Lees Ook

Harmonisatie van data flows - geen overbodige luxe!

Harmonisatie van data flows - geen overbodige luxe!
(Whitepaper) Het staat buiten kijf dat de Covid-pandemie bedrijven heeft gedwongen om bijna uitsluitend via digitale kanalen te communiceren en digitaal zaken te doen met hun partners. Voor velen is informatie uitwisselen via een virtuele omgeving vandaag de enige manier om samen te werken.

In de Benelux wordt de omzet uit e-commerce geschat op 50 miljard euro voor 2021. Naar verwachting zal dit de komende jaren verdubbelen. We wisten allemaal dat zakelijke communicatie ooit bijna uitsluitend elektronisch zou verlopen. Niemand had echter verwacht dat dat zo snel zou gebeuren…

Uiteraard is de pandemie slechts één factor in de digitale revolutie. Een van de belangrijkste katalysatoren is de toenemende internationalisering van bedrijven – en het huidige competitieve klimaat dat geen ruimte laat voor gebreken. Ook de klanten zijn veranderd. Vandaag wil de consument exact weten wanneer de koerier voor zijn deur zal staan en wil hij bestellingen gratis terugsturen. Daarbij mogen we niet vergeten dat leveranciers ook veel technologisch geavanceerder zijn geworden – om tegemoet te komen aan de behoeften van de klanten en om te groeien en uit te breiden.
 Onderwerp: Digital Business   Bedrijven: Comarch AG Belgian Branch 
Lees Ook
X