Supply Chain Innovations ยป Partners

Concept     Registreren/praktische info    Partners    Programma    Info_eventmanager

Hieronder vindt u een overzicht van de deelnemde partners die een contactpunt hebben op Virtual Supply Chain Innovations 2020. 
U kunt alle contactpunten bezoeken zoals in real life, een video met een oplossing bekijken, enkele folders met extra info downloaden en een chat opzetten met de vrouw of man achter de balie. 
Kardex Remstar
 
"Kardex Remstar behoort wereldwijd tot de toonaangevende producenten van geautomatiseerde opslag- en orderpicking systemen.
Onze producten zijn specifiek ontworpen om uw  productiviteit en opslagcapaciteit  te verhogen. Sneller, compacter, foutloos en ergonomischer zijn de kernwoorden voor uw oplossing.”

 
www.kardex-remstar.be
 
lees meerterug
Objective International
 
Objective International biedt standaard softwareoplossingen voor de optimalisering van productie (MES) en de logistieke processen (WMS) en is een vooraanstaande Europese Supply Chain Execution aanbieder binnen de maak- en semiprocesindustrie. Al uw processen transparant onder controle, van poort tot poort. 
Sinds eind 2018 maakt Objective deel uit van Germandedge. Met deze internationale groepering van technologiebedrijven implementeren we innovatieve Industy 4.0 oplossingen, wereldwijd.


www.objt.com
lees meerterug
Oracle

Supply chain rules are changing. Increased buyer expectation, shorter product lifecycles, new regulations and fluctuating demand are testing the limits of traditional supply chains. Oracle SCM Cloud enables businesses, including manufacturers, to manage their supply chains with the scale, security, innovation, and agility that modern markets require. 
Industry 4.0 has the opportunity to dramatically transform the way manufacturers compete. A new on-demand webcast offers concrete ideas for how to reap the benefits, one step at a time.
Learn how Oracle SCM Cloud will empower your supply chain in the following areas:
 
- Transportation Management;
- Global Trade Management;
- Warehouse Management;
- Omnichannel Order Management;
- Procurement;
- Innovation Management & Product Lifecycle Management;
- Product Master Management;
- Supply Chain Collaboration and Visibility;
- Supply Chain Planning;
- Manufacturing;
- Maintenance;
- IoT;
- Adaptive Intelligent Applications for Supply Chain & Manufacturing;
- Blockchain.
 
www.oracle.com 

 
lees meerterug
Reflex Logistics Solutions 

Reflex WMS van Hardis Group is een toonaangevende oplossing in Europa voor het beheer van uw logistieke activiteiten in magazijnen, winkelomgevingen en fabrieken.
Meer dan 250 bedrijven (1000 magazijnen) in een twintigtal landen over de hele wereld maken gebruik van het warehouse management systeem van Hardis Group. Binnen de Benelux heeft Hardis Group een filiaal in Utrecht en hebben o.a. bedrijven als bol.com, Duracell België, XPO Logistics en Rajapack voor Reflex WMS gekozen.
 

www.reflex-logistics.com/nl
 
lees meerterug
Slimstock 
 
Slimstock biedt bedrijven een complete oplossing voor het structureel verbeteren van hun voorraadpositie. Naast forecasting & demand planning en inventory management biedt Slimstock oplossingen voor promotiemanagement, lifecycle management, orderoptimalisering en winkel replenishment. Met meer dan 750 klanten over de hele wereld noemt Slimstock zich marktleider in zijn vakgebied. Slimstock helpt om uw voorraad te verlagen en tegelijkertijd de servicegraad te verhogen, terwijl uw kosten dalen.


www.slimstock.be
lees meerterug
ABB Robotics Solutions NV

ABB Robotics Solutions NV, de nieuwe naam van het voormalige intrion na de overname door ABB eind 2018, blijft uw aangewezen partner voor automatisering in end-of-line packaging en intra-logistics. Als Global Solutions Center nu deel van een wereldspeler, realiseren wij met meer dan 160 enthousiastelingen de beste oplossing om uw groei te bestendigen. Gerobotiseerd of niet, schaalbaar, modulair, kortom op maat van uw bedrijf. Dit van concept over realisatie tot en met een 24/7 service.
 
intrion.com 
lees meerterug
Aventeon

De manier waarop een levering, ophaling, omruiling of installatie door opdrachtgevers en eindklanten ervaren wordt is doorslaggevend voor uw succes. Aventeon’s Logistics.ONE software helpt uw chauffeurs door het perfect digitaal ondersteunen van deze processen. Als verlengstuk van uw TMS, ERP of planpakket wordt met Logistics.ONE niet alleen de levering van pallets en pakjes ondersteund, maar ook het leveren en installeren van bijvoorbeeld witgoed, keukens, meubelen en ziekenhuisapparatuur.

