• actualkey: dinsdag
  • currentnieuwsbrief: 145771
  • currentteamplate: Dagelijkse 87
Apex Logistics tekent huurovereenkomst voor Prologis Park Waalwijk DC2BC

Apex Logistics tekent huurovereenkomst voor Prologis Park Waalwijk DC2BC

Apex Global Logistics heeft een langdurige huurovereenkomst getekend met Prologis voor Prologis Park Waalwijk DC2BC (foto). Apex, met hoofdkantoor in Singapore, biedt wereldwijd een breed scala aan logistieke diensten, waaronder luchtvracht, zeetransport, magazijnbeheer, douane-expeditie, supply chain management en andere waardetoevoegende diensten. Door een langdurige huurovereenkomst met Prologis te tekenen op Prologis Park Waalwijk DC2BC – goed voor 38.000m² – wil het bedrijf zijn wereldwijde aanwezigheid en netwerk uitbreiden om optimaal aan de wensen van zijn klanten tegemoet te komen.
 
Het volledig elektrische magazijn is ontwikkeld met een sterke focus op welzijn, gezondheid, ecologie, duurzaamheid, kwaliteit, flexibiliteit en uitstraling. Daardoor behaalde Prologis een WELL-certificaat en streeft het naar een BREEAM-certificaat met een ‘Excellent’-beoordeling of zelfs hoger. Apex Logistics neemt het warehouse per direct in gebruik en zal verschillende diensten van het Prologis Essentials Platform implementeren om de operaties te optimaliseren.   
 
Nieuw kantoor Prologis België
Nog nieuws van Prologis is dat het eerder dit jaar zijn Belgische kantoor in Antwerpen heeft geopend. Met zijn kantoor op de elfde verdieping van het BP-gebouw aan de Jan Van Rijswijcklaan 162 wil het logistiek vastgoedbedrijf zijn ambities versterken voor verdere groei en uitbreiding in België. De opening volgde een jaar nadat Prologis een eigen Belgisch team opstartte.
Foto: ©Prologis
X