Supply Chain Innovations ยป Partners

Concept     Registreren/praktische info    Partners    Programma    Info_eventmanager 

Supply Chain Innovations is in de eerste plaats een innovatief kennis- en netwerkevent. Alle onderwerpen komen aan bod die leven binnen het brede veld van Supply Chain Management. Naast het uitgebreide programma op zeer hoog niveau is er ook heel wat informatie te halen bij een toenemend aantal geselecteerde partners die stuk voor stuk deleiders zijn binnen hun sector of nichespelers met zeer waardevolle specifieke oplossingen. 

De partners beschikken over een contactpunt in Hal 1 zodat u met hen kunt bijpraten, netwerken en kennis maken met hun laatste ontwikkelingen en oplossingen. 

In Hal 1 kunt u naast het nuttigen van een hapje en een drankje - allemaal gratis - ook met uw collega's netwerken in de Value Chain Lounge. Zie hiervoor zeker de info over de  datingmogelijkheden.

Dat alles werd mogelijk gemaakt door de volgende partners:

Diamond partners

Bluecrux

Bluecrux is a team of talented business experts with a passion for supply chain and operations. They all share the same drive and ambition to improve processes and optimize performance. From concept to implementation and beyond, the aim is always to get durable change and sustainable business transformation. Their desire to co-create with their customers resulted in innovative technologies like Binocs and #lightsoutplanning. Bluecrux works for leading companies and can be proud of a strong client base. 
 
www.bluecrux.com
lees meerterug
C&W Logistics 
 
C&W is leverancier en implementator van logistieke software met als core expertise WMS.
Dit, aangevuld met een cloud TMS-oplossing, een cloud EDI-platform, klanten- en leveranciersportalen, integratie connectoren voor ERP, voice, transportcarriers en mechanische magazijnautomatisering (High Bay, Miniload, AGV, Conveyor, …), zorgt ervoor dat een volledige operationele logistieke suite kan worden geïmplementeerd. C&W staat gekend voor zijn typische no-nonsense en hands-on aanpak bij de realisatie van dergelijke IT-projecten.

  
www.cwlogistics.be
lees meerterug
CIMCIL & Moore
Moore & CIMCIL focussen op consultancy en opleidingen inzake Supply Chain en lean management. Steeds vaker zullen organisaties genoodzaakt zijn om continu te verbeteren: toenemende complexiteit, snelheid en specialisatie creëren de nood aan specialisten in deze vakgebieden. Wij zorgen voor opleiding en begeleiding op al die vlakken en staan klaar voor theoretische beschouwingen, vertaling naar de klantspecifieke situaties én praktische begeleiding bij de implementatie van veranderingen.

moore.be

www.cimcil.com
lees meerterug
EyeOn

EyeOn offers a broad range of services to improve your business planning, forecasting and bottom-line results. Our expertise includes: 
 • Consultancy, project and change management in the supply chain & business planning domain;
 • Data science and analytic services.; 
 • Planning solutions and systems offering to deliver, implement and maintain planning tools;
 • Interim planning;
 • Academy services and training. 
EyeOn consultants combine years of practical experience with a strong multi-disciplinary vision and approach. Every EyeOn consultant has line management experience and creates an impact from the first discussions onwards.
 
www.eyeon.nl
lees meerterug
Groenewout
 
Groenewout, opgericht in 1966, is een internationaal logistiek adviesbureau gericht op advies, implementatie en optimalisering van logistieke en supply chain netwerken en processen in alle branches. Groenewouts specialisten adviseren over:
 
? (her)inrichting, uitbreiding of nieuwbouw van magazijnen;
? optimalisering voorraadbeheer en -planning;
? ontwerp e-fulfilment concepten;
? (her)ontwerp distributienetwerk;
? begeleiding transport- en magazijntenders;
? locatie adviezen, gebouwdefinitie en -implementatie.
 
www.groenewout.com


www.groenewout.com
lees meerterug
Objective International
 
Objective International, opgericht in 1996, biedt standaard softwareoplossingen voor de optimalisering van productie (Manufacturing Execution System), logistieke operaties (Warehouse Management System) en personeelsmanagement (WorkForce Management). Objective International is vandaag een vooraanstaande Europese Supply Chain Execution aanbieder binnen de maak- en (semi)procesindustrie.
Meer dan 250 referenties wereldwijd doen een beroep op de Objective-softwaresuite om hun productie en logistiek efficiënter aan te sturen.


