Supply Chain Innovations ยป Info_Eventmanager


Om gebruik te maken van de Eventmanager moet u ingelogd zijn. Nadat u bent ingelogd kunt u de Eventmanager gebruiken via MENU > SC Innovations > Eventmanager. 

Download: handleiding Eventmanager bezoekers Supply Chain Innovations

Eventmanager met datingsysteem

Hieronder vindt u meer uitleg over het concept en de werking van het datingsysteem dat ingebouwd is in de Eventmanager. Hebt u nog vragen of werken er bepaalde zaken niet zoals u had verwacht, mail ons of telefoneer ons. Het is immers een nieuwe ontwikkeling dus kan er altijd iets technisch fout lopen. Maar ook in het concept kunnen wellicht zaken worden geoptimaliseerd. We horen het graag.
Telefoneer naar Valerie op het nummer + 32 (0)50 40 80 80 of mail.

Wat is het doel van het dating systeem

U kunt collega’s uit andere bedrijven uitnodigen voor een face-to-face gesprek tijdens Supply Chain Innovations 2023. Dit op basis van hun competenties en interesses. Tijdens een bezoek aan een event kan je met een beetje geluk wel nieuwe interessante mensen tegenkomen maar met ons datingsysteem neem je het geluk zelf in handen.
U kunt nu al een afspraak vastleggen met een partner die een contactpunt heeft op Supply Chain Innovations 2023. Natuurlijk kunt u altijd tijdens het event met een partner gaan praten zonder afspraak. Maar nu kunt u beter inplannen, het is tenslotte een drukke dag.  Met een afspraak is netwerken zoveel eenvoudiger en beter beheersbaar.

Hoe neem ik deel aan het dating systeem

Iedereen die inschrijft op Supply Chain Innovations krijgt de keuze al dan niet deel te nemen aan het datingsysteem. Als u deelneemt kunt u enerzijds zoeken volgens de interessevelden van uw collega’s en anderzijds gevonden worden door uw collega’s. Neemt u niet deel, dan kan u geen collega’s opzoeken en ook niet gevonden worden.

Waar is de date?

Op Supply Chain Innovations 2023 hebben we in een kleine lounge ruimte voorzien. De tafels hebben allen een specifiek nummer. Toen u een afspraak maakte met uw collega bezoeker hebt u een bepaalde tafel gekozen op een bepaald tijdstip. Dat wordt netjes online bijgehouden in uw Eventmanager en kunt u straks ook printen. U komt gewoon op het afgesproken tijdstip naar de lounge waar onze medewerkster u uw tafel zal aanwijzen.
Er kunnen ook afspraken worden gemaakt met partners die over een contactpunt beschikken. Het spreekt voor zich dat de afspraak doorgaat op het contactpunt.

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt enkel in het datingsysteem of de Eventmanager als u bent ingelogd. Als u één keer was  ingelogd moet u in principe niet bij elk bezoek opnieuw inloggen (als u geen cookies wist). U gaat naar ‘Eventmanager’ in  de navigatiebalk. Wanneer de Eventmanager is geopend hebt u bovenaan twee tabbladen. Een voor de partners (standaard actief) en een voor de bezoekers.

Wenst u een afspraak met een partner dan kunt u scrollen tot u bij de partner bent en ofwel een communicatie starten ofwel een afspraak boeken. Er staan 3 icoontjes naast elkaar bij elke partner.
Een icoontje om meer info te zien, een icoontje om een communicatie te starten en een icoontje om een afspraak te boeken. 
Bij de partners kunt u makkelijkst ineens een afspraak boeken. Kies de contactpersoon en het uur en de mail wordt automatisch naar de partner verzonden. In de rechterbalk zult u dat ook kunnen volgen. Wanneer de partner op uw automatische mail positief antwoordt, ontvangt u een bevestigingsmail en wordt deze afspraak genoteerd in de rechterkolom van uw Eventmanager.

