Lees Ook

Video: Maak kennis met de nieuwe Intelligent Cabinets van Zebra!

Als het gaat om het verbeteren van de operationele efficiency, denken we vaak niet aan de opslag en beschikbaarheid van onze mobiele devices. Terwijl dit wel degelijk invloed heeft op de productiviteit en efficiëntie. Een goede opslagplek is beveiligd en praktisch ingericht met voldoende ruimte voor al je mobiele devices. Is dit bij jou niet het geval? Dan valt er zeker nog wat winst te behalen!
 
Met deze nieuwe Intelligent Cabinets biedt Zebra een portfolio van zowel maatwerk als gestandaardiseerde, modulaire oplossingen voor het opbergen, beveiligen, opladen, desinfecteren, monitoren en beheren van je mobiele devices. Met ruim 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van opslagoplossingen, heeft Zebra deze slimme kasten, rekken, cradles en karren speciaal ontworpen om de workflow van begin tot eind optimaal te stroomlijnen.
 
Het Zebra Access Management Systeem zorgt ervoor dat je de gebruikers sneller, gemakkelijker en veiliger toegang kunt geven tot de apparaten. Door individuele gebruikers te monitoren en te rapporteren, kunnen apparaten sneller klaargemaakt worden (zoals het opladen van de batterij en het desinfecteren van het apparaat in de UV-C lades) voor een nieuwe dienst. Hierdoor is er minder vertraging aan het einde van een dienst en gaat de gehele servicekwaliteit omhoog, terwijl de kosten omlaag gaan door minder beschadiging en verlies van apparaten!
 
Wil je meer weten? Ontdek alle voordelen van de Intelligent Cabinets op www.dalosy.com/intelligent-cabinets.
 Onderwerp: Automatische Identificatie   Bedrijven: Dalosy 
Lees Ook
X