www.objt.com
lees meerterug
Optimact 

Optimact wenst bedrijven te helpen in het verbeteren van hun forecasting, voorraadbeheer, supply chain analyse, master production scheduling en material requirements planning. Optimact heeft kennis en jaren ervaring in deze domeinen vastgelegd en stelt deze ter beschikking van bedrijven.
Die kennis en ervaring is vertaald naar de Optimact tool waar de gebruiker de expertise automatisch krijgt aangereikt. 
Wij beschouwen Optimact maar als een hulpmiddel om een bedrijfsdoel te halen: resultaten boeken. Zonder een aantal externe omgevingsfactoren, zoals processen en organisatie, aan te pakken levert de beste tool ter wereld geen resultaten.
 
www.xeleos.com

www.optimact.com
lees meerterug
Reflex Logistics Solutions 

Reflex WMS by Hardis Group is al 25 jaar een toonaangevende oplossing voor het beheer van alle magazijn- en logistieke processen, inclusief elektronische handel en omnichannel modellen, en voor projecten van elke omvang: eenvoudig of complex.
De oplossing, die aanvankelijk werd gebouwd voor en met 3PL’s, is uiterst robuust, heeft een brede functionaliteit en is toch voldoende flexibel om u de exacte oplossing te leveren die u voor uw bedrijf nodig heeft.


www.reflex-logistics.com/nl
 
lees meerterug
Slimstock 
 
Slimstock biedt bedrijven een complete oplossing voor het structureel verbeteren van hun voorraadpositie. Naast forecasting & demand planning en inventory management biedt Slimstock oplossingen voor promotiemanagement, lifecycle management, orderoptimalisering en winkel replenishment. Met meer dan 750 klanten over de hele wereld noemt Slimstock zich marktleider in zijn vakgebied. Slimstock helpt om uw voorraad te verlagen en tegelijkertijd de servicegraad te verhogen, terwijl uw kosten dalen.


www.slimstock.be
lees meerterug
Transporeon Group

De Transporeon Group verbindt verladers en retailers met hun logistieke dienstverleners en biedt 3 SaaS-platformen aan: het logistieke platform Transporeon, het tenderplatform Ticontract en het retailplatform Mercareon.
Via de webgebaseerde oplossingen kunnen het online tenderen, het toewijzen van transportopdrachten, het boeken van tijdsvensters en het opvolgen van de levering eenvoudiger en efficiënter worden uitgevoerd. Al meer dan 1000 verladers, 65.000 logistieke dienstverleners en meer dan 100.000 gebruikers uit 100 landen zijn aangesloten. De Transporeon Group behoort tot een van de grootste aanbieders in het e-logistics softwaresegment.
 

www.transporeon.com/nl
lees meerterug
TGW Logistics Group

TGW Logistics Group is een toonaangevende wereldwijde systeemintegrator van zeer dynamische, geautomatiseerde en kant-en-klare logistieke oplossingen voor de food- en non-food retail, wholesale, e-commerce en omnichannel fulfilment centers. Sinds 1969 heeft het Oostenrijkse bedrijf, met vestiging in het Nederlandse Oud Gastel, met succes interne logistieke oplossingen op maat geïmplementeerd, van kleine tot complexe logistieke centra over de hele wereld.
“We live and breathe logistics”

 
www.tgw-group.com
lees meerterug

Gold partners

Actemium

Uw logistiek uitbouwen, optimaliseren & innoveren. Actemium stelt uw supply chain centraal en biedt passende, flexibele oplossingen:
 • Optimaliseer uw processen met WMS, WCS, APS, MES
 • Conceptbepaling en simulatie voor zowel greenfield als retrofit projecten
 • Automatisering van uw interne logistiek
 • De kracht van innovaties als AI en blockchain voor uw proces
Combineer de expertise van ons breed internationaal netwerk met de efficiëntie van één aanspreekpunt voor advies, implementatie en service.
 
http://logistics.actemium.be



 
lees meerterug
Aucxis

RFID stelt u in staat op elk moment het overzicht te bewaren. Via technologie die gebruikmaakt van radiosignalen identificeert en lokaliseert u personen of objecten vanop afstand. Razendsnel en zonder optische scanning.
Aucxis adviseert, ontwikkelt, implementeert en ondersteunt RFID-oplossingen voor de verzameling, de verwerking en het beheer van data. Naast onze kennis van RFID-hardware ontwikkelen wij in-house de achterliggende informatica, middleware, interfaces en applicaties.

