• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 117185
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Logimarket: de nieuwe digitale marktplaats voor delen van capaciteit

Logimarket: de nieuwe digitale marktplaats voor delen van capaciteit

Het digitale platform ‘Logimarket’ is sinds deze week online. Het werd gelanceerd door VIL en Logistics in Wallonia en moet logistieke bedrijven toelaat om capaciteit te delen.
De coronacrisis heeft de logistieke sector grondig door elkaar geschud. Sommige bedrijven zagen hun activiteiten gevoelig afnemen, terwijl anderen net met een enorme toename in de vraag moesten omgaan. Ook bij de komende heropstart van de supply chains zullen we  dergelijke onevenwichten vaststellen. Logimarket brengt vraag en aanbod samen.
Het platform laat bedrijven toe om beschikbare opslagruimte, personeel en transportmiddelen aan te bieden aan collega’s die nood hebben aan extra capaciteit. Een zoekfunctie laat toe om het aanbod te verfijnen op plaats, beschikbare periode en categorie.
 
De digitale marktplaats wordt aangeboden gedurende één jaar. Ze is gratis beschikbaar via www.logimarket.be. Enkel bij het ingeven van aanbiedingen wordt een eenvoudige registratie gevraagd. Deze registratie laat toe om je aanbiedingen te beheren.
De webapplicatie is standaard dynamisch en kan dus ook perfect via smartphone worden gebruikt.
 
X