Lees Ook

Nedcargo

Ruim 165 jaar ervaring in transport en logistiek

Nedcargo
In hun centraal gelegen magazijnen in de Benelux, met meer dan 280.000 m2 opslagruimte, slaat Nedcargo allerlei fast moving consumer goods, food & beverages op. Zij leveren dagelijks meer dan 30.000 verschillende producten aan de distributiecentra van supermarkten, restaurants, slijterijen en groothandels in de Benelux. Hun producten bereiken meer dan 30 miljoen consumenten.
De expeditie divisie bezorgt producten over de hele wereld. Het gaat vooral om Nederlandse producten zoals bier, sterke drank, kleding, kruiden en zuivelproducten. Nedcargo Forwarding is niet alleen gespecialiseerd in import en export van food, beverage en retail, maar kan ook heel wat daaraan gerelateerde zaken zoals douaneactiviteiten en tijdelijke opslag afhandelen.

Impact van het Globis platform

Globis verzorgt hierin niet enkel de digitale afhandeling van verkooporder tot factuur, en de hierbij horende accijns- en douaneafhandeling, maar ook de zichtbaarheid op actuele voorraadstanden in de magazijnen.
Logistiek is bovendien meer dan goederen verplaatsen. Het is een zorgvuldig proces waarin alle aspecten van opslag, transport en distributie samenkomen. Als marktleider in de logistiek van voedingsmiddelen en dranken is Nedcargo constant op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de logistieke dienstverlening, en samen met een partner als Globis innoveren en verbeteren zij op die manier hun diensten naar hun klanten.

Lees meer
X