• actualkey: donderdag
  • currentnieuwsbrief: 100824
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
FedEx Express biedt kmo’s in de EU snellere transittijden

FedEx Express biedt kmo’s in de EU snellere transittijden

FedEx Express heeft een nieuwe mijlpaal bereikt in de integratie met TNT. Het expresvervoerbedrijf zal voortaan gebruikmaken van het Europese netwerk van TNT om de transittijden van FedEx Intra-Europe Economy zendingen te optimaliseren.
 
FedEx Intra-European Economy pakketzendingen zijn zendingen die in de EU binnen 2 tot 5 werkdagen worden geleverd, een dienst waarvan veel kmo’s gebruikmaken. De transittijden zullen verbeteren op ongeveer 40% van de Europese trajecten waar de geoptimaliseerde dienstverlening wordt doorgevoerd. Die wisselwerking tussen de gecombineerde netwerken van FedEx Express en TNT vormt een belangrijke stap in de richting van volledige integratie van de activiteiten en moet zowel voordelen bieden op het vlak van efficiëntie als een verbetering in de service voor klanten.
 
De verbetering van de dienstverlening wordt gelanceerd in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Benelux, Polen en Spanje en zal in de eerste helft van 2019 geleidelijk in heel Europa worden uitgerold. Naarmate meer vestigingen worden geïntegreerd, zullen klanten ook merken dat co-branded TNT-chauffeurs zendingen ophalen of afleveren. Tracking- en verzendingstools, klantenondersteuning en facturering zullen hetzelfde blijven, wat een consistente gebruikerservaring voor klanten moet garanderen. 
 
X