www.aucxis.com/nl/rfid
lees meerterug
CaptureTech
 
Als toonaangevende leverancier van draadloze datacollectie oplossingen voor Supply Chain Executie, werkt CaptureTech met u samen op het gebied van procesverbetering, kwaliteitsverbetering en innovatie. Zo maakt het Holon Logistics Execution Systeem (LES) uw organisatie wendbaar (doordat bedrijfs-/proceslogica op maat snel en eenvoudig geïmplementeerd of aangepast kan worden) en geeft de Performance Manager een gedetailleerd beeld van de prestaties van uw volledige distributiecentrum of magazijn.
 
www.capturetech.nl

 
lees meerterug
Centric

Locus WMS versnelt uw logistieke workflow. Het warehouse management systeem van Centric biedt altijd en overal inzicht in uw magazijnprocessen. De oplossing creëert efficiëntie, flexibiliteit en nauwkeurigheid in uw warehouse. Ze biedt real-time KPI-overzichten, advanced shipping, integratie met transportmanagement, dashboards en geïntegreerde voice-applicatie. Locus WMS formuleert duidelijke, enkelvoudige opdrachten op basis van eigen business rules. Kies voor de duurzame oplossing van Centric.
 
www.centric.eu
lees meerterug
Consafe Logistics 

Astro WMS®
Ons robuuste en flexibele warehouse management systeem helpt u het rendement op uw warehouse te maximaliseren. U blijft constant op de hoogte van wat er waar en wanneer in uw warehouse gebeurt.
 
Astro WCS
Door Astro WCS aan uw WMS toe te voegen, verstevigt u de grip op de automatisering van onder meer de in- en uitgaande goederenstromen.
Door extra functionaliteit aan uw WMS en WCS toe te voegen, voldoet u probleemloos aan nieuwe wensen en eisen van uw opdrachtgevers.
 

www.consafelogistics.com/nl
lees meerterug
Dalosy
 
Meer efficiëntie, minder fouten en real-time inzicht? Dan moet u bij Dalosy zijn! Wij zijn al meer dan 40 jaar expert op het gebied van Enterprise Mobility voor het automatiseren en optimaliseren van uw supply chain. Wij bieden u:
 • Mobiele Apparatuur
Barcode scanners, label printers, RFID en voice picking apparatuur
 • Wireless
Altijd en overal een snelle en betrouwbare internetverbinding
 • Apps
Apps op maat en volledig geïntegreerd met uw ERP/WMS systeem
 • Services
Onderhoud, support en beheer van al uw hardware en apps
 
www.dalosy.com

 
lees meerterug
Easy Systems 

Als leverancier van het totaalpakket aan interne transportsystemen en aluminium componenten & constructies, staan wij garant voor uw procesoptimalisering. Onze expertise omtrent de integratie van standaardoplossingen in een productie- of assemblageomgeving, sorteer- of distributiecentrum, maakt het mogelijk om uw productflow te vereenvoudigen, te optimaliseren en goedkoper te maken. Het gebruik van standaardcomponenten zorgt voor maximale vrijheid en flexibiliteit in het ontwerp.


www.easy-systems.be
lees meerterug
Eutronix

Onze oplossingen voor transport en logistiek:
 • Markering;
 • Pakketten in verdeelpunten;
 • Barcodelezers;
 • Draagbare terminals;
 • On board terminals;
 • Leveringsbewijs;
 • Opvolging en traceerbaarheid. 
Eutronix is gespecialiseerd in elektronische hardwaroplossingen van supply chain automatisering en ondersteunt zijn klanten bij het vinden van innovatieve oplossingen.
Eutronix biedt ook advies op maat, preventiebijstand, efficiënte technische support en een zeer responsieve onderhouds- en herstelservice.
 
http://www.eutronix.eu/nl/ 
lees meerterug
Fujitsu Glovia

Fujitsu Glovia is met 35 jaar ervaring in de productiebranche een unieke ERP-leverancier die zich uitsluitend richt op de discrete maakindustrie.
-          Grenzeloos werken, meerdere afdelingen, vestigingen, regio’s, bedrijven en landen.
-          Eén geïntegreerd realtime informatiesysteem, integrale processtromen en exception driven werken.
-          Glovia pusht informatie, alerts, sneller reageren op veranderingen van diverse gebeurtenissen.
-          Factory planning: diverse realtime planningsmodellen binnen één organisatie; naast elkaar en papierloos werken. Het afstemmen van uw engineering-, productie-, kwaliteit- en materiaalteams – en uw leveranciers – op steeds veranderende productgegevens.
-          Integratiemogelijkheden met uw klanten en leveranciers.
-          BI, een 360 graden inzicht en sturen op de juiste KPI’s.
 
