Lees Ook

Aertssen Transport en Logistiek

Totaalpartner voor logistieke noden

Aertssen Transport en Logistiek
Aertssen Transport en Logistiek is een totaalpartner voor vele logistieke noden. De afdeling Transport is specialist in uitzonderlijk vervoer en marktleider in België. Van graafmachine tot meterslange wieken van windmolens: geen uitdaging is hen te groot. Hun logistieke tak legt zich toe op logistiek 4.0: oplossingen die toegevoegde waarde creëren. Aertssen Transport & Logistiek is dus meer dan vervoer en opslag. Men rekent op hun knowhow voor het verkrijgen van vergunningen, het afhandelen van douane-administratie, het modificeren, onderhouden en opbouwen van goederen, … Een echte one-stop shop dus, voor een geslaagde uitkomst zonder zorgen.

Impact van het Globis platform

Naast vele andere functionaliteiten biedt het Globis platform Aertssen de oplossingen en visibiliteit m.b.t. zendingen, hiervoor zorgt de Globis consignment module voor alle administratieve afhandeling om machines tijdig en efficiënt bij klanten te plaatsen. In Globis worden tevens alle transport opdrachten beheerd, waardoor het de volledige ‘digitale twin’ van het goederenvervoer van Aertssen omvat.  

Globis voorziet ook de mogelijkheid om Value Added Services, zoals aanpassingen of herstellingen aan machines, gedetailleerd te definiëren, te registreren en af te rekenen.

Daarnaast biedt Globis de oplossing, om op basis van goederenspecificaties (afmetingen, gewicht, duur van opslag, … ), de magazijnen operationeel en financieel te beheren. Met de in het systeem aanwezige klantdata, contracten en tarieven worden automatisch billing voorstellen gegenereerd, die vervolgens via vooraf gedefinieerde controles en goedkeuringsflows resulteren in facturatie.

Lees meer
X