facturatie onder controle te krijgen.

Bovendien pakt het de complexiteit van samenwerking in de waardeketen aan en biedt het gebruikers moderne API-diensten, zodat ze naadloos kunnen integreren met zakenpartners en hun logistiek kunnen digitaliseren.

www.slickss.com
lees meerterug
Storopack

Storopack is gespecialiseerd in beschermende verpakkingen. Het geïntegreerde dienstenpakket verbetert de verpakkingsoplossing permanent. Zo bereikt de klant het ideaal ‘Perfect Protective Packaging’. AIRplus® biedt een ruime keuze aan verschillende soorten luchtkussens. Dankzij de PAPERplus® papieren buffers kan bijna elk product op doeltreffende wijze worden beschermd. Met FOAMplus®-schuimkussens is de verpakking op maat gemaakt, efficiënt en licht. Loose Fill verpakkingschips is een flexibel systeem voor beschermende verpakking. 

www.storopack.be
lees meerterug
TGW Benelux

For over 40 years the global market leader of highly dynamic, automated and turnkey logistics solutions worldwide.
Our focus is the profitability of your plant throughout the entire project lifecycle. A proven Project Management
process is the key to success. Followed by the Life Time Services any time – any place.
 
We develop an ideal logistics solution that is tailored to your unique requirements. We will also give you our word, which
includes our three fundamental promises: COMPETENT – RELIABLE – SMART
 
TGW Benelux
Member of TGW Logistics-Group
 

www.tgw-group.com
lees meerterug
Transporeon Group

De TRANSPOREON Group is marktleider op het gebied van logistieke platformen. Via Software-as-a-Service (SaaS) wordt een link gelegd tussen firma’s uit de handel en industrie en hun vervoerders om de communicatie tussen deze partijen te optimaliseren. De platformen verminderen transportkosten en creëren transparantie in de keten.
 
Er zijn 3 platformen die behoren tot de TRANSPOREON Group. Het TRANSPOREON-platform is gericht op automatische transporttoewijzing, time slot management en het opvolgen van de levering. Het TICONTRACT-platform houdt zich bezig met het tenderen van logistieke contracten, tariefbeheer en (self-)billing en het MERCAREON-platform is een specifiek time slot management systeem voor de retail industrie.


www.transporeon.com/nl
lees meerterug
Transsmart
Als uw klant enthousiast is, bent u dat ook. Transsmart helpt daarbij en maakt het totale logistieke verzendproces van aankoop tot en met aflevering nog beter, sneller, inzichtelijker en voordeliger. Zo zorgen we samen voor die enthousiaste klant. 
Hoe doen we dat? Door te zorgen dat we er voor u zijn. Al vanaf het begin. 
 • Bij de webshop check-out zorgen we voor een betere conversie. Onze tools geven alle bezorg- en afhaalopties helder en overzichtelijker weer.
 • Het orderpicken gebeurt gestructureerd in uw eigen systeem. Met onze volledig in uw systeem geïntegreerde verzendsoftware worden alle verzendmethodes naadloos gekoppeld.
 • Bij de orderafhandeling regelen we het gehele verzendproces inclusief transportboeking en labelprint.
 • De zending is volledig te volgen via Track & Trace. U en uw klanten worden tijdens en na de levering van de noodzakelijke updates voorzien. 
Klant enthousiast. U enthousiast. Wij enthousiast.
www.transsmart.nl
lees meerterug
Vanas Engineering

Vanas Engineering is your partner in efficiently managing your warehouse. The combination of our own WMS software and various storage systems allows us to integrate the best solution.
Possible results: place saving up to 80%, speed up to 300 orderlines/h per warehouse worker, working faultless, stock accuracy up to 99,99% and no more stock rupture. 


www.vanasengineering.be
lees meerterug
Van Looy Group

Van Looy Group optimaliseert en ontwerpt distributiecentra, gaande van eenvoudige magazijnen tot complexe geautomatiseerde distributiecentra. 
Van Looy Group stelt de optimalisering van de logistieke processen centraal. 
Van Looy Group is niet gebonden aan een specifieke oplossing van een leverancier. We kunnen objectief adviseren betreffende de eventueel benodigde graad van automatisering.
Ook bij uitbreiding of verbouwing van het distributiecentrum levert Van Looy Group advies om dit zo kostengunstig te realiseren.

www.vanlooy.com
lees meerterug

Silver partners

Agidens

Agidens helpt bedrijven in verschillende sectoren, waaronder de voedings- en chemische industrie, bij het verbeteren van de veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid. Proceskennis is wat Agidens van de rest onderscheidt. Samen met onze partners proberen wij het leven voor onze klanten aangenamer te maken door productieprocessen te optimaliseren en te automatiseren.
Bent u geïnteresseerd in verbeterde efficiëntie van uw processen? Kom met ons praten!