GLOVIA G2 biedt brancheoplossingen voor:
 • Machine- & apparatenbouw;
 • Elektronica & elektrotechniek;
 • Industriële producten & toeleveranciers;
 • Projectmatige productiebedrijven;
 • Oil supplies & industries;
 • Luchtvaart & Defensie;
 • Automotive. 
www.glovia.nl
lees meerterug
Generix Group

Generix Group is uitgever van SaaS-oplossingen, expert in Supply Chain Collaborative. Het collaborative platform, Generix Supply Chain Hub, helpt bedrijven om de belofte die ze aan hun klanten doen, na te komen. Het combineert de capaciteit van de uitvoering van fysieke stromen, dematerialisatie van informatie en de verbinding van bedrijfsprocessen met al hun partners in real time. Dit voor alle spelers binnen de supply chain: fabrikanten, externe logistieke dienstverleners (3PL) en retailers.


www.generixgroup.com/nl
lees meerterug
Informore
 

With her proven solutions Informore enables shippers and 4 PL’s to take full control of their logistics chain, resulting in savings on their transportation costs ranging from 7 to 18%.
Its core values are flexibility, a broad spectrum of functionalities and consultative selling. 
Informore is a leading Supply Chain software provider since 1992, specialized in Logistics Control Towers for shippers and 4PL’s.
The Informore software provides multi-national shippers with a solution to optimize, manage and control their logistics processes.
Departments Procurement, Logistics and Finance will benefit most of the solutions offered.
  
 www.informore.com

 
lees meerterug
intrion

intrion NV is een industrieel automatiseringsbedrijf dat behoort tot de Divisie Robotics and Discrete Automation van de ABB Group.
We opereren als European Application Centre for Robotics and Logistics. 
Onze activiteiten – pal-depal, conveying, storage, sorting & sequencing en orderpicking – realiseren we in Retail, Food, Pharma, Household, Fashion, Personal Care, Consumer goods.
E-fulfilment loopt als een rode draad door het logistieke proces. 
Naast turnkey projecten ontwikkelt en commercialiseert intrion ook modulaire robotcellen die kunnen worden geïntegreerd in logistieke projecten van derden.
Dankzij het netwerk van serviceafdelingen (in meer dan 100 landen) kunnen we u in de ganse wereld lokale support geven.

 
intrion.com 
lees meerterug
KNAPP

KNAPP is internationaal actief op het gebied van geautomatiseerde totaaloplossingen binnen de magazijnlogistiek. Focus ligt daarbij op doelmatige, compacte en hoog dynamische systemen voor opslag en orderafhandeling (o.a. OSR Shuttle EVO, Pick-it-Easy GTP & Robot, Streamline & Powerline conveyors, Pocket Sorter, Vision Solutions en KiSoft One WMS, WCS and SCADA, …).
 
De deskundigheid van KNAPP ligt in innovatie & productontwikkeling, het projectmatig denken en doen, en een allesomvattende dienstverlening na inbedrijfstelling.
KNAPP concentreert zich op zijn kernmarkten: Healthcare & Cosmetics, Fashion & Lifestyle, Retail, Food en Parts&Components, met een bijzondere expertise in omnichannel operaties binnen deze branches.
 
