• actualkey: donderdag
  • currentnieuwsbrief: 111639
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Generix lanceert SaaS-oplossing voor collaborative replenishment

Generix lanceert SaaS-oplossing voor collaborative replenishment

Generix Group, leverancier van collaboratieve SaaS-oplossingen voor het ecosyteem van de supply chain en verkoop, lanceert een nieuwe generatie SaaS-oplossingen voor de optimalisering van het voorraadbeheer dankzij samenwerking.
‘Generix Collaborative Replenishment’ moet fabrikanten, retailers en 3PL’s in staat stellen alle gezamenlijke processen van de voorraad af te handelen: shared supply management, vendor managed inventory, pooling, multipick, multidrop, geavanceerde of externe voorraden, consolidatie- of massaficatiecentra, enz.
Met Generix Collaborative Replenishment maakt de bevoorrading gebruik van technologische innovaties zoals cloud, mobiliteit, big data, analysetools, operationele robotisering en binnenkort artificiële intelligentie. De oplossing wil een nieuwe gebruikerservaring bieden, gebaseerd op nauwkeurige indicatoren, die de productiviteit van de operatoren en de gemeten prestaties verbetert. Zo is er sprake van een verbetering van de dienstverlening met 20% tot 30%; vermindering van de voorraadniveaus van 30% naar 50%; optimalisering van de laadcapaciteit van vrachtwagens van 70% tot 98%; verlaging van de transportkosten met 10% tot 15%; omzetgroei van 2% tot 3%; het voorkomen van overschotten en geschillen; ontwikkeling van een vertrouwensrelatie met de klant en een kleinere ecologische voetafdruk.
De service is beschikbaar in SaaS binnen het Generix Supply Chain Hub platform.
X