Recente video's


Anaplan

Een geïntegreerd platform voor planning en budgettering biedt een nauwkeurige en real-time analyse van data. Alle informatie uit de complexe supply chain zoals inkoop, productie, logistiek en product ontwikkeling is nu gekoppeld aan financiële informatie en biedt een transparant en volledig inzicht in budgetten, kostenoptimalisatie, product en klant winstgevendheid. Het budget- en planningsproces is gereduceerd van 2-3 weken naar 2-3 dagen.


Antwerpse MaatwerkbedrijvenBito Systems NV

U denkt aan magazijninrichting en wil referenties van tevreden klanten?
 
De “juiste” keuze maken in het kiezen van de “juiste” partner voor uw magazijninrichting, hoe doe je dat? Luisteren naar mooie verkooppraatjes? Of liever eens luisteren naar tevreden klanten?
Start hier alvast een eerste kennismaking met BITO en bekijk onze oplossingen voor uw magazijn. Neem nadien vrijblijvend contact met ons op, zodat we kunnen luisteren naar “uw” verhaal. En bekijk onze klantenverhalen op onze website. 


CaptureTech Belgium bvbaCIMCIL Knowledge InstituteFM LogisticHardis GroupIntrionManhattan Associates Europe BVMERCEDES BENZ BELGIUMOptimactOrdina Belgium NVPhidan

Als verlader beheer(s) je niet alleen je verschillende transportovereenkomsten op een transparante manier maar vereenvoudig je ook je transport order processing. Gerichte matching tussen opdracht en vervoerder, factuurcontrole en de aanmaak van de juiste accrual gebeuren automatisch. Dankzij de opbouw van je eigen transport database verkrijg je inzichten en rapporten die leiden tot continue verbetering. Denk bijvoorbeeld aan accurate cost-to-serve rapportering! Bovendien kan je exact simuleren en budgetteren op basis van je eigen gegevens. Het resultaat is concrete besparingen en aanzienlijke tijdswinst. Tijd die je dan weer kan gebruiken om nog slimmer je transport te beheren.
 
Onze webapplicatie is een totaaloplossing voor je budgetbeheer die makkelijk te koppelen is met bovenliggende sturingssystemen.
Wij aanvaarden met plezier jullie uitdaging(en)!


RajapackSlimstockTranssmartUvo Technologies bvbaVanas EngineeringVolvo Europa Truck/Lease


X