Voor onze klanten streven we naar het vinden van unieke en veelzijdige, doch eenvoudige oplossingen voor complexe vraagstukken (‘Making Complexity Simple’) met een nul fouten kwaliteitsborging in de processen (‘Zero Defect Warehouse’). Daarbij hebben we oog voor effectiviteit, efficiëntie, kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en kosten/baten. Centraal staat het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten op basis van wederzijds vertrouwen, openheid, creativiteit en samenwerking.
 
www.knapp.com
 
lees meerterug
Manhattan Associates

Manhattan Associates is een technologieleider op het gebied van supply chain en omnichannel commerce. We brengen informatie van de hele organisatie samen, van sales aan de voorkant tot supply chain executie aan de achterkant. Onze software, platformtechnologie en ervaring zorgen ervoor dat onze klanten op een winstgevende manier kunnen groeien.
Manhattan Associates ontwerpt, bouwt en levert geavanceerde cloud en on-premise oplossingen zodat u zowel in de winkel als via het netwerk of fulfilment center de vruchten van de omnichannel marktplaats kunt plukken.
 

www.manh.nl
www.manh.com/en-nl
lees meerterug
Oracle
 
Supply Chain rules are changing. Increased buyer expectations, shorter product lifecycles, new regulations and fluctuating demand are testing the limits of traditional supply chains. Oracle SCM Cloud enables business to manage their supply chains with the scale, security, innovation and agility that modern markets require.
Oracle Supply Chain Management (SCM) Cloud is the only supply chain management solution that lets business build tomorrow’s supply chain today by managing the complex and demand-driven marketplace of the future. It provides you with a digital thread of end-to-end business technology that takes business beyond supply chain operations and into integrated business planning.
 
Learn how Oracle SCM Cloud will empower your supply chain in the following areas: Transportation Management; Global Trade Management; Warehouse Management; Omnichannel Order Management; Procurement; Product Lifecycle Management; Supply Chain Collaboration and Visibility; Supply Chain Planning; Manufacturing; Maintenance; IoT Production Monitoring; IoT Asset Monitoring; IoT Fleet Monitoring; Adaptive Intelligence for Manufacturing; Blockchain Intelligent Track and Trace; Blockchain Lot Lineage and Provenance; Blockchain Intelligent Cold Chain; Blockchain Warranty and Usage Tracking.
 
www.oracle.com/applications/supply-chain-management/products
lees meerterug
OM Partners

OMP Plus is a comprehensive solution that covers optimization of Supply Chain Planning processes from strategic, tactical to operational level. Some processes are Network Design, Forecasting and Demand Planning, MEIO, S&OP, Distribution Planning, Master Planning and Scheduling. Sophisticated solvers and integration modules on all planning levels deliver interactive, intelligent and integrated solutions. OM Partners’ services include advisory, implementation, planning & coaching, and cloud services.

www.ompartners.com
lees meerterug
Seeburger

Seeburger kende een duidelijke start in de B2B/EDI oplossingen, maar sinds meer dan 10 jaar is de Seeburger Business Integration Suite verder uitgegroeid tot een multi-inzetbaar integratieplatform met als kernpunten B2B/EDI, MFT, API Management en IoT. De sterkte van Seeburger is, dat de technologie gebaseerd is op één enkel platform. Op die manier, kunnen klanten de Seeburger Business Integration Suite, inzetten voor elke data-integratie behoefte. De software is erg schaalbaar en verkrijgbaar in een on-premise of cloud versie. Binnen de cloud kan er nog geopteerd worden voor een volledige managed service of voor een iPaaS (integration Platform as a Service).
 
Seeburger, een Global Software company met headquarters in Duitsland, werd in 1986 opgericht en is sinds de opstart gefocust op het ontwikkelen van software voor data-integratie. Er zijn meer dan 25 vestigingen wereldwijd met in totaal 1.000 medewerkers en meer dan 10.000 klanten. Seeburger Benelux heeft een kantoor in Amsterdam (Schiphol-Rijk) en in Brussel (Vilvoorde).
 
www.seeburger.com



 
lees meerterug
Storopack

Wilt u uw verpak- en verzendproces efficiënter maken? Elke onnodige handeling kost tijd en energie. Storopack zorgt voor een snelle, flexibele en ergonomische verpakkingslogistiek. Vraag een kostenbesparende audit aan voor een vooruitstrevend verpakkingsproces met Working Comfort en perfecte beschermende verpakking op maat dankzij onze eigen verpakkingssystemen en paktafels. Wij bieden advies, planning, plaatsing en ingebruikname uit één hand. Innovaties en info op storopack.be

www.storopack.be
lees meerterug
UVO Technologies

UVO Technologies is reeds 20 jaar gespecialiseerd in het leveren van oplossingen die de efficiëntie en ergonomie bij het laden en lossen van niet gepalletiseerde goederen combineren. Daarvoor zijn wij bij UVO Technologies het aanspreekpunt voor FMH Conveyors in de regio Benelux en Frankrijk. FMH Conveyors produceert hiervoor een volledig assortiment aan telescopische transportbanden alsook aangedreven harmonica of flexibele rollenbanen. Kom gerust naar onze stand om uw operatie te bespreken.
 