 
www.agidens.com 
lees meerterug
Banyas
 
Automated Business Scenario Identifier – ABSI – is an integrated SAP module enabling businesses to understand their processes as never before. No preliminary knowledge of processes needed. You automatically get a comprehensive, real-time overview of all company-specific processes. No reliance on system event logs. ABSI captures all SAP activities and combines them into logical chains. The chains are condensed into logical steps, and then visualized as maps of identified business processes. Process analysis with ABSI turns into an accurate science. Among its functions identification of abnormal events by comparative analysis. Export of identified processes from ABSI enables optimization in usage of other process analytics, mining, testing and documenting tools.
 
www.banyas-it.com
lees meerterug
Incore

SupplyChainPortal, een product van Incore, is een webapplicatie voor de supply chain processen van retailers en groothandel.
 
De applicatie biedt functionaliteit voor orders, zendingen, facturen en de logistieke planningen. Er is een inrichting voor de inbound, outbound, reverse logistics en voor collaboration processen.
 
SupplyChainPortal klanten zijn Bol.com, Carrefour, Jumbo Supermarkten, Zeeman, Foot Locker, Blokker…
Voor die retailers zijn er ongeveer 4000 suppliers en 800 carriers aangesloten op SupplyChainPortal.
 
www.incore.nl
www.incore.be


 
lees meerterug
Logflow NV 
 
Logflow is een logistiek adviesbureau met als focus warehousing in de breedste zin. Het kan een impressionante referentielijst voorleggen met logistieke projecten voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen in diverse sectoren.
Logflow werkt met ingenieurs met passie voor logistiek die de theoretische kennis van logistiek, automatisering en IT combineren met de nodige operationele magazijnervaring. De Logflow methodologie start vanuit de goederenstroom om via een goede lay-out en op basis van feiten en cijfers tot creatieve oplossingen te komen die resulteren in een optimaal concept met terugverdieneffect.

 
www.logflow.be
lees meerterug
Manhattan

Manhattan Associates is vooral bekend om zijn suite van softwareoplossingen op het gebied van supply chain processen: warehouse management systemen, labour management, slotting optimalisering en supply chain visibility oplossingen. Het WMS is als leider terug te vinden in het Gartner Magic Quadrant 2015. Het draagt zorg voor verbeterde voorraadomloopsnelheid, samenwerking en efficiëntie in het distributiecentrum.
Naast Distribution Management software heeft Manhattan Associates state-of-the-art softwareoplossingen voor organisaties die hun producten via meerdere kanalen wensen aan te bieden. Deze Order Management suite biedt bewezen omnichanneloplossingen voor merken, retailers, groothandels en producenten van goederen. 


www.manh.nl
lees meerterug
Ordina

De sleutel tot succesvolle supply chain planning is niet het managen van elke schakel in de keten, maar het plannen en optimaliseren van de keten in zijn geheel. Uiteindelijk is uw supply chain de combinatie van alle functies en aspecten binnen uw bedrijf: producten, diensten en mensen. 
Ordina’s Planning & Optimization Value Discovery doorgrondt uw planningsproces en -behoeftes. We analyseren het planningsproces van uw productie, logistiek en personeel, brengen de zwaktes ervan in kaart en stellen u concrete verbeterpunten en haalbare oplossingen voor.
Onze Manufacturing Operations Value Discovery analyseert uw productie-gerelateerde bedrijfsprocessen en behoeftes. U ontvangt een business case op maat.
Het Ordina SCO-team werkt productonafhankelijk en start vanuit uw organisatiebehoefte. 

www.ordina.be 
lees meerterug
Phidan

Phidan levert professionele dienstverlening en consulting in supply chain management, logistiek en optimalisering van bedrijfsprocessen. Op Supply Chain Innovations is Phidan aanwezig met zijn partneroplossing PhiRater, een transport control tower voor verladers.
Het doel: vereenvoudigde selectie van transportpartners, beheer van tenders, een gestandaardiseerde transport order flow, automatische factuurcontrole en eenvoudige rapportage.


http://www.phidan.com/
 
lees meerterug
PICS Belgium

Vergroot uw kennis van logistiek en supply chain!
 
PICS Belgium vzw, actief binnen supply chain management, logistiek, aankoop, productie en distributie, organiseert opleidingen, seminars, bedrijfsbezoeken, ‘in-house’ trainingen en netwerk evenementen.
 
Hoofddoelstelling is een platform aan te bieden om kennis te delen op het vlak van logistiek en supply chain management om professionelen de kans te geven hun bekwaamheden verder te ontwikkelen.
 
