• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 141958
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Toyota Material Handling levert intern transportmaterieel voor Spelen 2024 in Parijs

Toyota Material Handling levert intern transportmaterieel voor Spelen 2024 in Parijs

In het kader van Toyota’s wereldwijde partnership met de Olympische Spelen zal Toyota Material Handling Europe intern transportmaterieel leveren voor de Olympische en Paralympische Spelen 2024 in Parijs. Naast het bestaande aanbod van TMHE – waaronder contragewichttrucks, elektrische pallettrucks en elektrische stapelaars met een combinatie van elektrische en brandstofceltechnologie – omvat het partnership ook de recent gelanceerde modellen. Het bedrijf wil bovendien compleet nieuwe concepten voor goederenvervoer introduceren ter ondersteuning van de missie van de Olympische Spelen om alle evenementen CO2-neutraal of CO2-negatief te maken.
 
Het moederbedrijf van Toyota Material Handling Europe, Toyota Industries Corporation, maakt deel uit van de Toyota Group. Toyota is al sinds 2015 lid van The Olympic Partner-programma (TOP) en Toyota Motor Corporation voorziet de Spelen sindsdien van mobiliteitsoplossingen en -diensten. Bij de Olympische en Paralympische Spelen 2024 in Parijs gaat dat nog een stap verder: Toyota Motor Europe en Toyota Material Handling Europe zullen allebei oplossingen leveren voor de veilige en duurzame verplaatsing van goederen en mensen in het kader van het Beyond Zero-concept.
 
Toyota Motor Europe en Toyota Material Handling Europe werkten al mee aan het gezamenlijke event Beyond Zero City, een tentoonstelling in het National Museum of Science and Technology in Stockholm die toont hoe stedelijke ruimtes eruit zullen zien zonder auto’s op fossiele brandstof, met duurzaam openbaar vervoer en met digitalisering en elektrificatie die de mobiliteit veiliger, schoner en krachtiger maken.

Foto: Toyota Material Handling Europe
X