www.uvotec.eu/nl
lees meerterug
Vanas Engineering

Vanas Engineering is uw partner voor efficiënte inrichting van uw magazijn. De combinatie van bijvoorbeeld Modula verticale stockageliften met het innovatieve opslagsysteem StoreGanizer optimaliseert de wisselwerking tussen onze klassieke (rekken)oplossingen, geautomatiseerde systemen en eigen ontwikkelde software. Beide systemen zorgen voor enorme plaatsbesparing, reductie van loopafstanden van het magazijnpersoneel, hogere pick-efficiëntie, ergonomisch én sneller werken! Een win-winsituatie!
 
www.vanasengineering.be
lees meerterug
Van Looy Group

Van Looy Group is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau voor logistiek, speciale technieken en bouwkunde.
Van Looy Group stelt de optimalisering van de logistieke processen centraal, echter zonder de bouwkundige en technische implicaties uit het oog te verliezen.
Onze diensten in een notendop:
Consulting:
 • logistieke data analyse
 • master plan studie
 • haalbaarheidsstudie
 • conceptueel ontwerp
Engineering:
 • programma van eisen
 • gedetailleerd ontwerp (CAD, BIM)
 • omgevingsvergunning
 • aanbesteding en evaluatie
Implementatie:
 • algemene aanneming
 • construction management
 • projectmanagement
 • acceptatietesten en validatie
 • go-live assistentie 
www.vanlooy.com
lees meerterug
Zetes

Zetes implementeert systemen voor automatische identificatie en data capture systemen voor verschillende stappen in de supply chain: productie, transport, logistiek, warehousing en retail. Zetes’ implementaties zijn gebaseerd op auto-ID technologieën zoals barcodes, RFID, printing, print & apply, stemherkenning en image ID.
In de supply chain wordt visibiliteit, samen met nieuwe leveringsvormen, steeds belangrijker. Zetes kan u hierbij helpen. 

 
www.zetes.com/nl
lees meerterug

Silver partners

Böwe Systec 

Böwe Systec is een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van slimme automatiseringsoplossingen. Al meer dan 70 jaar hebben de producten van het technologiebedrijf gestroomlijnde en geoptimaliseerde werk- en productiestromen in een breed scala van zeer verschillende industrieën. Of het nu gaat om omslagvulsystemen voor klassieke transactietoepassingen of mailings, kaartverwerkingsoplossingen, brieven- of pakjessorteersystemen voor moderne postverwerkingscentra, automatisering & IT-oplossingen voor intralogistiek of farma-serialisatie, BÖWE-technologieën spelen een belangrijke rol in tal van industrieën.
 
Böwe Systec-oplossingen automatiseren de volledige procesketen in uw distributiecentrum.
De hoge prestaties, flexibele magazijnoplossingen, Warehouse Management Systems (WMS) en Warehouse Control Systems (WCS) die optimaal kunnen worden aangepast aan specifieke klantvereisten en die processen versnellen door middel van efficiënte technologieën en slimme softwareoplossingen. Of het nu gaat om transporteren of sorteren, optimaliseer uw interne processen met energie-efficiënte magazijnoplossingen van Böwe Systec.

 
www.boewe-systec.com
lees meerterug
Alstef Automation

Met 50 jaar ervaring is ALSTEF dé partner voor uw geautomatiseerde hoogbouwmagazijn. Met  performante  AGV's, conveyors, shuttles en stapelkranen, automatiseerde ALSTEF talloze totaalprojecten. Onze knowhow: intralogistiek en automatische palletopslag met picking en ordervoorbereiding. Met ons eigen WCS/WMS pakket Stockware sturen wij de volledige palletflow binnen uw organisatie.
Specifieke ervaring en referenties in de voedingsindustrie, ook met betrekking tot koude opslagruimtes tot -30°C.
Lokale serviceafdeling in Vlaanderen (regio Kortrijk).
lees meerterug
Incore

SupplyChainPortal, een product van Incore, is een webapplicatie voor de supply chain processen van retailers, webshops, groothandel en producenten.
 
