Lees Ook

Coroos

Coroos verduurzaamt fruit, groenten en peulvruchten

Coroos

‚ÄčKorte voorstelling van COROOS

COROOS is een Nederlands familiebedrijf sinds 1957 dat begon met het manueel inblikken van zacht fruit zoals aardbeien, frambozen en bramen. Ondertussen vinden hun kwaliteitsproducten de weg naar de consument via de supermarkten in Europa. COROOS verduurzaamt fruit, peulvruchten en groenten in pot, blik en flexibele verpakkingen die je zowel in het kruidenierwarenschap en in het koelschap van de supermarkt kan terugvinden.
COROOS focust zich op kwalitatieve fruitconcepten die zijn gericht op gezondheid, smaak en gemak. Zo letten ze op suikerreductie en biologische fruitsnacks, introduceren ze nieuwe fruitsoorten en fruitsnacks met stukjes fruit en zijn ze leider in de verpakkingsontwikkeling voor tussendoor en individuele consumptie.
Peulvruchten zijn nog relatief onbekend maar via COROOS vinden de consumenten de weg naar een lekkere en gezonde maaltijd dankzij de peulvruchten in pot en blik.

Het doel van COROOS is om zo dicht mogelijk bij de natuurlijke smaak, kleur, geur en bite te blijven door zo weinig mogelijk zout en e-nummers toe te voegen.
Ook de consumptie van groenten zit in de lift. Voor mensen met weinig tijd bieden verduurzaamde groenten in pot en blik een gezonde en smakelijke oplossing. Om mee te zijn met nieuwe trends en eetpatronen biedt COROOS ook één en tweepersoons porties aan en innoveert op smaak en gezondheid.
 
“Al 20 jaar zijn wij klant van Generix Group waar we steeds vlot mee hebben kunnen samenwerken. De komst van het Generix kantoor in Nederland heeft ervoor gezorgd dat we een nog nauwere relatie hebben kunnen uitbouwen.”
Andries Van Iwaarden – IT Manager – COROOS

Het project in detail

Door de groei van COROOS waren ze op zoek naar een oplossing om het gehele orderproces te automatiseren en vergemakkelijken. Generix EDI Services bleek de ideale match om COROOS te ontzorgen en de administratieve processen vlotter te laten verlopen.
Ondertussen is er al bij meer dan 50 klanten van COROOS een EDI-connectie opgezet en is er jaarlijks een uitwisseling van meer dan 40.000 berichten. De oplossing is geïmplementeerd in SaaS (Software-as-a-Service) zodat COROOS zich geen zorgen hoeft te maken over de technische inrichting en het bijkomend onderhoud hiervan.

Daarnaast wordt de samenwerking constant geoptimaliseerd door het inzetten van slimme middelen zoals bijvoorbeeld een projectgroep met Generix Group, COROOS en de eindklant. Aan de hand van de juiste taakverdeling wordt er op een efficiëntere manier samengewerkt met grotere tijdswinst als eindresultaat.
 Onderwerp: Business Software   Bedrijven: Generix Group Benelux NV 
Lees Ook
X