• actualkey: donderdag
  • currentnieuwsbrief: 104102
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Transuniverse Forwarding richt dochterbedrijven op in Frankrijk en Marokko

Transuniverse Forwarding richt dochterbedrijven op in Frankrijk en Marokko

Transuniverse Forwarding uit Wondelgem (Gent) heeft in Frankrijk en Marokko dochterondernemingen opgericht. Beide kantoren en hubs zijn sinds kort operationeel. De trafieken van het groepagebedrijf van en naar beide landen groeien zo hard, dat eigen lokale organisaties zich opdrongen.
 
Transuniverse France heeft zijn hoofdkantoor en centrale overslagplatform op Garonor, ten noorden van Parijs. Het Franse dochterbedrijf vervult naast operationele taken ook een commerciële rol. Het zal zorgen voor een verdere groei van de bestaande groepagetrafieken tussen België en Frankrijk. In die context zijn nu al bijkantoren en kleinere cross-docking hubs geopend in Lyon en Rijsel. Op middellange termijn wil Transuniverse ook in andere belangrijke Franse steden overslagplatforms openen.
 
Transuniverse heeft tevens in Casablanca een eigen groepagebedrijf met overslagplatform gevestigd om de Marokkaanse markt te bedienen. Deze vestiging start met vier medewerkers. Vandaag zijn er dagelijkse vertrekken vanuit Wondelgem naar de Maghreb. In Tunesië blijft Transuniverse samenwerken met een exclusief agent, AST Tunis (Avenir Service Transport)
X