Lees Ook

WMS - Lever de kwaliteit die uw klanten verwachten

WMS - Lever de kwaliteit die uw klanten verwachten
Er is steeds meer concurrentie, klanten worden almaar veeleisender en de volumes fluctueren sterk. De competitie in de ‘public warehousing’- sector is geen lachertje. Daarom is onze missie bij Navitrans u te helpen uw uitdagingen te overwinnen. Navitrans Warehousing is een warehouse management software (WMS) ontwikkeld op maat van de sector en speciaal ontworpen voor logistieke dienstverleners die klaar willen zijn voor de toekomst van morgen.

Met uitgebreide en eenvoudig te gebruiken functies voor logistieke dienstverleners die opslag voor derden aanbieden, is Navitrans Warehousing de grondlegger van uw succes. Het helpt u uw bedrijf te connecteren, betere beslissingen te nemen, uw klanten de service te beiden die ze verwachten en zonder zorgen te groeien.

Lever de kwaliteit die uw klanten verwachten

Dankzij Navitrans bedient u uw klanten zo flexibel, snel en transparant als ze verwachten. Alle inkomende en uitgaande bestellingen worden geregistreerd via EDI, online, of door uw eigen personeel. Afhankelijk van de noden van uw klant, levert u FIFO, FEFO of FEFO en volgt u  batch- of serienummers op.

Geïntegreerde kwaliteitscontroleprocedures garanderen een kwalitatieve behandeling van alle bestellingen. Warehousescanners verhogen de productiviteit en verlagen de kans op fouten. Met Navitrans zijn de logistieke flow en voorraadsituatie volledig transparant voor uw klanten en voor uzelf. 
 • EDI, Web orderingave
 • Kwaliteitscontrole
 • Warehousescanners
 • Voorraadvisibiliteit

Verlaag de arbeidskosten van uw magazijnpersoneel

Dankzij de taakgestuurde warehouseplanning controleert u de goederenflow en stockbewegingen. De werklast wordt op basis van prioriteiten en kwalificaties verdeeld. Werknemers voeren hun taken snel en correct uit met de intuïtieve grafische warehouse-interface. De uitvoeringstijden worden geregistreerd en opgeslagen, zodat u de prestaties kunt monitoren of de gegevens later kunt raadplegen.

De geïntegreerde sturing zorgt ervoor dat warehousetaken zoals put-away, picking, replenishment  en VAL zo efficiënt mogelijk geautomatiseerd worden.
 • Grafishe warehouse interface
 • Ge-automatiseerde taaksturing
 • Kwalificaties
 • Performance monitoring

Totaalzicht op de inventaris en Track & Trace

Met Navitrans hebt u steeds een exact zicht op uw stock, tot in het kleinste detail. Visualiseer en verdeel stockinformatie zoals precies zoals u dat wilt met de geïntegreerde rapporteringstools. Ook uw klanten kunnen de bewegingen en inventaris van hun goederen volgen via de webinterface.

Met de geïntegreerde ‘cycle counting’-functionaliteit kunt u de inventaris op de meest efficiënte manier tellen, en slimme waarschuwingen zorgen dat u proactief kunt inspelen op buitengewone situaties.
 • Cycle Counting
 • Voorraadhistoriek
 • Web voorraadconsultatie

Snellere en gepersonaliseerde facturatieprocedures

In Navitrans Warehousing vindt u een brede waaier aan tariefberekeningsmethodes, voor zowel de opslag als de handling van goederen. Dat alles is duidelijk, transparant en afgestemd op de uiteenlopende noden van uw klanten. Eenmaal de software geconfigureerd is, kunt u alle activiteiten en diensten 'in batch’ factureren, afdrukken en e-mailen met slechts enkele klikken op de muis.

U kunt ook een facturatiefrequentie of -groepering instellen per klant, en een factuurlay-out samenstellen op maat van de noden van elke specifieke klant.
 • Veelvoud aan tariefberekeningsmethodes
 • Batch procedures 
 • Elektronische facturatie
 Onderwerp: Warehouse Management Systems WMS   Bedrijven: NaviTrans Belux 
Lees Ook
X