De applicatie biedt functionaliteit voor orders, zendingen, facturen en de logistieke planningen. Er is een inrichting voor de inbound, outbound, reverse logistics en voor collaboration processen.
 
SupplyChainPortal klanten zijn Action, Bol.com, Carrefour, Colruyt, Jumbo Supermarkten, Zeeman, Foot Locker, Blokker, Rituals, LeenBakker …
Er zijn ongeveer 25.000 suppliers en 2.500 carriers aangesloten op SupplyChainPortal.

 
www.incore.nl
www.incore.be


 
lees meerterug
Logflow NV 
 
Logistiek advies: ontwerp tot go-live
Manuele & automatische oplossingen
 
Kerncompetenties:
 • Harde automatisering
 • IT-automatisering
 • Logistiek 
LT-visie voor uw bedrijfsplant
Productie & logistiek
Belangrijke efficiëntiewinst
Totaal onafhankelijk advies 

 
www.logflow.be
lees meerterug
PICS Belgium

PICS Belgium organiseert opleidingen, seminars, bedrijfsbezoeken en netwerkevenementen voor Supply Chain professionals die hun kennis willen verbreden en hun ervaringen delen.
Onze activiteiten, samengesteld uit academisch onderbouwde sessies, praktische cases en talrijke netwerkmomenten, houden je up-to-date en geven je de nodige inzichten om op professioneel vlak de toekomst vol vertrouwen tegemoet te treden.
PICS Belgium is eveneens de officiële internationale partner van de gerenommeerde Amerikaanse organisatie APICS. Wie lid is van PICS Belgium krijgt eveneens toegang tot het wereldwijde APICS/ASCM netwerk.


www.picsbelgium.be
lees meerterug
PwC 

PwC’s Management Consulting practice connects strategy with execution. We consider supply chain as a strategic asset, and we bring our operations expertise, both from a functional and technological perspective, to support the transformation of our clients. Whether it’s about driving profitable growth, strategically reducing costs, improving operational flexibility, managing risk, improving capital efficiency or digitisation of your assets, we have what it takes to be your partner of choice

www.pwc.be/consulting
lees meerterug
SSI SCHAEFER  

SSI Schäfer is de wereldwijde leider in de levering van producten en systemen voor intercompany goederenstromen en afval- en milieu engineering. In wereldwijd circa 70 operatieve vestigingen en meer dan 10 productielocaties, ontwikkelen we innovatieve concepten en oplossingen voor onze klanten en hun vakgebieden. In dat proces bouwen we de toekomst van de intralogistiek.
 
www.ssi-schaefer.com/en-be
lees meerterug
Transsmart

Transsmart is de Europese leverancier van Cloud Delivery Management Software: koppel uw webshop, ERP en WMS gemakkelijk aan al uw vervoerders in Europa!
Transsmart is onderdeel van de Unifaun-familie, leider in Cloud Transport Management Systemen op de Nordic-markt. De bedrijven zijn gevestigd in Nederland, België, Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken en Polen. Samen bedient de groep wereldwijd meer dan 100.000 klanten en verwerken ze jaarlijks circa 300 miljoen pakketten in hun systemen.


www.transsmart.com
lees meerterug
valueXstream

valueXstream is supporting companies in achieving strategic goals, operational excellence and cost optimization. Our customers appreciate our independent experts because of our result driven concepts and achievements. Our key areas:
 • execute feasibility assessments on in- and outsourcing decisions, mergers & acquisitions, supporting management decisions;
 • improve logistics performance by challenging distribution, warehouse and inventory levels and (re-)designing your logistical infrastructure and planning principles;
 • sales and operations planning, setting up the process and decomposing your long term planning into short term scheduling requirements;
 • resource system optimization, providing ERP/WMS selection and (re-)implementation support;
 • project and interim management, coaching customers in creating responsive supply chains via project, program and operational management expertise.
www.valuexstream.be
lees meerterug
Vlerick

Vlerick is an international business school at the heart of Europe – ranked No. 1 in the Benelux for executive education and 19 in Europe. We are a place of transformation where people and organisations come to challenge themselves and the world around. They are inspired by the unique Vlerick spirit: passion, openness, vitality and entrepreneurship. Our faculty and Vlerick’s specific expertise in various domains, including Supply Chain contribute to impactful learning experience of our participants.

www.vlerick.com
lees meerterug
X