Lees Ook

Hendi

De volgende stap in warehouse-automatisering

Hendi
HENDI Tools for Chefs is recent live gegaan met Locus WMS, het warehousemanagementsysteem van Centric. De implementatie is uitgevoerd tussen 2019 en 2021.
Het internationale bedrijf verhuisde in juni 2021 naar een nieuw magazijn bij Veenendaal. Om de efficiëntie binnen dit magazijn te garanderen, koos HENDI voor Locus WMS. Dit systeem zorgt voor de juiste aansturing van de processen en biedt HENDI bedrijf stabiliteit.

James Enti, logistiek/supply chain manager bij HENDI: “We zijn blij met de keuze voor Locus WMS. De oplossing draagt bij aan een betere voorraadbetrouwbaarheid en traceability en zorgt voor minder handmatige handelingen om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. We werken met Centric vanwege de ruime ervaring van Centric in de logistieke markt met het product Locus WMS.”

‚ÄčOver HENDI Tools for Chefs

HENDI is leverancier van keukenapparatuur, keukengereedschap, buffetartikelen, serviesgoed, bargereedschap en barbecues voor de horeca. Sinds de start in 1934 is HENDI uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met kantoren en magazijnen in Nederland, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Griekenland, Italië en Hong Kong.

De kernactiviteiten van HENDI zijn ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van een breed scala aan horeca-apparatuur en benodigdheden. Het assortiment is samengesteld voor de professionele markt en bestaat uit meer dan 4.000 artikelen. Het assortiment omvat onder andere koffiezetapparaten, friteuses, buffetartikelen, elektrische en gasapparaten, kleine keukenapparatuur, keukengereedschap, porselein en bestek.
 Onderwerp: Warehouse Management   Bedrijven: Centric Belgium nv 
Lees Ook
X