Wenst u een afspraak met een collega bezoeker? Ga naar het tabblad bezoekers en u krijgt een overzicht van namen van andere bezoekers. De bezoekers worden gesorteerd op de inschrijvingsdatum (meest recente inschrijvingen komen bovenaan de lijst). U kunt via de filter bezoekers zoeken die een profiel hebben die het meeste fit heeft met uw profiel (interessedomeinen, kennisprofielen,…). Meer info over de bezoeker krijgt u als u op het eerste icoontje ‘meer details’ klikt.  
Wanneer u een bezoeker een bericht nalaat via de Eventmanager, verschijnt een vierde icoontje naast desbetreffende persoon. Zo kunt u eenvoudig bijhouden wie u reeds contacteerde en wie niet. 

U kunt eveneens een gesprek starten of meteen een afspraak maken. Aangezien u wellicht de andere bezoeker niet kent is een mail waarbij u kort zegt wat het doel is van uw afspraak eerder aangewezen. Een suggestie is dat u eveneens per mail kunt overleggen op welk tijdstip u afspreekt. Opgelet, u moet wel uw afspraak officialiseren door op het icoontje afspraak maken te klikken, een tafel en een tijdslot te kiezen. De automatische mail gaat naar uw collega en pas wanneer hij positief antwoordt zal de tafel op het gewenste tijdslot voor u definitief gereserveerd zijn.
Natuurlijk kunt u ook ineens een uitnodiging tot afspraak versturen zonder eerst een communicatie op te zetten. Alle afspraken en de statussen ervan worden weergegeven in de rechterkolom van de Eventmanager.

Stel uw programma samen

Via de subpagina 'programma' kunt u kiezen welke uiteenzettingen u wenst bij te wonen. Een overzichtje van gemaakte afspraken én de sessie die u wenst te volgen verschijnen in de rechtermarge. 
Dit geeft u een duidelijk overzicht van al uw geplande activiteiten! Via de knop ‘download en print uw persoonlijke agenda’ kunt u eenvoudig uw persoonlijke agenda raadplegen. In deze pdf komen alle gemaakte afspraken alsook uw keuze van te volgen uiteenzettingen.

Inloggen

Aangezien uw Eventmanager voor u persoonlijk is moet u altijd ingelogd zijn om hem te kunnen raadplegen. Inloggen zal pas kunnen wanneer u geregistreerd bent en door ons ook als bezoeker goedgekeurd. Het is immers de bedoeling om aanbieders van oplossingen buiten het datingsysteem te houden, met uitzondering van de Diamond en Gold partners. Zo krijgt u niet teveel uitnodigingen waar u niets aan hebt. Uw login is altijd het e-mailadres dat werd opgegeven tijdens de registratie.

Registreren

U start uw registratie via het tabblad registreren en vult uw e-mailadres in. Wanneer uw gegevens al in ons Content Management Systeem zitten wordt een belangrijk deel van de velden ingevuld met deze gegevens. Vul de ontbrekende gegevens in en uw registratie is voltooid. Wanneer uw gegevens al in het systeem zijn gekend, dan moet u ook uw paswoord invullen of het aanvragen via paswoord vergeten. In dat geval zal u na ontvangst van het paswoord de registratie opnieuw moeten starten.

Denk eraan als u zich laat registreren door collega’s dat ze uw e-mailadres gebruiken en niet hun eigen e-mailadres. Ze zullen dus ook uw  paswoord moeten gebruiken. Hou er ook rekening mee dat alle mails over het Event maar ook van het datingsysteem naar dat e-mailadres worden verzonden.
Wanneer het systeem uw e-mailadres niet herkent, dan moet u het volledige invulformulier invullen en kunt u ineens zelf een paswoord kiezen.

Opgelet, pas na goedkeuring van uw registratie kunt u de Eventmanager gebruiken.

Paswoord aanpassen

Om uw paswoord aan te passen logt u best in via inloggen, helemaal bovenaan in de site vindt u deze knop.

Kom regelmatig terug

Raadpleeg regelmatig de pagina’s van Supply Chain Innovations. Er komen regelmatig nieuwe zaken bij, het programma wordt completer en om te daten wordt het steeds maar interessanter want het aantal bezoekers neemt gestaag toe.
X