https://www.aventeon.eu/nl/
lees meerterug
Centric

Locus WMS versnelt uw logistieke workflow. Het warehouse management systeem van Centric biedt altijd en overal inzicht in uw magazijnprocessen. De oplossing creëert efficiëntie, flexibiliteit en nauwkeurigheid in uw warehouse. Ze biedt real-time KPI-overzichten, advanced shipping, integratie met transportmanagement, dashboards en geïntegreerde voice-applicatie. Locus WMS formuleert duidelijke, enkelvoudige opdrachten op basis van eigen business rules. Kies voor de duurzame oplossing van Centric.
 
www.centric.eu
lees meerterug
Eutronix

Onze oplossingen voor transport en logistiek:
 • Markering;
 • Pakketten in verdeelpunten;
 • Barcodelezers;
 • Draagbare terminals;
 • On board terminals;
 • Leveringsbewijs;
 • Opvolging en traceerbaarheid. 
Eutronix is gespecialiseerd in elektronische hardwaroplossingen van supply chain automatisering en ondersteunt zijn klanten bij het vinden van innovatieve oplossingen.
Eutronix biedt ook advies op maat, preventiebijstand, efficiënte technische support en een zeer responsieve onderhouds- en herstelservice.
 
http://www.eutronix.eu/nl/ 
lees meerterug
Interroll

Interroll is de toonaangevende aanbieder voor oplossingen op het gebied van material handling.  
Samen met onze partners leveren wij sleutelproducten voor oplossingen op het gebied van stockeren, distribueren, orderverzamelen en sorteren: Dynamic Storage, Modular Conveyor Platform voor dozen en pallets, Cross Belt Sorter. Oplossingen van Interroll worden toegepast in expres- en postdiensten, e-commerce, luchthavens, de food, mode- en automobielsector en vele andere industrieën.
 

www.interroll.be
 
lees meerterug
Manhattan Associates

Manhattan Associates is een technologieleider op het gebied van supply chain en omnichannelcommerce. We brengen informatie van de hele organisatie samen, van sales aan de voorkant tot supply chain executie aan de achterkant. Onze software, platformtechnologie en ervaring zorgen ervoor dat onze klanten op een winstgevende manier kunnen groeien.
Manhattan Associates ontwerpt, bouwt en levert geavanceerde cloud en on-premise oplossingen zodat u zowel in de winkel als via het netwerk of fulfilmentcenter de vruchten van de omnichannelmarktplaats kunt plukken.
 
 
www.manh.nl
www.manh.com/en-nl
lees meerterug
PcData

PcData is specialist in het implementeren van logistieke automatiseringssystemen, wel bekend als Pick- en Put-to-Light. Onze oplossingen worden veelvuldig toegepast in o.a. de Retail, Food- en E-commerce magazijnen. Met onze eigen ontwikkelde soft- en hardware bieden wij tal van oplossingen om pickprocessen te optimaliseren. Bezoek ons en ontdek wat onze oplossingen voor u kunnen betekenen!

www.pcdata.nl
lees meerterug
Savoye

SAVOYE, a global player in the design, manufacturing and integration of machines and automated systems for intralogistics and software solutions for the Supply Chain, offers a complete range of solutions meeting the needs of logistics organizations, from the simplest to the most complex , serving SMEs and large accounts.

SAVOYE has brought together its two major areas of expertise in two ranges:
• Advanced Software for the edition of a software suite for the Supply Chain Execution (OMS, WMS, WCS, TMS, EDI), including its flagship products: LM XT, LOGYS, MAGISTOR, LM TMS, LM OMS.
• Advanced Technologies for the design, manufacturing and integration of intralogistics systems, and its offer of automated and robotic goods-to-person solutions for heavy loads (MAGMATIC) and light loads (X-PTS), order preparation systems, automated packing machines (JIVARO, E-JIVARO, PAC 600 machines), conveyors (INTELIS).
SAVOYE is present internationally through 3 units: Savoye North America Inc, in the United States, Savoye China in Asia and Savoye Europe & MEA.

www.savoye.com/
lees meerterug
Seeburger

Seeburger kende een duidelijke start in de B2B/EDI oplossingen, maar sinds meer dan 10 jaar is de Seeburger Business Integration Suite verder uitgegroeid tot een multi-inzetbaar integratieplatform met als kernpunten B2B/EDI, MFT, API Management en IoT. De sterkte van Seeburger is dat de technologie gebaseerd is op één enkel platform. Op die manier kunnen klanten de Seeburger Business Integration Suite inzetten voor elke data-integratie behoefte. De software is erg schaalbaar en verkrijgbaar in een on-premise of cloud versie. Binnen de cloud kan er nog geopteerd worden voor een volledige managed service of voor een iPaaS (integration Platform as a Service).
 