PICS Belgium is de officiële internationale partner van de wereldwijd befaamde Amerikaanse organisatie APICS.

 
www.picsbelgium.be
lees meerterug
Prodware

Als integrator, redacteur en host van beheeroplossingen, beheert Prodware in het bijzonder het Microsoft-platform. Vanuit die basis ontwikkelen en implementeren wij ERP (Enterprise Resource Planning) oplossingen, specifiek voor elke sector en elk beroep, dit met vooral Microsoft Dynamics AX. Wij bieden ook CRM (Customer Relationship Management) en BI (Business Intelligence) oplossingen, documentmanagement, infrastructuur en hosting. 

www.prodware.be
lees meerterug
PTV Group

De Corporate Group is sinds 1979 een toonaangevende leverancier van producten en oplossingen voor verkeer, mobiliteit en transportplanning.
De logistieke divisie van PTV Group biedt geavanceerde softwaretechnologie en consultancy. Voorbeelden van softwareoplossingen die uitgegroeid zijn tot Europese marktleiders zijn Map&Guide en TLNplanner voor professionele routeplanning, PTV Smartour voor transportplanning en PTV xServer als integreerbare componenten voor softwarepartners over de hele wereld.
 
PTV Smartour plant uw opdrachten automatisch in optimale ritten en houdt daarbij rekening met alle restricties die voor u en uw klanten relevant zijn.
Met de PTV xServer bieden wij u de techniek, die schuilgaat achter de producten van PTV, in de vorm van krachtige programmamodules. Door deze componenten in uw eigen applicatie of in uw bedrijfsnetwerk op te nemen, vergroot u in een handomdraai de kracht en breedte van uw aanbod. 


www.ptvgroup.com/nl/
lees meerterug
PwC 

PwC’s operations practice connects strategy with execution. We start with the premise that supply chain can and should be a strategic asset, and we bring the required expertise, both from a functional and technological perspective, to rapidly close the gap between ideas and results. Whether it’s about driving profitable growth, strategically reducing costs, improving operational flexibility, managing risk, improving capital efficiency, we have what it takes to be your partner of choice.

www.pwc.be/nl
lees meerterug
Solventure

Solventure turns your supply chain into a competitive advantage and engages in long-term improvement projects. Solventure adds value by providing actionable insights through a unique combination of tools and expert resources in Sales, Inventory & Operations Planning. The Arkieva software selected and distributed by Solventure is user friendly, scalable, and proven in optimization and quantitative techniques. Solventure is Arkieva’s channel partner in Europe. 
For more information please visit www.solventure.eu.
 
lees meerterug
SSI SCHAEFER  

SSI Schäfer staat voor jarenlange expertise op het gebied van intelligente en efficiënte magazijninrichting van XS tot XXL! Samen met u vinden wij de juiste oplossing om uw magazijn flexibel en efficiënt te maken, van standaard magazijninrichting tot een compleet geautomatiseerd magazijn.
SSI Schäfer is al 75 jaar wereldwijd specialist op het gebied van verrijdbare palletstellingen, legbordstellingen, draagarmstellingen, doorrolstellingen, magazijnbakken uit kunststof en staal, tussenvloeren en werkplaatsinrichting.
Van standaard magazijninrichtingen tot compleet geautomatiseerde magazijnoplossingen zoals industriële hoogbouwmagazijnen, diepvriesmagazijnen en meer.


www.ssi-schaefer.be
lees meerterug
Tracing in Motion

TracingInMotion is gespecialiseerd in geautomatiseerde systemen die traceerbaarheid in het productieproces en magazijn garanderen. Onze missie is het logistieke verloop in B2B-bedrijven automatiseren, gekoppeld aan hun huidig ERP-systeem. Resultaat is procesvereenvoudiging en kostenreductie in de operationele flow. We bieden een totaalpakket aan van software, hardware & diensten.
 
www.tracinginmotion.be
lees meerterug
valueXstream

valueXstream is supporting companies in achieving strategic goals, operational excellence and cost optimization.
Our customers appreciate our independent experts because of our result driven concepts and achievements.
 
Key areas in which we deliver high quality services are:
·         execute feasibility assessments on in- and outsourcing decisions, mergers & acquisitions, supporting management decisions;
·         improve logistics performance by challenging distribution, warehouse and inventory levels and (re-)designing your logistical infrastructure and planning principles;
·         sales and operations planning, setting up the process and decomposing your long term planning into short term scheduling requirements;
·         resource system optimization, providing ERP/WMS selection and 
(re-)implementation support;
·         project and interim management, coaching customers in creating responsive supply chains via project, program and operational management expertise.

www.valuexstream.be
lees meerterug
WRH global

Skyfall en Denisort: Sorteer-, transport-, buffer- en verwerkingssysteem voor distributie, e-commerce en industriële toepassingen.
 
Easychain en Deniway Select transportsystemen: Flexibele transporttechnologie, ideaal voor complexe en multidimensionele trajecten.
 
Spider portaalpalletiser: Robuuste en compacte portaalrobot.


www.wrh-global.be
lees meerterug
X