Jungheinrich

Jungheinrich
Jungheinrich biedt als één van ’s werelds toonaangevende ondernemingen in de intralogistiek totaaloplossingen op maat aan. Daarbij zijn wereldwijd meer dan 19.000 werknemers in de weer om de beste intralogistieke oplossingen te ontwikkelen, te implementeren, te optimaliseren en te onderhouden.

Met meer dan 70 jaar ervaring combineert Jungheinrich zijn knowhow en expertise met een grondige branchekennis. Bovendien is het bedrijf pionier op het vlak van duurzame lithium-ion technologie.

Jungheinrich stelt een compleet productassortiment voor: van conventionele trucks tot volledige logistieke systemen met intelligente software-oplossingen. Het gamma bestaat uit zowel nieuwe trucks, huurtrucks als tweedehands trucks. Als totaalleverancier brengt Jungheinrich bovendien magazijnrekken, batterijen en laders, digitale producten, originele wisselstukken en de beste service na verkoop.

Een deel van het Jungheinrich aanbod, aangevuld met meer dan 20.000 andere producten voor de inrichting van magazijnen, werkplaatsen en kantoren, wordt eveneens aangeboden op de webshop Jungheinrich PROFISHOP.

Vestigingen

Adres:
Esperantolaan 1
3001 Leuven (Heverlee)
België

Bezoek de website
Contact:
Kathy Vervaeke
Tel: 0800 85 222
sales@jungheinrich.be

Gerelateerde artikels van dit bedrijf:

X