Seeburger, een Global Software company met headquarters in Duitsland, werd in 1986 opgericht en is sinds de opstart gefocust op het ontwikkelen van software voor data-integratie. Er zijn meer dan 25 vestigingen wereldwijd met in totaal 1.000 medewerkers en meer dan 10.000 klanten. Seeburger Benelux heeft een kantoor in Amsterdam (Schiphol-Rijk) en in Brussel (Vilvoorde).
 
www.seeburger.com 
lees meerterug
UVOTec

UVOTec is reeds 20 jaar gespecialiseerd in het leveren van oplossingen die de efficiëntie en ergonomie bij het laden en lossen van niet gepalletiseerde goederen combineren. Hiervoor zijn wij bij UVOTec het aanspreekpunt voor FMH Conveyors in de regio Benelux en Frankrijk. FMH Conveyors produceert een volledig assortiment aan telescopische transportbanden en aangedreven harmonica of flexibele rollenbanen. Kom gerust naar onze stand om uw operatie te bespreken.
 
www.uvotec.eu/nl
lees meerterug
Vanas Engineering

Vanas Engineering is uw partner voor een efficiënt beheer van uw magazijn en werkplaats.
De combinatie van onze eigen, gebruikersvriendelijke WMS software, diverse intern transport systemen en geautomatiseerde en klassieke opslagsystemen laat ons toe de beste oplossing voor uw bedrijf te integreren.
Dankzij deze totaaloplossingen bereiken we verschillende voordelen:
-        plaatsbesparing tot 90%
-        4 tot 5 keer sneller werken
-        foutloos werken
-        stock juistheid tot 99.99%
-        grotere klantentevredenheid
 
www.vanasengineering.eu
lees meerterug
Van Looy Group

Van Looy Group is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau voor logistiek, speciale technieken en bouwkunde.
Van Looy Group stelt de optimalisering van de logistieke processen centraal, echter zonder de bouwkundige en technische implicaties uit het oog te verliezen.
Onze diensten in een notendop:
Consulting:
 • logistieke data analyse
 • master plan studie
 • haalbaarheidsstudie
 • conceptueel ontwerp
Engineering:
 • programma van eisen
 • gedetailleerd ontwerp (CAD, BIM)
 • omgevingsvergunning
 • aanbesteding en evaluatie
Implementatie:
 • algemene aanneming
 • construction management
 • projectmanagement
 • acceptatietesten en validatie
 • go-live assistentie 
www.vanlooy.com
lees meerterug
Zetes

Zetes implementeert systemen voor automatische identificatie en data capture systemen voor verschillende stappen in de supply chain: productie, transport, logistiek, warehousing en retail. Zetes’ implementaties zijn gebaseerd op auto-ID technologieën zoals barcodes, RFID, printing, print & apply, stemherkenning en image ID.
In de supply chain wordt visibiliteit, samen met nieuwe leveringsvormen, steeds belangrijker. Zetes kan u hierbij helpen. 

 
www.zetes.com/nl
lees meerterug
ART4L

Supporting Logistics with a vision
Increase the efficiency and quality of your logistic and processes with hands-free wearable technology (Smart Glasses and Smart Watches) and Augmented Reality


https://www.art4l.com/
lees meerterug
Fabriek Logistiek

Fabriek Logistiek wordt hét testcentrum waar je, met eigen personeel en goederen, bestaande en nieuwe concepten rond magazijnwerking in een realistische omgeving en voor een volledige procesflow kunt uitproberen.
Fabriek Logistiek bestaat uit twee huurbare modulair in te richten units, gericht op palletwerking en e-commerce, die voorzien zijn van een heel aantal procestechnieken voor warehousing. In de derde unit zal VDAB haar logistieke opleidingen geven.
Eind 2020 opent Fabriek Logistiek de deuren.

 
www.fabrieklogistiek.be

 
lees meerterug
PwC 

PwC’s Management Consulting practice connects strategy with execution. We consider supply chain as a strategic asset, and we bring our operations expertise, both from a functional and technological perspective, to support the transformation of our clients. Whether it’s about driving profitable growth, strategically reducing costs, improving operational flexibility, managing risk, improving capital efficiency or digitisation of your assets, we have what it takes to be your partner of choice

www.pwc.be/consulting
lees meerterug
Zebra

Zebra builds enterprise-level data capture and automatic identification solutions that provide businesses with operational visibility. 

www.zebra.com
lees meerterug
X