Lees Ook

Welkom in de nieuwe wereld van WMS


Het is versionless, met continu toegang tot nieuwe mogelijkheden. Het is 'born-in-the-cloud', dus hebt u meer ruimte nodig dan wordt het automatisch aangepast. Het is voorzien van intelligentie om te leren en zich aan te passen. Het is ontworpen om te kunnen worden uitgebreid om snel en eenvoudig de kracht van uw innovatie te combineren met die van ons. Waar u ook werkt, het werkt.
Welkom in de nieuwe Manhattan Active® Warehouse Management-wereld.

Pieter is managing director bij Manhattan Associates sinds 2008. Voor Manhattan Associates had Pieter diverse functies bij i2 Technologies, een supply chain management software supplier, nu BlueYonder.
Met een achtergrond in supply chain, logistiek en retail begrijpt hij als geen ander de uitdagingen waar bedrijven zich voor gesteld zien. Zeker in deze onzekere tijd waar niet alleen een veranderend omnichannellandschap de nodige uitdagingen biedt. Om succesvol te zijn is het essentieel om snel genoeg te reageren, flexibel te zijn en waar nodig altijd te kunnen opschalen. De juiste technologie kan precies het verschil tussen succes en falen betekenen.

Pieter Van den Broecke - managing director Benelux en Duitsland - Manhattan Associates
Lees Ook
X