• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 143325
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Gobo-Group neemt Cargofoor over

Gobo-Group neemt Cargofoor over

Vanaf 1 april 2023 neemt de Gobo-Group de activiteiten, het personeel en de voertuigen van Cargofoor Maastricht over. Omdat het transportbedrijf van de broers Guy, Naud en Marc Maassen zelf geen opvolging had, werd uitgekeken naar een partner die de activiteiten van Cargofoor kon verderzetten. “Wij zijn als groep constant op zoek naar verdere uitbreiding. Aangezien Cargofoor gekend staat voor tanktransporten naar de Balkan, was dit voor ons zeker een opportuniteit”, motiveert Jurgen Gobyn, CEO van de Gobo-Group, de overname.
 
De Gobo-Group uit het Belgisch-Limburgse Lanaken bestaat zestig jaar. Het familiebedrijf is al jaren actief in het tanktransport (liquid bulk) en doorkruist Europa met zeventig tankwagens. Op het vlak van stukgoedtransport legt de Gobo-Group zich toe op de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Voor liquid bulk is dat geheel Europa en voortaan dus ook de Balkan.
 
Verder is Gobo actief in het segment Pharma & Healthcare Logistics. De onderneming beschikt over 43.000m² warehouses in Lanaken en 5.000m² in Maastricht. Met vestigingen in Lanaken (B), Maastricht (NL), Selfkant (D), Herzogenrath (D), Senec (SK) en Ploiesti (RO), zal de Gobo-Group na de overname over een vloot beschikken van 150 trekkers, 90 tankwagens en 170 opleggers. In totaal zal de groep 260 medewerkers tellen en een jaarlijkse omzet van 42 miljoen euro realiseren.
Foto: vlnr: Jurgen Gobyn (CEO Gobo-group), Guy Maassen, Naud Maassen, Marc Maassen (bestuurders Cargofoor)
X